Liefdevol & Krachtig Grenzen Stellen

Veel mensen willen grenzen durven stellen maar zijn bang om anderen teleur te stellen. Dat ze hierdoor niet trouw zijn aan zichzelf en dat dit knaagt, nemen ze vaak voor lief. Totdat dat moment komt waarop je denkt: ‘en nu ben ik er helemaal klaar mee!’ Ik ga voor mezelf staan. Rechtop. Dit is wie ik ben en dit zijn mijn grenzen. Tot hier en niet verder! Voor deze mensen, die sneller, zelfverzekerder en gemakkelijker hun grenzen willen stellen is deze videotraining.

Eerder, zelfverzekerder, gemakkelijker grenzen stellen zorgt namelijk voor:

 • Zelfverzekerder zijn.
 • Trouw zijn en blijven aan jezelf.
 • Meer het gevoel “ik kan alles aan” 
 • Overzicht “ik heb zelf de regie”.
 • Meer levensvreugde
 • Meer rust
 • Meer energie

Dat is wat grenzen stellen voor je doen!

Houd jij ervan om geheel op eigen tempo verder te leren en je te verdiepen in onderwerpen die je verder helpen? Dan is deze online videotraining wat voor jou.

Ga jij voor meer grenzen stellen op een liefdevolle maar o zo krachtige manier in je leven?

Wat ga je doen tijdens de online videotraining?

 1. Ik leg uit hoe je in een vroegstadium kunt herkennen dat je over je grenzen heen gaat.
 2. Ik laat je van inzichten en inspiratie echt in actie komen. 
 3. Ik leer je hoe je je grenzen op een liefdevolle én krachtige manier communiceert naar anderen.
 4. Ik geef je concrete tips die je direct kunt toepassen
 5. Ik geef je antwoord op de meest gestelde vragen rondom grenzen stellen.
 6. Je hebt de basis gelegd voor grenzen stellen en bewaken.
 7. Ik leer je hoe je je eigen grenzen kunt stellen en bewaken.
 8. Als deze online videotraining klaar is dan weet jij hoe jij sneller, zelfverzekerder en gemakkelijker grenzen kunt stellen en bewaken.

Grenzen stellen na de online videotraining?

De 5 modules met 5 video’s en het werkboek ‘Liefdevol grenzen stellen in de praktijk’ zorgen ervoor dat je de theorie echt omzet in dagelijks handelen. 

Module 1: Waarom grenzen stellen?
Module 2: Grenzen bewaken, waar sta je voor?
Module 3: Hoe herken je dat je over je grenzen gaat?
Module 4: Hoe communiceer je dit naar anderen?
Module 5: De puntjes op de i.
Extra tips en het antwoord op veel gestelde vragen.

Wat brengt de online videotraining jou?

 • Je herkent in een vroegtijdig stadium dat je over je grenzen gaat.
 • Je leert hoe je als je een grens over bent gegaan snel weer terug kunt keren naar rust.
 • Bewustwording in wie je bent en waar je voor staat.
 • Handvaten hoe je je grenzen liefdevol en krachtig kunt communiceren naar anderen.
 • Tips hoe je je eigen angst niet laat bepalen of je wel of niet je grenzen aangeeft.
 • De tools om het morgen echt anders aan te pakken.
 • Inspiratie.
 • Het werkboek ‘Liefdevol grenzen stellen in de praktijk’ om al je inzichten te noteren en de opdrachten te maken.

Ja ik doe mee!

Enthousiast geworden? Doe mee en koop de online videotraining ‘Liefdevol en krachtig grenzen stellen’ voor €99,- btw vrij. Je hebt een jaar toegang tot de online videotraining.,

Vraag een gratis energiecall aan

Heb je nog vragen over de online videotraining of wil je meer informatie over mij en hoe ik jou kan helpen? Plan dan een gratis energiecall in.

Wat mensen zeggen

Heerlijk thuis van achter mijn laptop een workshop volgen. De workshop was echt een eye opener, ik kwam er achter dat ik 31 dagdelen in mijn week had zitten haha daar mocht echt wel geschrapt worden. Na het volgen van de workshop hield ik ineens tijd over in mijn week en besloot op gevoel deze maar helemaal niet in te plannen. Die leegte in mijn agenda geeft rust. Ik kan nu ook veel beter invoelen waar ik behoefte aan heb en durft nog makkelijker nee te zeggen. Ik heb nu nog meer tijd om naar buiten te gaan, in de tuin te werken en uitgebreid te koken. Ook doe ik mijn werk nu efficiënter, juist omdat ik nog meer naar buiten ga. En ja, dit staat in mijn agenda.

