Wat kan ik in groepsverband voor jou betekenen?

Hebben jullie net als ik behoefte aan groei en ontwikkeling? Jullie zijn op zoek naar positieve daadkracht en willen nieuwe energie om geïnspireerd aan jullie leven te werken? Willen jullie af van die overvolle agenda en leven vanuit overvloed, energie en inspiratie?

Dan kunnen we samen dingen veranderen!

Ik geef jullie met plezier de handvatten om juist dat voor elkaar te krijgen. Ik help jullie verder met mijn kennis, ervaring en geleerde lessen.

Bekijk hieronder mijn aanbod of neem vrijblijvend contact met mij op voor maatwerk opdrachten. Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal.

maatwerk
Workshop of lezing

Voor als jullie in korte tijd (bijv 45 min) geinspireerd willen worden en gelijk met praktische tips aan de slag kunnen?

maatwerk
Trainingen

Willen jullie een aantal keer als groep samen komen om dieper in te gaan op een specifiek onderwerp gerelateerd aan energie, focus of communicatie, kies dan voor deze optie.

maatwerk
Teamcoaching

Willen jullie meerdere keren samen komen om dieper in te gaan op de leerstof en praktische handvaten, gecombineerd met eigen inbreng en intervisie rondes? Kies dan deze optie.
LINH20191012Willemijn0128A

Behoefte aan persoonlijk advies?

Heb je geen idee welk aanbod het beste aansluit op jullie situatie? Neem dan contact met mij op. In een persoonlijk gesprek kan ik je of jullie precies uitleggen wat ik voor jullie kan betekenen én geef ik een advies om jullie verder te helpen.