LINH20191012Willemijn0310

ZZP'er?
Blij met je werk maar moe en te volle agenda?

Als gediplomeerd gedragspecialist en ervaren ZZP coach begrijp ik de uitdagingen waarmee zelfstandige professionals
te maken hebben. 

Ze hebben een overvolle agenda, zijn zelfbewust en streven naar kwaliteit. Ze hebben moeite met werk-privébalans en worstelen met schuldgevoelens en zelfkritiek. Ze voelen de druk om alles onder controle te houden, zijn bang voor ontevreden of minder klanten en vinden het moeilijk om om hulp te vragen.

Hoe meer energie en eigen regie, 
hoe meer je uit het leven kunt halen.

Bekijk mijn gratis tips
op Omroep Zeeland!

Tips over mindset, over werk-privebalans, over leiderschap en over liefdevolle communicatie.

Gratis energiescan

Hoe sta jij in je energie? Doe de online scan!

Door deze gratis energiescan te doen, kun je direct zien hoe jij zit qua energie en waar er eventueel nog stappen te zetten zijn. Met uiteraard gelijk praktische tips hoe je in actie kunt komen met de aandachtspunten uit jouw uitslag..

Als ZZP'er op zoek naar..

 • Een rustigere start en einde van de dag?
  ‘s Ochtends word je wakker met een gevoel van rust en balans. Je hebt overzicht over hoe je dag en week eruit ziet. Je weet wanneer je quality time hebt met je dierbaren. Je hebt voldoende ruimte in je agenda om je klanten de kwalitatieve aandacht te geven die ze verdienen. Je sluit bewust en rustig de (werk)dag af en hebt overzicht in alle projecten, trajecten, werkzaamheden, bestellingen en facturatie.

 • Meer tijd voor dierbaren?
  Je hebt tijd en energie om aandacht te schenken aan je partner en kinderen zonder dat je nog met je hoofd bij je werk zit. Je kunt weer zonder schuldgevoel genieten van waardevolle momenten samen en hebt ruimte om betrokken te zijn bij hun leven.

 • Jouw agenda, Jouw regels?
  De dagen van een overvolle agenda zijn voorbij. Je hebt weer controle over je agenda. Jouw agenda is nu overzichtelijk en ingericht op wat op dit moment voor jou het beste werkt, zowel zakelijk als persoonlijk. Die eigen regie geeft zoveel rust en kracht.

 • Zelfvertrouwen en Sterke klantrelaties?
  Je straalt zelfvertrouwen uit in je zakelijke relaties doordat je helder hebt wie je bent en waar je voor staat. Communicatie verloopt soepel en zonder stress. Door deze positieve uitstraling versterk je huidige klantrelaties en trek je nieuwe klanten aan die bij je passen en je energie geven.

 • Lichamelijk en mentale lekker in je vel?
  Het is niet langer een kwestie van overleven van weekend naar weekend of van vakantie naar vakantie. Je geniet van het ondernemerschap en bereikt meer succes zonder je welzijn op te offeren. Je voelt je goed, zowel lichamelijk als mentaal. Je hebt tijd om voor jezelf te zorgen, zonder dat dit als een strijd voelt. Dit resulteert in meer energie, een positieve mindset en een betere gezondheid.

 • Duidelijke richting en Groei?
  Je hebt een duidelijke visie voor jezelf en je bedrijf. Je laat los wat niet bijdraagt aan je groei en je weet precies waar je wilt zijn. Je hebt de moed om hulp te vragen wanneer dat nodig is. Dit leidt tot gerichte groei en succes in plaats van gefrustreerd rond te dwalen.

"Ooit geprobeerd om je energie te managen in plaats van je tijd?

Mijn aanpak

Mijn unieke aanpak combineert praktische oplossingen met diepgaande inzichten. Als gedragspecialist, ben ik erop gericht om jou te laten ontdekken wat er in jouw gedrag kan veranderen om die broodnodige energie en eigen regie te vergroten.

Samen creëren we een veilige setting waarin je jezelf beter leert kennen en van daaruit keuzes maakt die jouw leven en bedrijf transformeren. Let op: dit hoeven geen grote keuzes te zijn, zie het meer als aanpassingen op hoe je het nu doet.

Ik geloof in de kracht van een sterke verbinding, dus mijn begeleiding is niet alleen praktisch en resultaatgericht, maar ook persoonlijk en diepgaand.

Of je nu kiest voor mijn 1-op-1 Energie Boost Traject, mijn videotrainingen, de kracht van de Mastermind groep of een workshop of training, ik sta naast je, bied ondersteuning en motiveer je om grenzen te stellen, te groeien en je eigen pad te volgen. 

