Over mij

“Veel energie en een agenda hebben waar ik zelf de rust en regie over heb was voor mij zeker niet vanzelfsprekend!”

Rond mijn 20e heb ik een periode geleefd op maar 30% van mijn energie. Toen een natuurgeneeskundig arts dit zei, voelde ik de opluchting. Dus toch! Het zit niet tussen mijn oren. Vervolgens heb ik mijn voeding en leefstijl aangepast en wilde ik me vanaf dat moment 80% van de tijd energiek voelen. Het is mijn passie geworden om mijn leefstijl zo aan te passen dat ik 80% van de tijd dingen doe waar ik energie van krijg! 

Maar belangrijker nog, dat altijd maar in de ratrace zijn heb ik stap voor stap vervangen naar meer rust en regie over mijn agenda en leven. Alsof ik letterlijk weer kon ademhalen. Achteraf hier op terug kijkend denk ik: jemig, hoe dan? Alsof ik in een intercity zat die maar doordenderde en waarin ik maar door ging en zowel zakelijk als prive niks wilde missen. Het kwam niet eens in me op om nee te zeggen, om om niet te gaan of af te zeggen. Of dat het uberhaupt anders kon. 

Het geeft zoveel meer rust om beter inzicht te hebben in wat me energie geeft en wat ik juist wël nodig heb en wil blijven doen, naast inzicht hebben in hetgeen ik deed omdat het ‘al tijden zo ging’, omdat het ‘zo hoorde’ of omdat ik wilde voldoen aan iedereen zijn wensen en verwachtingen. En die van mezelf enerzijds niet goed helder had en anderzijds toen nog ondergeschikt maakte aan die van anderen.

Dit ben ik in 5 woorden: nieuwsgierig, puur, daadkrachtig, leergierig & opgewekt.

Altijd al was ik gefascineerd door gedrag en hoe je hier invloed op kunt uitoefenen. En dus rondde ik in 2009 de hbo master Gedragsspecialist af. Maar daarnaast reikt mijn expertise nog veel verder dan dit papiertje. Ik voel zelf niet de behoefte om dat hier op te sommen. 

Ik ben dus eigenlijk altijd bezig met de vraag: 

Wat kan er in jouw gedrag veranderen voor meer energie en meer eigen regie? 

De stap naar mijn ‘eigen praktijk’ en mijn eigen Energie Boost Methodiek in 2018 was als gedragspecialst een natuurlijke stap, omdat ik graag mensen begeleid in deze gedragsverandering naar meer energie en meer eigen regie en de focus op wat ze écht willen. 

Op een hele natuurlijke manier kwamen er de afgelopen jaren meer en meer gepassioneerde ZZPers op mijn pad die ik mocht begeleiden naar meer rust en eigen regie. Ik merkte dat ik hier zelf op AAN ging. Want dit is waarom ik zelf gekozen heb om uit loondienst te gaan: Het anders kunnen doen. Op jouw manier. Jouw agenda en jouw regels. Maar het gaat natuurlijk zoveel dieper dan dat. Enerzijds gelijk praktisch aan de slag gaan en anderzijds ook de diepte in gaan zodat er iets blijvends verandert. Daar gaat mijn vuur van aan. Ik zou soms echt willen roepen: JA het kan echt anders. Ja ook bij jou. 

Daarnaast woon ik op een prachtig plekje in het centrum van Middelburg. Dit heb ik ingericht met 4 functies: ik woon er een groot gedeelte van het jaar, het is mijn kantoor/praktijk en ik verhuur het als sfeervolle vergaderlocatie (INSIDE Middelburg) en zomers als AirBnb.

Ik woon zomers in mijn groene caravan en geniet van het buiten leven in het groen en aan de Zeeuwse kust. Door deze afwisseling houd ik hetzelfde gevoel van vrijheid, en avontuur als dat ik heb als ik op reis ben. Ik blijf waarderen wat ik heb. Geloof me, je waardeert ineens weer je eigen douche enorm na een campingseizoen. 

Buiten zijn één van mijn grote energiegevers! Daarom lig ik ook graag in de zee. Voor een duik of op mijn surfboard. 

Daarnaast straal ik nergens zo hard als op de salsa dansvloer en breng ik heel graag tijd door met de lieve mensen die ik om me heen heb verzameld. Oja, en ik ga goed op spontane acties en verrassingen. En ik compenseer smoothies graag met friet. 

Genoeg over mij. Ik ben benieuwd naar wie jij bent. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Hier, live, op mijn socials of tijdens een gratis oriëntatiegesprek. 

En wil je nu gelijk aan de slag gaan? Dan adviseer ik mijn energiescan waar je gelijk aanvullende inzichten krijgt op jouw energielekken en praktische tips om hier mee aan de slag te gaan.

Dit ben ik ook...

Inside Middelburg

INSIDE Middelburg is een vergaderlocatie gelegen aan een inspirerende plek aan de haven van historisch Middelburg. In een oud pakhuis kijk je vanaf de vergadertafel naar de bootjes voor de deur.

Willemijnlijnse.nl

Voor iedereen die meer energie wilt en zich niet meer wilt laten leiden door de waan van de dag, zodat hij/zij met richtingsbesef, moed en energie zelf de regie weer neemt over zijn/haar leven.

Endless Freedom

Mijn persoonlijk reisblog over mijn avonturen, ervaringen, belevenissen in het buitenland. Vol met tips en leuke weetjes. Daarnaast ook persoonlijke verhalen over mijn eigen gelopen weg.