Marjolein Ouwehand
Marjolein Ouwehand

Het inzicht wat je krijgt tijdens de Online Workshop ‘Meer grip op je leven en agenda’ vond ik heel fijn. Vooral doordat je het ‘pats boem’ voor je ziet. Door mijn weekindeling nu op papier te hebben, heb ik minder last van uitstelgedrag. En wat voor mij ook echt een eye-opener was, is de rust die ik nu voel om gewoon op voorstellen van anderen te kunnen zeggen: “Ik heb geen ruimte meer” zonder me daar schuldig over te voelen. Ik ben er erg blij mee. Het was super duidelijk en heel helder.

Mariëlla Suurmond

Ik vond de Online Workshop ‘Meer grip op je leven en agenda’ heel fijn. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen over wat ik doe in een week en over mijn werk-privé balans. Je ziet de puzzel letterlijk voor je. Waardoor ik me ook echt realiseer dat ik dingen anders ga doen. Ik kijk er nu al gelijk heel anders naar en deze tool geeft me gelijk een rustig gevoel in mijn hoofd. De workshop zelf werd rustig en overzichtelijk gegeven, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Conclusie: heel waardevol!

Henriette de Vries, Eigenaresse KDV & kindercoach

Het volgen van zo’n online workshop was nieuw voor mij en vond ik in eerste instantie best spannend. Toch viel het me alles mee en ben ik heel blij dat ik deze gevolgd heb. Ik ben gelijk actief aan de slag gegaan met mijn persoonlijke weekindeling en het maakt in 1x zichtbaar hoe mijn week eruit ziet en hoe ik hier bij onverwachtse situaties flexibel mee om kan gaan en zo nog steeds overzicht behoud. Dit geeft enorm veel rust en overzicht. Ik ben echt blij met het resultaat!

Wendy Schepers

Na de online workshop lag mijn persoonlijke weekindeling netjes in het zicht. Het hielp me, maar ik betrapte mezelf erop dat ik niet gelijk de tijd nam om het ook echt te implementeren. Hierdoor liet ik mijn klanten nog steeds mijn agenda invullen. Door het korte telefonische nagesprek met Willemijn had ik gelijk mijn motivatie terug om er echt mee aan de slag te gaan. Zo fijn! Want de meerwaarde zag ik, maar het daadwerkelijke doen was door de werkdruk even de uitdaging. Nu staat mijn weekindeling en pak ik steeds meer de regie om te leven en werken op mijn voorwaarden. Daar ben ik enorm blij mee en voelt als een mooie stap vooruit.

Suzanne Lievense, Co Host bij Enjoy Life

De online workshop ‘Creëer je eigen energieke weekindeling’ gevolgd bij Willemijn. Wat een relaxte vorm en interactief. Mij heeft het meer inzicht gegeven in hoe je je week kan indelen en hoe het komt dat je soms achter de feiten aanloopt. Daar heeft afwisseling en me-time een belangrijke rol in. Nu zelf aan de slag. Bedankt voor de tips Willemijn!

Anita Smit
Anita Smit

Ik ben ontzettend onder de indruk over hoe je je weekagenda zó invult, dat je voor elke rol in je leven voldoende tijd reserveert. Zo maak je tijd voor dingen die je belangrijk vindt. En Willemijn leert haar klanten met veel energie hoe ze dat moeten doen. Wil je ook meer tijd overhouden en je energie verhogen? Dan is Willemijn de vrouw bij wie je moet zijn!

Masja Slootweg
Masja Slootweg

Ik heb vanavond de online workshop ‘Meer grip op je leven en agenda’ gevolgd van Willemijn. Ze geeft op een hele professionele en eigen manier deze workshop, waardoor je een goed inzicht krijgt van de dingen die je moet en wilt doen in een week. Hierdoor leer je betere focus te krijgen waardoor je meer rust krijgt en ziet wat belangrijk is voor jou. En je jezelf niet voorbij loopt. Bedankt Willemijn, ik ga hier zeker mee aan de slag.

Dennis
Dennis