ZZP MASTERMIND

Wil je de kracht van een kleine groep ervaren?

Dan is de ZZP Mastermind wat voor jou!

Een ZZP Mastermind-groep bestaat uit gelijkgestemde zelfstandige ondernemers met vergelijkbare doelen en ambities. Samen vormen jullie een krachtige groep van 4-6 personen die elkaar 6 maanden lang (maandelijks in een 2-uur durende live sessie) ondersteunt en stimuleert om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien.
De ZZP Mastermind is de plek om te sparren over persoonlijke en zakelijke vraagstukken en om vol focus in actie te komen voor je eigen persoonlijke en zakelijke speerpunten.

Investering = €100,- of €135,- per maand (duur = 6 maanden)

Workshops of trainingen?

Als gedragspecialist ben ik naast ervaren ZZP coach, ook een ervaren trainer. Maandelijks verzorg ik meerdere trainingen en juist die afwisseling van het begeleiden en inspireren van groepen en groepsprocessen in combinatie met de 1-op-1 trajecten is waar ik persoonlijk veel energie van krijg.

Of het nu gaat om energiemanagement, focus of communicatie, ik bied de kennis, ervaring en praktische tools om samen met jullie verandering te realiseren.

Ik geloof in de kracht van een sterke verbinding, dus mijn begeleiding is niet alleen praktisch en resultaatgericht, maar ook persoonlijk en diepgaand.

 

