Wat kan ik in team- of groepsverband voor jou betekenen?

Als gedragspecialist ben ik naast ervaren ZZP coach, ook een ervaren trainer. Maandelijks verzorg ik meerdere trainingen en juist die afwisseling van het begeleiden en inspireren van groepen en groepsprocessen in combinatie met de 1-op-1 trajecten is waar ik persoonlijk veel energie van krijg.

Ben jij op zoek naar de ultieme boost voor jouw team of groep?

Of het nu gaat om energiemanagement, focus of communicatie, ik bied de kennis, ervaring en praktische tools om samen met jullie verandering te realiseren.

Ik geloof in de kracht van een sterke verbinding, dus mijn begeleiding is niet alleen praktisch en resultaatgericht, maar ook persoonlijk en diepgaand. 

Bekijk hieronder mijn aanbod of neem contact op voor een oplossing op maat.

maatwerk
Workshop of lezing

Wil je snel en krachtig geïnspireerd worden? Onze workshops en lezingen, vaak in slechts 45 minuten, bieden de perfecte boost. Je gaat met praktische tips naar huis, direct klaar om in actie te komen!

maatwerk
Trainingen

Versterk jullie team! Perfect voor teams die zich willen verdiepen en versterken op een specifiek onderwerp gerelateerd aan energie management, focus of communicatie,

maatwerk
Teamcoaching

Transformeer jullie team met onze teamcoaching sessies! Gedragsverandering kost tijd. We combineren diepgaande leerstof en praktische handvaten met ruimte voor jullie eigen inzichten en uitdagingen.
willemijn-trainingen-workshops

Behoefte aan persoonlijk advies?

Op zoek naar het perfecte programma voor jouw team of groep? Geen zorgen, laten we samen in gesprek gaan, zodat ik jullie unieke behoeften kan begrijpen en het juiste aanbod kan aanbevelen of samenstellen. Neem contact op voor een gratis persoonlijk oriëntatiegesprek.