Wat kan ik voor jou als ZZPer betekenen?

Als gediplomeerd gedragspecialist en ervaren ZZP coach begrijp ik de uitdagingen waarmee zelfstandige professionals
te maken hebben. 

Ze hebben een overvolle agenda, zijn zelfbewust en streven naar kwaliteit. Ze hebben moeite met werk-privébalans en worstelen met schuldgevoelens en zelfkritiek. Ze voelen de druk om alles onder controle te houden, zijn bang voor ontevreden of minder klanten en vinden het moeilijk om om hulp te vragen.

Met een warme en oprechte benadering help ik jou,
om vanuit overvolle dagen in kleine, haalbare stappen te bewegen richting meer regie, energie, structuur en overzicht.
Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

Samen creëren we een veilige setting waarin je jezelf beter leert kennen en van daaruit keuzes maakt die jouw leven en bedrijf transformeren. Let op: dit hoeven geen grote keuzes te zijn, zie het meer als aanpassingen op hoe je het nu doet.

Ik geloof in de kracht van een sterke verbinding, dus mijn begeleiding is niet alleen praktisch en resultaatgericht, maar ook persoonlijk en diepgaand.

Of je nu kiest voor mijn 1-op-1 Energie Boost Traject, mijn videotrainingen of de kracht van de Mastermind groep: ik sta naast je, bied ondersteuning en motiveer je om grenzen te stellen, te groeien en je eigen pad te volgen. 

Overzicht aanbod
voor gepassioneerde ZZPers

willemijn-circel

Online test

Gratis energiescan

Doe de gratis energiescan en krijg direct meer inzicht in hoe het met jouw energie is gesteld.

» Doe de gratis energiescan

Theorie en praktische tips

Videotrainingen

Ben je iemand die zichzelf wilt blijven ontwikkelen, graag zelfstandig leert , je eigen tempo wilt aanhouden, de theorie en praktische tips ook echt gelijk wilt integreren in je leefstijl, je hoofd en hart graag beiden inzet

Dan zijn deze videotrainingen echt iets voor jou.

» Videotrainingen

Groep van 4-6 ZZPers

ZZP Mastermind

De ZZP Mastermind is de plek om in een kleine groep met andere ZZPers te sparren over persoonlijke en zakelijke vraagstukken en om vol focus in actie te komen voor je eigen persoonlijke en zakelijke speerpunten.

 

» ZZP Mastermind

1 op 1 traject 

1 op 1 Energie Boost traject (4 mnd.)

Met een warme en oprechte benadering help ik jou, om vanuit overvolle dagen in kleine, haalbare stappen te bewegen richting meer regie, structuur en overzicht. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

» Ga voor groei!

LINH20191012Willemijn0128A

Behoefte aan persoonlijk advies?

Heb je geen idee welk aanbod het beste aansluit op jouw situatie? Neem dan contact met mij op. In een persoonlijk gesprek kan ik je precies uitleggen wat ik voor je kan betekenen én geef ik een advies om je verder te helpen.