In 5 stappen naar meer energie!

Eerst was daar mijn webinar ‘In 5 stappen naar meer energie’, maar ik wilde meer de diepte in en meer concrete tips geven. Vanuit dat verlangen is deze online videotraining ontstaan.

Mensen die mij kennen, weten dat ik mijn leven leid op mijn voorwaarden, vol energie! Hoe ik hier ben gekomen en wat ik blijf doen deel ik in deze online videotraining.

STOP!

Je hoeft geen genoegen meer te nemen met een moe of futloos gevoel, Heb jij het gevoel dat je alles uit je leven haalt?

Meer energie zorgt namelijk voor:

 • Uitgerust zijn.
 • Positiever en creatiever denken.
 • Meer het gevoel “ik kan alles aan” 
 • Overzicht “ik heb zelf de regie”.
 • Meer levensvreugde
 • Meer rust
 • Denken in oplossingen

Dat is wat meer energie voor je gaat doen!

Houd jij ervan om geheel op eigen tempo verder te leren en je te verdiepen in onderwerpen die je verder helpen? Dan is deze online videotraining wat voor jou.

Ga jij voor meer energie en regie in je leven?

Wat ga je doen tijdens de online videotraining?

 1. Ik vertel je over de formule van energie.
 2. Ik laat je van inzichten en inspiratie echt in actie komen. 
 3. Ik leer je de 5 stappen naar meer energie.
 4. Ik geef je concrete tips die je direct kunt toepassen
 5. Ik beantwoord veel gestelde vragen.
 6. Je hebt de basis gelegd voor een energieke dag- en weekindeling.
 7. Ik bezorg je diverse glimlach-momenten.
 8. Als deze online videotraining klaar is dan weet jij hoe jij meer energie krijgt en behoudt in jouw leven. 

Meer energie na de online videotraining?

De 5 modules met 5 video’s en het werkboek ‘Jouw Energie Journal’ zorgen ervoor dat je de theorie echt omzet in dagelijks handelen. 

Module 1: Waarom meer energie?
Module 2: De formule van energie.
Module 3: Hoe verhoog je je energie?
Module 4: Hoe behoud je je energie?
Module 5: De puntjes op de i.
Extra tips en het antwoord op veel gestelde vragen.

Wat brengt de online videotraining jou?

 • Energie!
 • Bewustwording in wie je bent
 • Handvaten om zelf meer de regie te pakken in je leven om te gaan leven en werken op jouw voorwaarden
 • “Ahaaaa” momenten die zorgen dat jij jezelf nog beter leert kennen
 • Inspiratie 
 • ‘Jouw Energie Journal’ om al je inzichten te noteren en de opdrachten te maken.
 • De tools om het morgen echt anders aan te pakken
 • Het inzicht dat jij het verdient met tomeloze energie door het leven te gaan en voor jezelf te kiezen

Ja ik doe mee!

Enthousiast geworden? Doe mee en koop de online videotraining voor €99,- btw vrij. Je hebt een jaar toegang tot de online videotraining.,

Vraag een gratis energiecall aan

Heb je nog vragen over de online videotraining of wil je meer informatie over mij en hoe ik jou kan helpen? Plan dan een gratis energiecall in.

Wat mensen zeggen

Heerlijk thuis van achter mijn laptop een workshop volgen. De workshop was echt een eye opener, ik kwam er achter dat ik 31 dagdelen in mijn week had zitten haha daar mocht echt wel geschrapt worden. Na het volgen van de workshop hield ik ineens tijd over in mijn week en besloot op gevoel deze maar helemaal niet in te plannen. Die leegte in mijn agenda geeft rust. Ik kan nu ook veel beter invoelen waar ik behoefte aan heb en durft nog makkelijker nee te zeggen. Ik heb nu nog meer tijd om naar buiten te gaan, in de tuin te werken en uitgebreid te koken. Ook doe ik mijn werk nu efficiënter, juist omdat ik nog meer naar buiten ga. En ja, dit staat in mijn agenda.

