LINH20191012Willemijn0310

ZZP'er?
Blij met je werk maar moe en te volle agenda?

Als gediplomeerd gedragspecialist en ervaren ZZP coach begrijp ik de uitdagingen waarmee zelfstandige professionals
te maken hebben. 

Ze hebben een overvolle agenda, zijn zelfbewust en streven naar kwaliteit. Ze hebben moeite met werk-privébalans en worstelen met schuldgevoelens en zelfkritiek. Ze voelen de druk om alles onder controle te houden, zijn bang voor ontevreden of minder klanten en vinden het moeilijk om om hulp te vragen.

Hoe meer energie en eigen regie, 
hoe meer je uit het leven kunt halen.

Bekijk mijn gratis tips
op Omroep Zeeland!

Tips over mindset, over werk-privebalans, over leiderschap en over liefdevolle communicatie.

Gratis energiescan

Hoe sta jij in je energie? Doe de online scan!

Door deze gratis energiescan te doen, kun je direct zien hoe jij zit qua energie en waar er eventueel nog stappen te zetten zijn. Met uiteraard gelijk praktische tips hoe je in actie kunt komen met de aandachtspunten uit jouw uitslag..

Als ZZP'er op zoek naar..

 • Een rustigere start en einde van de dag?
  ‘s Ochtends word je wakker met een gevoel van rust en balans. Je hebt overzicht over hoe je dag en week eruit ziet. Je weet wanneer je quality time hebt met je dierbaren. Je hebt voldoende ruimte in je agenda om je klanten de kwalitatieve aandacht te geven die ze verdienen. Je sluit bewust en rustig de (werk)dag af en hebt overzicht in alle projecten, trajecten, werkzaamheden, bestellingen en facturatie.

 • Meer tijd voor dierbaren?
  Je hebt tijd en energie om aandacht te schenken aan je partner en kinderen zonder dat je nog met je hoofd bij je werk zit. Je kunt weer zonder schuldgevoel genieten van waardevolle momenten samen en hebt ruimte om betrokken te zijn bij hun leven.

 • Jouw agenda, Jouw regels?
  De dagen van een overvolle agenda zijn voorbij. Je hebt weer controle over je agenda. Jouw agenda is nu overzichtelijk en ingericht op wat op dit moment voor jou het beste werkt, zowel zakelijk als persoonlijk. Die eigen regie geeft zoveel rust en kracht.

 • Zelfvertrouwen en Sterke klantrelaties?
  Je straalt zelfvertrouwen uit in je zakelijke relaties doordat je helder hebt wie je bent en waar je voor staat. Communicatie verloopt soepel en zonder stress. Door deze positieve uitstraling versterk je huidige klantrelaties en trek je nieuwe klanten aan die bij je passen en je energie geven.

 • Lichamelijk en mentale lekker in je vel?
  Het is niet langer een kwestie van overleven van weekend naar weekend of van vakantie naar vakantie. Je geniet van het ondernemerschap en bereikt meer succes zonder je welzijn op te offeren. Je voelt je goed, zowel lichamelijk als mentaal. Je hebt tijd om voor jezelf te zorgen, zonder dat dit als een strijd voelt. Dit resulteert in meer energie, een positieve mindset en een betere gezondheid.

 • Duidelijke richting en Groei?
  Je hebt een duidelijke visie voor jezelf en je bedrijf. Je laat los wat niet bijdraagt aan je groei en je weet precies waar je wilt zijn. Je hebt de moed om hulp te vragen wanneer dat nodig is. Dit leidt tot gerichte groei en succes in plaats van gefrustreerd rond te dwalen.

"Ooit geprobeerd om je energie te managen in plaats van je tijd?

rust en regie in je leven

Mijn aanpak

Mijn unieke aanpak combineert praktische oplossingen met diepgaande inzichten. Als gedragspecialist, ben ik erop gericht om jou te laten ontdekken wat er in jouw gedrag kan veranderen om die broodnodige energie en eigen regie te vergroten.

