Wat kan ik voor jou betekenen?

Heb jij net als ik behoefte aan groei en ontwikkeling? Je wilt positieve daadkracht en je bent op zoek naar nieuwe energie om geïnspireerd aan jouw leven te werken? Wil je af van die overvolle agenda en leven vanuit overvloed, energie en inspiratie?

Dan kunnen we samen dingen veranderen!

Ik geef je met plezier de handvatten om juist dat voor elkaar te krijgen. Ik help je verder met mijn ervaring en geleerde lessen.

Bekijk hieronder mijn aanbod of neem vrijblijvend contact met mij op. Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal.

Plan jouw persoonlijke reis...
... en leef en werk op jouw
voorwaarden!

willemijn-circel

Online test

Gratis energiescan

Doe de gratis energiescan en krijg direct meer inzicht in hoe het met jouw energie is gesteld.

» Doe de gratis energiescan

Theorie en praktische tips

Videotrainingen

Ben je iemand die zichzelf wilt blijven ontwikkelen, graag zelfstandig leert , je eigen tempo wilt aanhouden, de theorie en praktische tips ook echt gelijk wilt integreren in je leefstijl, je hoofd en hart graag beiden inzet Dan zijn deze videotrainingen echt iets voor jou: In 5 stappen meer energie! Liefdevol & Krachtig Grenzen Stellen

» Videotrainingen
Persoonlijke Kracht Test

Laat je eigen kracht vol zelfvertrouwen zien

Ontdek je diepste drijfveren, kwaliteiten en valkuilen, allergieën en krijg daarbij inzicht in wat jij nodig hebt om in balans te blijven. Mét een plan van aanpak inclusief 3 concrete acties. » Welk Powertype ben jij?

1 op 1 traject 

1 op 1 Energie Boost traject (4 mnd.)

Een intensieve 1-op-1 coaching van mij persoonlijk. Ik leer je met krachtige tools, liefdevolle spiegels en positieve daadkracht hoe je meer focus, balans en energie in je leven kunt krijgen.

» Ga voor groei!

LINH20191012Willemijn0128A

Behoefte aan persoonlijk advies?

Heb je geen idee welk aanbod het beste aansluit op jouw situatie? Neem dan contact met mij op. In een persoonlijk gesprek kan ik je precies uitleggen wat ik voor je kan betekenen én geef ik een advies om je verder te helpen.