Marjolein Ouwehand
Marjolein Ouwehand

Het inzicht wat je krijgt tijdens de Online Workshop ‘Meer grip op je leven en agenda’ vond ik heel fijn. Vooral doordat je het ‘pats boem’ voor je ziet. Door mijn weekindeling nu op papier te hebben, heb ik minder last van uitstelgedrag. En wat voor mij ook echt een eye-opener was, is de rust die ik nu voel om gewoon op voorstellen van anderen te kunnen zeggen: “Ik heb geen ruimte meer” zonder me daar schuldig over te voelen. Ik ben er erg blij mee. Het was super duidelijk en heel helder.

Mariëlla Suurmond

Ik vond de Online Workshop ‘Meer grip op je leven en agenda’ heel fijn. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen over wat ik doe in een week en over mijn werk-privé balans. Je ziet de puzzel letterlijk voor je. Waardoor ik me ook echt realiseer dat ik dingen anders ga doen. Ik kijk er nu al gelijk heel anders naar en deze tool geeft me gelijk een rustig gevoel in mijn hoofd. De workshop zelf werd rustig en overzichtelijk gegeven, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Conclusie: heel waardevol!

Henriette de Vries, Eigenaresse KDV & kindercoach

Het volgen van zo’n online workshop was nieuw voor mij en vond ik in eerste instantie best spannend. Toch viel het me alles mee en ben ik heel blij dat ik deze gevolgd heb. Ik ben gelijk actief aan de slag gegaan met mijn persoonlijke weekindeling en het maakt in 1x zichtbaar hoe mijn week eruit ziet en hoe ik hier bij onverwachtse situaties flexibel mee om kan gaan en zo nog steeds overzicht behoud. Dit geeft enorm veel rust en overzicht. Ik ben echt blij met het resultaat!

Wendy Schepers

Na de online workshop lag mijn persoonlijke weekindeling netjes in het zicht. Het hielp me, maar ik betrapte mezelf erop dat ik niet gelijk de tijd nam om het ook echt te implementeren. Hierdoor liet ik mijn klanten nog steeds mijn agenda invullen. Door het korte telefonische nagesprek met Willemijn had ik gelijk mijn motivatie terug om er echt mee aan de slag te gaan. Zo fijn! Want de meerwaarde zag ik, maar het daadwerkelijke doen was door de werkdruk even de uitdaging. Nu staat mijn weekindeling en pak ik steeds meer de regie om te leven en werken op mijn voorwaarden. Daar ben ik enorm blij mee en voelt als een mooie stap vooruit.

Suzanne Lievense, Co Host bij Enjoy Life

De online workshop ‘Creëer je eigen energieke weekindeling’ gevolgd bij Willemijn. Wat een relaxte vorm en interactief. Mij heeft het meer inzicht gegeven in hoe je je week kan indelen en hoe het komt dat je soms achter de feiten aanloopt. Daar heeft afwisseling en me-time een belangrijke rol in. Nu zelf aan de slag. Bedankt voor de tips Willemijn!

Anita Smit
Anita Smit

Ik ben ontzettend onder de indruk over hoe je je weekagenda zó invult, dat je voor elke rol in je leven voldoende tijd reserveert. Zo maak je tijd voor dingen die je belangrijk vindt. En Willemijn leert haar klanten met veel energie hoe ze dat moeten doen. Wil je ook meer tijd overhouden en je energie verhogen? Dan is Willemijn de vrouw bij wie je moet zijn!

Masja Slootweg
Masja Slootweg

Ik heb vanavond de online workshop ‘Meer grip op je leven en agenda’ gevolgd van Willemijn. Ze geeft op een hele professionele en eigen manier deze workshop, waardoor je een goed inzicht krijgt van de dingen die je moet en wilt doen in een week. Hierdoor leer je betere focus te krijgen waardoor je meer rust krijgt en ziet wat belangrijk is voor jou. En je jezelf niet voorbij loopt. Bedankt Willemijn, ik ga hier zeker mee aan de slag.

Dennis
Dennis