Samen creëren we een veilige setting waarin je jezelf beter leert kennen en van daaruit keuzes maakt die jouw leven en bedrijf transformeren. Let op: dit hoeven geen grote keuzes te zijn, zie het meer als aanpassingen op hoe je het nu doet.

Ik geloof in de kracht van een sterke verbinding, dus mijn begeleiding is niet alleen praktisch en resultaatgericht, maar ook persoonlijk en diepgaand.

Of je nu kiest voor mijn 1-op-1 Energie Boost Traject, mijn videotrainingen, de kracht van de Mastermind groep of een workshop of training, ik sta naast je, bied ondersteuning en motiveer je om grenzen te stellen, te groeien en je eigen pad te volgen. 

ZZP MASTERMIND

Wil je de kracht van een kleine groep ervaren?

Dan is de ZZP Mastermind wat voor jou!

Een ZZP Mastermind-groep bestaat uit gelijkgestemde zelfstandige ondernemers met vergelijkbare doelen en ambities. Samen vormen jullie een krachtige groep van 4-6 personen die elkaar 6 maanden lang (maandelijks in een 2-uur durende live sessie) ondersteunt en stimuleert om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien.
De ZZP Mastermind is de plek om te sparren over persoonlijke en zakelijke vraagstukken en om vol focus in actie te komen voor je eigen persoonlijke en zakelijke speerpunten.

Investering = €100,- of €135,- per maand (duur = 6 maanden)

Workshops of trainingen?

Als gedragspecialist ben ik naast ervaren ZZP coach, ook een ervaren trainer. Maandelijks verzorg ik meerdere trainingen en juist die afwisseling van het begeleiden en inspireren van groepen en groepsprocessen in combinatie met de 1-op-1 trajecten is waar ik persoonlijk veel energie van krijg.

Of het nu gaat om energiemanagement, focus of communicatie, ik bied de kennis, ervaring en praktische tools om samen met jullie verandering te realiseren.

Ik geloof in de kracht van een sterke verbinding, dus mijn begeleiding is niet alleen praktisch en resultaatgericht, maar ook persoonlijk en diepgaand.

 

