Over mij

“Veel energie hebben is voor mij niet iets vanzelfsprekends!”

Rond mijn 20e heb ik een periode geleefd op maar 30% van mijn energie. Toen een natuurgeneeskundig arts dit zei, voelde ik de opluchting. Dus toch! Het zit niet tussen mijn oren. Vervolgens heb ik mijn voeding en leefstijl aangepast en wilde ik me vanaf dat moment 80% van de tijd energiek voelen. Het is mijn passie geworden om mijn leefstijl zo aan te passen dat ik 80% van de tijd dingen doe waar ik energie van krijg! 

Al mijn hele leven heb ik een honger naar groei en persoonlijke ontwikkeling, dus stel jezelf eens voor dat ik mezelf jarenlang omringd heb met boeken, podcasts, seminars en meerdaagse trainingen rondom persoonlijk leiderschap, neuropsychologie en gedrag.
Namen als Tony Robbins en Remco Claassen zijn mij dan ook niet vreemd en ik kan mezelf als mens, maar ook als ondernemer hier heerlijk in ‘verliezen.’ 

Daarnaast heb ik de hbo+ opleiding gedragspecialist gevolgd. Ik ben altijd bezig met de vraag: 

Wat kan er in jouw gedrag veranderen voor meer energie? 

De stap naar coaching en mijn eigen Energie Boost Methodiek was als gedragspecialst een natuurlijke stap, omdat ik graag mensen begeleid in deze gedragsverandering naar meer energie en de focus op wat ze écht willen. 

Meer over mij hoor je in deze podcast ‘Hoe staat het met jouw energie?’ waar ik 45 min word geïnterviewd door Linda Hemmes.

Meer energie? Meer balans? 
Klinkt wellicht vaag, maar ik leg hieronder uit hoe ik dat zie, voordat ik meer over mezelf vertel.

Dit ben ik in 5 woorden: nieuwsgierig, puur, daadkrachtig, leergierig & opgewekt.

Ken jij jouw energiegevers en energievreters?
Waar krijg je energie van? 
Wat kost je energie?
Als dit uit balans is, met als gevolg klachten als vermoeidheid, stress, slecht slapen, veel piekeren, met een onrustig gevoel wakker worden, of zomaar ineens heel boos of verdrietig. 
Herken je dat?

Als jij namelijk in je leven teveel doet van wat je energie kost in plaats van waar je energie van krijgt, is de balans zoek. Omdat ik dat weet, én dat 100% leef, help ik jou graag die weegschaal weer in balans te krijgen zodat je met meer energie in het leven staat. 

Dus vragen mensen weleens aan mij: “Willemijn, leef jij écht op deze manier?”

Ja, ik gun mezelf elke dag energiegevers, zodat hetgeen mij energie kost mij gemakkelijk afgaat en ik mede daardoor altijd positief in het leven sta. 

Daarnaast ben ik een reiziger pur sang en bezoek ik jaarlijks prachtige landen waarbij ik als digital nomad overal kan werken en daarnaast kennis kan maken met diverse culturen én medereizigers. En ach, dan doen we dit nu in deze tijd toch gewoon in eigen land en dus woon ik zomers in mijn groene caravan en geniet ik van het buiten leven en hetzelfde gevoel van vrijheid en avontuur. Never stop exploring!

Dit is één van mijn grote energiegevers! 

Daarnaast dans ik graag en breng ik heel graag tijd door met de lieve mensen die ik om me heen heb verzameld. 

Ik ben benieuwd naar hoe ik jou kan begeleiden om jouw leven te gaan leiden op jouw voorwaarden mét jouw energiegevers.

Geïnteresseerd? Plan dan een vrijblijvende energie call met mij in en ik vertel je er graag meer over.

Voor nu heb ik alvast een leuke opdracht voor jou:

Zet eens op een rij wat jouw energievreters én wat je energiegevers zijn.
Kijk vervolgens naar je week en breng dat eens in kaart.
Naar welke kant schiet de balans?

Dit ben ik ook...

Inside Middelburg

INSIDE Middelburg is een vergaderlocatie gelegen aan een inspirerende plek aan de haven van historisch Middelburg. In een oud pakhuis kijk je vanaf de vergadertafel naar de bootjes voor de deur.

Willemijnlijnse.nl

Voor iedereen die meer energie wilt en zich niet meer wilt laten leiden door de waan van de dag, zodat hij/zij met richtingsbesef, moed en energie zelf de regie weer neemt over zijn/haar leven.

Endless Freedom

Mijn persoonlijk reisblog over mijn avonturen, ervaringen, belevenissen in het buitenland. Vol met tips en leuke weetjes. Daarnaast ook persoonlijke verhalen over mijn eigen gelopen weg.