Online videotrainingen

Ben je iemand die:
-zichzelf wilt blijven ontwikkelen
-graag leert van ervaringsdeskundigen
-graag zelfstandig en hoe jij het wilt (bijvoorbeeld gewoon lekker op de bank) een cursus volgt
-je eigen tempo wilt aanhouden
-de theorie en praktische tips ook echt gelijk wilt integreren in je leefstijl
-hoofd en hart graag beiden inzet

Dan zijn deze videotrainingen echt iets voor jou!

In 5 stappen naar meer energie!

Veel mensen zijn moe of futloos en weten niet waar ze moeten beginnen om dit aan te pakken. Ze beseffen dat ze meer uit hun leven kunnen halen en dit voelt als een knoop in hun buik. Regelmatig stoppen ze dit gevoel weg, maar nu is het moment dat ze er helemaal klaar mee zijn. Dit moet anders! ‘Ik wil een blij en energiek leven!’ Deze videotraining is voor mensen die in 5 concrete stappen willen leren hoe ze een energiek leven creëren én behouden.

Module 1: Waarom meer energie?
Module 2: De formule van energie.
Module 3: Hoe verhoog je je energie?
Module 4: Hoe behoud je je energie?
Module 5: De puntjes op de i.
Extra tips en het antwoord op veel gestelde vragen.

Liefdevol & Krachtig Grenzen Stellen

Veel mensen willen grenzen aangeven maar zijn bang om anderen teleur te stellen. Dat ze hierdoor niet trouw zijn aan zichzelf en dat dit knaagt, nemen ze vaak voor lief. Totdat dat moment komt waarop je denkt: ‘en nu ben ik er helemaal klaar mee!’ Ik ga voor mezelf staan. Rechtop. Dit is wie ik ben en dit zijn mijn grenzen. Tot hier en niet verder! Voor deze mensen, die sneller, zelfverzekerder en gemakkelijker hun grenzen willen stellen is deze videotraining.

Module 1: Waarom grenzen stellen?
Module 2: Grenzen bewaken, waar sta je voor?
Module 3: Hoe herken je dat je over je grenzen gaat?
Module 4: Hoe communiceer je dit naar anderen?
Module 5: De puntjes op de i.
Extra tips en het antwoord op veel gestelde vragen.

Een Energieke Weekindeling

Veel mensen rennen van hot naar her en hebben amper tijd voor een momentje voor zichzelf of voor die ene fantastische hobby. Ze staan constant klaar voor anderen. Buitenom het werk nog even naar de supermarkt, kinderen halen en brengen naar de sport, de vriendin die om de thee komt, oma bellen. Dit knaagt en sterker nog dit houd je niet vol. Wil jij 1 simpele tool waarmee je rust en overzicht in je week krijgt? Zodat je je weer jezelf voelt en aan het einde van de week nog steeds energie over hebt? Voor deze mensen, die met 1 simpele tool consequent rust, overzicht en energie in hun week willen, is deze videotraining. Je hebt na deze videotraining jouw energieke weekindeling gecreëerd en alle tips verzameld om dit week na week te behouden. 

Module 1: Waarom meer energie?
Module 2: De formule van energie.
Module 3: Hoe verhoog je je energie?
Module 4: Hoe behoud je je energie?
Module 5: De puntjes op de i.
Extra tips en het antwoord op veel gestelde vragen.

Reflecteer in een Ritme!

Met reflecteren vergroot je je zelfbewustzijn. En zelfbewustzijn is de basis voor persoonlijke groei. Bepaal in concept jouw stip op de horizon en zet doelen als piketpalen voor onderweg. Reflecteer of jij nog op koers ligt, moet bijstellen en waar jouw focus op komt te liggen. Voor mensen die een structuur willen aanbrengen in reflecteren en die hun zelfbewustzijn willen vergroten is deze videotraining.

Module 1: Waarom reflecteren?
Module 2: Waarover reflecteer je?
Module 3: Reflecteer in een ritme
Module 4: Hoe integreer je reflecteren in je leven?
Module 5: De puntjes op de i.
Extra tips en het antwoord op veel gestelde vragen.

Wat mensen zeggen

Heerlijk thuis van achter mijn laptop een videotraining te volgen. De videotraining was echt een eye opener, ik kwam er achter dat ik 31 dagdelen in mijn week had zitten haha daar mocht echt wel geschrapt worden. Na het volgen van de videotraining hield ik ineens tijd over in mijn week en besloot op gevoel deze maar helemaal niet in te plannen. Die leegte in mijn agenda geeft rust. Ik kan nu ook veel beter invoelen waar ik behoefte aan heb en durft nog makkelijker nee te zeggen. Ik heb nu nog meer tijd om naar buiten te gaan, in de tuin te werken en uitgebreid te koken. Ook doe ik mijn werk nu efficiënter, juist omdat ik nog meer naar buiten ga. En ja, dit staat in mijn agenda.

Marjolein Ouwehand
Marjolein Ouwehand

Ik ben gelijk actief aan de slag gegaan met mijn persoonlijke weekindeling en het maakt in 1x zichtbaar hoe mijn week eruit ziet en hoe ik hier bij onverwachtse situaties flexibel mee om kan gaan en zo nog steeds overzicht behoud. Dit geeft enorm veel rust en overzicht. Ik ben echt blij met het resultaat!

Wendy Schepers

Na de videotraining lag mijn persoonlijke weekindeling netjes in het zicht. Nu staat mijn weekindeling ook echt in mijn agenda en pak ik steeds meer de regie om te leven en werken op mijn voorwaarden. Daar ben ik enorm blij mee en voelt als een mooie stap vooruit.

Suzanne Lievense, Co Host bij Enjoy Life

Mij heeft het meer inzicht gegeven in hoe je je week kan indelen en hoe het komt dat je soms achter de feiten aanloopt. Daar heeft afwisseling en me-time een belangrijke rol in. Nu zelf aan de slag. Bedankt voor de tips Willemijn!

Anita Smit
Anita Smit

Ik ben ontzettend onder de indruk over hoe je je weekagenda zó invult, dat je voor elke rol in je leven voldoende tijd reserveert. Zo maak je tijd voor dingen die je belangrijk vindt. En Willemijn leert haar klanten met veel energie hoe ze dat moeten doen. Wil je ook meer tijd overhouden en je energie verhogen? Dan is Willemijn de vrouw bij wie je moet zijn!

Masja Slootweg
Masja Slootweg

Ze geeft op een hele professionele en eigen manier deze videotraining, waardoor je een goed inzicht krijgt van de dingen die je moet en wilt doen in een week. Hierdoor leer je betere focus te krijgen waardoor je meer rust krijgt en ziet wat belangrijk is voor jou. En je jezelf niet voorbij loopt. Bedankt Willemijn, ik ga hier zeker verder mee aan de slag.

Dennis
Dennis