Mijn laatste Instagram posts

“Zo’n videotraining? Blijft toch op de plank liggen!” Herkenbaar?Drie jaar geleden maakte ik 4 waardevolle videotrainingen en wanneer je een traject bij mij volgt, zet ik deze naast de online leeromgeving met grote regelmaat in. Met de YouTube Mastery die ik de afgelopen maanden heb gevolgd, en de jaren ervaring met klanten die hier bij is gekomen, ben ik een het bekijken wat ik wil met mijn videotrainingen.Weghalen, laten staan of upgraden?Dus heb ik een mooie actie bedacht, waar zowel jij als ik veel aan hebt.Wil je jezelf blijven ontwikkelen op het gebied van meer energie, meer structuur, focus of communicatie?
Dan is dit voor jou!Ik geef namelijk 2 gratis (!!) videotrainingen weg, aan zowel ZZP’ers als niet-ZZP’ers!Het enige wat je hoeft te doen, is:1. Geef aan welke videotraining jou het meest aanspreekt (check mijn website) en waarvoor je mee wilt loten en geef aan of je ZZPer bent of niet. Dat kan door te reageren in de post hieronder of door me een dm of mail te sturen.
2. Een videotraining bestaat uit 5 modules, iedere module kost je inclusief uitwerking 20-40 minuten tijd. Je bent dus bereid om de video binnen 6 weken af te ronden.
3. Je bent bereid om in ruil voor de gratis videotraining wat extra tijd te investeren om mij binnen 6 weken te voorzien van eerlijke feedback via een online vragen formulier.Hieronder een korte impressie (video).En via de link in bio: videotrainingen, kun je meer informatie vinden over mijn videotrainingen.Ik ga op dinsdag 27 februari loten en de 16(!!) winnaars bekend maken. Dus doe mee en investeer ook in jezelf.#videotraining #winactie #persoonlijkeontwikkeling #meerenergie #meerstructuur #meerfocus #structuur #focus #energie #communicatie #communicatietips #winwin #zzp #zzper #doemee #doemeeenwinFotocredits: @me.personalbranding
Nieuwe Fase, Nieuwe Prioriteiten.In mijn vorige post deelde ik over de transitie waarin veel van mijn ZZP-klanten zich bevinden. De oude fase past niet meer, nieuwe prioriteiten en wensen dienen zich aan.Momenteel begeleid ik een andere ZZP-klant in een 1-op-1 Energie Boost Traject, waarbij een mooie verschuiving plaatsvind. Van een drukke eigen praktijk met af en toe lesgeven naar het zich meer richten op het overdragen van haar kennis en ervaring aan andere therapeuten. Datgene waar haar collega’s al vaak naar vroegen, maar wat ze eerder liet liggen wegens tijdgebrek.Het vuur werd eerst voorzichtig aangewakkerd. Kan dit echt? Kan ík dit echt? Tot we nu op het punt zijn waarop haar vuur weer helemaal is aangewakkerd!Met deze verschuiving stromen de ideeën binnen. En om deze ideeën te realiseren, is er nu ook de motivatie om eerdere keuzes voor passieprojecten te beschermen. Samen hebben we een energieke weekindeling gemaakt, met een mooie balans tussen consulten, administratie, passieprojecten, ontspanning en privétijd.Concreet betekent dit onder andere het duidelijk afbakenen van haar tijd tijdens consulten en direct na het consult alle administratieve taken uit te voeren, zodat er ruimte is voor het uitwerken van ideeën en passieprojecten. Bepaalde energie vretende klussen gaan uitbesteden.Waarom gaat de tijd afbakenen nu gemakkelijker? Omdat zichtbaar is waar ze het voor doet. Er is weer richting. Er is weer vertrouwen. Er is weer kracht!De lichtjes in haar ogen branden weer fel.En met deze helderheid lukt grenzen stellen en keuzes maken zoveel beter en makkelijker.En ik? Ik geniet mee van de updates en inzichten die ik ontvang via de 24/7 what’s app support die in mijn trajecten zit. Hoe fijn als je iemand weer aan ziet gaan. De gehele puzzel die ik vanaf het begin voor me zie ook steeds zichtbaarder word voor haar zelf.Yes!!!In de link in bio kun je voor je zelf via de energiescan nagaan op welke punten bij jou het vuur weer wat meer aangewakkerd mag worden.📷 @me.personalbranding
#nieuwefase #prioriteiten #passieprojecten #energieboost #balans #zzp #ondernemen #zzper #richting #kracht #vertrouwen #zichtop #vuur
Als Gedragspecialist ben ik altijd gefascineerd geweest door de dynamiek tussen mensen en de keuzes die zij maken in hun leven en carrière.Je behoeftes en prioriteiten zullen per fase verschillen. Als je hier niet naar luistert en het onvoldoende verandert, dan gaat het schuren en lekt het energie.Mijn klant verwoorde dit vanochtend heel mooi in het startgesprek van het 1-op-1 Energie Boost Traject:
“In mijn beginjaren als ZZP’er stond het binnenhalen van zoveel mogelijk opdrachten centraal. Ik nam van alles aan, bouwde een indrukwekkend netwerk op, maar nu bevind ik me in een andere fase. Deze overgang brengt onrust met zich mee. Ik besef dat ik niet meer alles kan oppakken en tegelijkertijd de kwaliteit kan leveren die ik nastreef. Mijn thuisfront verlangt ook naar meer tijd samen, en ik wil mijn familie vaker zien. Het is duidelijk dat mijn prioriteiten verschoven zijn, maar het lukt me niet om dit patroon alleen te doorbreken.Het maken van keuzes en het afscheid nemen van bepaalde klanten, projecten en opdrachten vind ik lastig en ga ik het liefst uit de weg. Ik voel me vaak emotioneel betrokken. Ik heb het er ten slotte ook nog steeds naar mijn zin. Ik besef echter dat het nu cruciaal is om de regie terug te pakken en keuzes te maken die meer in lijn liggen met een gezonde werk-privébalans. Als ik dit nu niet doe, is de kans groot dat deze keuzes nog langer worden uitgesteld of loop ik zelfs het risico dat deze voor mij worden gemaakt. Het voelt spannend om nu daadwerkelijk stappen te zetten in dit proces, maar ik kijk er ook naar uit. Het is tijd voor keuzes die passen bij deze nieuwe fase in mijn leven.”Je snapt, zoveel zin om dit traject te mogen begeleiden. Op naar keuzes maken en communiceren vanuit een duidelijk richtingsgevoel, vertrouwen en zekerheid.#energie #energieboost #fases #nieuwefase #onrust #keuzes #richtingsbesef #vertrouwen #zekerheid #prioriteiten #werkprivebalans #praktisch #stappenzetten #eigenregie

Dit ben ik ook...

Inside Middelburg

INSIDE Middelburg is een vergaderlocatie gelegen aan een inspirerende plek aan de haven van historisch Middelburg. In een oud pakhuis kijk je vanaf de vergadertafel naar de bootjes voor de deur.

Willemijnlijnse.nl

Voor iedereen die meer energie wilt en zich niet meer wilt laten leiden door de waan van de dag, zodat hij/zij met richtingsbesef, moed en energie zelf de regie weer pakt over zijn/haar leven.

Endless Freedom

Mijn persoonlijke reisblog over mijn avonturen, ervaringen, belevenissen in het buitenland. Vol met tips en leuke weetjes. Daarnaast ook persoonlijke verhalen over mijn eigen gelopen weg.

Benieuwd hoe ik jou als ZZP-er kan ondersteunen?

Neem eens vrijblijvend contact met mij op. Ik geef je graag advies hoe je in kleine stappen aanpassingen kan doen.