Mijn laatste Instagram posts

Gisteren hadden we de start van de Mastermind groep in Hilversum.Mooi hoe ieder gelijk kwetsbaar en open deelde, de oprechte betrokkenheid naar elkaar voelbaar was én er ook gelijk scherpe vragen aan elkaar werden gesteld. Dat is de kracht van een Mastermind. Sparren met andere ondernemers, over persoonlijke als zakelijke vraagstukken. Juist de combinatie van het zakelijke en persoonlijke geeft het gevoel van de regie weer vergroten op je eigen ontwikkeling.Natuurlijk werd in deze start sessie besproken waar je over 6 maanden wilt staan.Voor de een was dit bijvoorbeeld op persoonlijk vlak: Hoe kan ik als echtgenoot de regie pakken om de verbinding te blijven voelen en waarborgen tussen mij en mijn vrouw? Voor de ander was dit een fijne nieuwe woonplek in een specifieke regio hebben en voor een ander zal rust en ontspanning pakken zonder zich te verantwoorden de komende maanden centraal staan.Zakelijke speerpunten waren bijvoorbeeld: de basis van mijn nieuwe bedrijfstak staat (inclusief een gedetailleerde omschrijving wat deze basis inhoudt), zodat ik naast de rust en ontspanning de komende maanden vanaf januari vol nieuwe energie kan starten met mijn nieuwe bedrijfstak. Voor een ander was de fundering van het bedrijf verstevigen door enerzijds met een volle opleidingsgroep te starten in het najaar en een tweede online programma/product te hebben gelanceerd. Voor een ander ligt de focus het komende half jaar op het verder uitbouwen van delegeren en sturend leiding geven om zo zelf de helikopterview te kunnen behouden.Zo gaaf om deze processen te mogen volgen en om als gespreksleider en gedragsspecialist de focus, structuur en veiligheid van de Mastermind te waarborgen. Ik zie de potentie, voel het vuur en heb alle vertrouwen in hun proces.In september wil ik weer nieuwe Mastermind groepen starten in Middelburg en Hilversum dus geef het gerust aan mocht je interesse hebben.#mastermind #zzp #persoonlijkeontwikkeling #groei #zakelijkegroei #sparren #collegas #zzpleven #zzper #knelpunten #vraagstukken #middelburg #hilversum #samen #ontwikkelingFotocredits: @me.personalbranding
Als ik de vraag stel “Hoeveel ballen houd jij in de lucht?” Dan krijg ik antwoorden variëren van 4 tot 938.En reacties als “Goed te doen hoor” tot aan “Argggh hoe dan?”Ik wil m even uit elkaar trekken om er nog duidelijker op in te kunnen zoomen voor je zelf.Hoeveel rollen heb jij?
Denk aan ondernemer of werknemer, partner, sporter, ‘chef’ huishouden, vader/moeder, broer/zus, (klein)zoon/dochter, collega, vriend/vriendin, kennis enz.Wat betekent dit voor de ballen die je in de lucht houdt?Welke ballen houd je in de lucht als ondernemer?
Welke ballen houd je in de lucht in de rol van vader/moeder?Je denkt dus vaak, ik houd 4 ballen in de lucht, maar vaak zijn dit dus de rollen die je hebt en zijn het daadwerkelijk veel meer ballen die je in de lucht houd.Want iedere rol heeft zijn eigen wensen/verwachtingen. Zowel vanuit jezelf als vanuit de ander.Hoe ga jij hier mee om?
Voor de lastminute beslisser!Donderdag 11 april start de 2e ZZP Mastermind groep in Middelburg (en 15 mei start de groep in Hilversum).Als gedragsspecialist én als gespreksleider zie ik veel gebeuren tijdens de Mastermind live sessies:🔆De onderlinge band die in korte tijd enorm groeit doordat iedereen zich open en kwetsbaar opstelt en zowel zakelijk als persoonlijk deelt wat hen bezig houdt.
🔆Het motiverende aspect van het de ander gunnen van het succes. De aanmoediging en de blijdschap.
🔆Speerpunten en acties die eerder zijn bepaald worden gehaald. Niet vanuit ‘omdat ik dat heb afgesproken’ maar vanuit ‘yes ik ga ervoor, ik voel en wil dit’.
🔆De ontroering, die ene zucht of de glinstering in de ogen.
🔆De ruimte die is er is als iemand gefrustreerd is omdat het anders loopt zoals gehoopt. Het begrip, omdat iedereen deze momenten kent.Je vormt als mastermind echt een groep. Je bent een soort collega’s en je bent naast luisterend oor, cheerleader ook critical friend en de stok achter de deur. En juist dat, maakt dat je gemotiveerd bent om de focus te behouden op wat je doet.Voor de lastminute beslisser:
Donderdagochtend 11 april start de ZZP Mastermind in Middelburg. Voor €100,- p/mnd. Duurt 6 maanden maar ivm een zomerstop zal deze 7/8 maanden duren.Kijk voor meer info op link in bio of stuur me een dm.Fotocredits: @me.personalbranding#mastermind #zzp #zzper #speerpunten #focus #stokachterdedeur #zzpmastermind #zakelijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #collegas #luisteren #motiveren #stimuleren #inspireren #gedragsspecialist #gespreksleider

Dit ben ik ook...

Inside Middelburg

INSIDE Middelburg is een vergaderlocatie gelegen aan een inspirerende plek aan de haven van historisch Middelburg. In een oud pakhuis kijk je vanaf de vergadertafel naar de bootjes voor de deur.

Willemijnlijnse.nl

Voor iedereen die meer energie wilt en zich niet meer wilt laten leiden door de waan van de dag, zodat hij/zij met richtingsbesef, moed en energie zelf de regie weer pakt over zijn/haar leven.

Endless Freedom

Mijn persoonlijke reisblog over mijn avonturen, ervaringen, belevenissen in het buitenland. Vol met tips en leuke weetjes. Daarnaast ook persoonlijke verhalen over mijn eigen gelopen weg.

Benieuwd hoe ik jou als ZZP-er kan ondersteunen?

Neem eens vrijblijvend contact met mij op. Ik geef je graag advies hoe je in kleine stappen aanpassingen kan doen.