In 5 stappen naar meer energie!

Eerst was daar mijn webinar ‘In 5 stappen naar meer energie’, maar ik wilde meer de diepte in en meer concrete tips geven. Vanuit dat verlangen is deze online videotraining ontstaan.

Mensen die mij kennen, weten dat ik mijn leven leid op mijn voorwaarden, vol energie! Hoe ik hier ben gekomen en wat ik blijf doen deel ik in deze online videotraining.

STOP!

Je hoeft geen genoegen meer te nemen met een moe of futloos gevoel, Heb jij het gevoel dat je alles uit je leven haalt?

Meer energie zorgt namelijk voor:

 • Uitgerust zijn.
 • Positiever en creatiever denken.
 • Meer het gevoel “ik kan alles aan” 
 • Overzicht “ik heb zelf de regie”.
 • Meer levensvreugde
 • Meer rust
 • Denken in oplossingen

Dat is wat meer energie voor je gaat doen!

Houd jij ervan om geheel op eigen tempo verder te leren en je te verdiepen in onderwerpen die je verder helpen? Dan is deze online videotraining wat voor jou.

Ga jij voor meer energie en regie in je leven?

Wat ga je doen tijdens de online videotraining?

 1. Ik vertel je over de formule van energie.
 2. Ik laat je van inzichten en inspiratie echt in actie komen. 
 3. Ik leer je de 5 stappen naar meer energie.
 4. Ik geef je concrete tips die je direct kunt toepassen
 5. Ik beantwoord veel gestelde vragen.
 6. Je hebt de basis gelegd voor een energieke dag- en weekindeling.
 7. Ik bezorg je diverse glimlach-momenten.
 8. Als deze online videotraining klaar is dan weet jij hoe jij meer energie krijgt en behoudt in jouw leven. 

Meer energie na de online videotraining?

De 5 modules met 5 video’s en het werkboek ‘Jouw Energie Journal’ zorgen ervoor dat je de theorie echt omzet in dagelijks handelen. 

Module 1: Waarom meer energie?
Module 2: De formule van energie.
Module 3: Hoe verhoog je je energie?
Module 4: Hoe behoud je je energie?
Module 5: Extra tips en veel gestelde vragen.

Wat brengt de online videotraining jou?

 • Energie!
 • Bewustwording in wie je bent
 • Handvaten om zelf meer de regie te pakken in je leven om te gaan leven en werken op jouw voorwaarden
 • “Ahaaaa” momenten die zorgen dat jij jezelf nog beter leert kennen
 • Inspiratie 
 • ‘Jouw Energie Journal’ om al je inzichten te noteren en de opdrachten te maken.
 • De tools om het morgen echt anders aan te pakken
 • Het inzicht dat jij het verdient met tomeloze energie door het leven te gaan en voor jezelf te kiezen

Ja ik doe mee!

Enthousiast geworden? Doe mee en koop de online videotraining voor €47,- btw vrij. Je hebt een jaar toegang tot de online videotraining.,

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Heb je nog vragen over de online videotraining of wil je meer informatie over mij en hoe ik jou kan helpen? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wat mensen zeggen

“Wat fijn om in jouw webinar ‘in 5 stappen naar meer energie’ reminders te horen en weer zelf te weten hoe ik aan de slag kan gaan. Ik heb nieuwe dingen gehoord en ook de welbekende oja-momenten waren daar. Ik ga zeker met je tips aan de slag, ik wil mezelf namelijk nóg beter leren kennen. Ook vond ik het een enorme meerwaarde dat je erbij tekent.”

Marloes

“Wat een duidelijk verhaal. Die tekeningen zijn naast leuk ook enorm verhelderend. Je houdt rust, wat ik zelf erg prettig vond. De gelukstypes die je gebruikte zijn heel herkenbaar. Ik ga er ook echt mee aan de slag. Hoe kan ik nog meer mijn leven zo inrichten dat ik er nog meer energie en voldoening uit haal.” 

John Jansen
John Jansen
De reden waarom ik me opgaf? Tekort aan energie! Super fijn is het om dan om te horen waar je kansen en opties hebt, om meer energie te creëren en die energienemers te elimineren. Willemijn geeft je op een hele persoonlijke en waardevolle manier inzicht hierin en geeft concrete tips om hiermee aan de slag te gaan. Ik merkte in de dagen na de webinar dat ik de energiegevers en energienemers bewust kon aanwijzen en er nu dus ook iets mee kan doen, een wijze les!
Daisy van Maasdam
Daisy van Maasdam
Heerlijk thuis van achter mijn laptop een videotraining te volgen. De videotraining was echt een eye opener, ik kwam er achter dat ik 31 dagdelen in mijn week had zitten haha daar mocht echt wel geschrapt worden. Na het volgen van de videotraining hield ik ineens tijd over in mijn week en besloot op gevoel deze maar helemaal niet in te plannen. Die leegte in mijn agenda geeft rust. Ik kan nu ook veel beter invoelen waar ik behoefte aan heb en durft nog makkelijker nee te zeggen. Ik heb nu nog meer tijd om naar buiten te gaan, in de tuin te werken en uitgebreid te koken. Ook doe ik mijn werk nu efficiënter, juist omdat ik nog meer naar buiten ga. En ja, dit staat in mijn agenda.
Marjolein Ouwehand
Marjolein Ouwehand
Ik vond het webinar ‘In 5 stappen naar meer energie’ leuk en goed te volgen. Willemijn haar stijl is informeel maar professioneel. Ik was best moe die avond, maar bleef geboeid tot het eind. Ik ben van nature een energiek mens, maar kan soms ook ineens leeglopen. Dit webinar heeft me een eye-opener gegeven waar ik op kan letten en hier ben ik gelijk actief mee aan de slag gegaan. Ik ga ook bewuster met mijn tijd om, waardoor ik bezig kan zijn met wat me energie geeft. Fijn!
Rianne
Rianne