1-op-1 Energie Boost Traject

Video afspelen

In iedereen zijn leven wordt af en toe flink ‘geschud’. Zo ook bij mij. Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen en kantelpunten in mijn leven realiseerde ik me dat ik mijn geluk in mijn leven niet hoefde te koppelen aan spullen of bepaalde voorwaarden.

Als ik wilde dat ik blij en vol energie door het leven zou gaan dan was ik echt zelf aan zet. 

Voel je dat jìj nu aan zet bent?
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw groei?
Wil je meer rust, overzicht en energie?
Wil je in balans zijn op meerdere levensgebieden?
Wil je helderheid krijgen over waar je naar toe wilt?
En rust voelen over hoe je daar komt?

Tijdens een Energie Boost Traject gaan wij 2 tot 4 maanden samen aan de slag, zodat jij weet hoe je een blij en energiek leven kunt creëren en behouden. Samen scannen we op verschillende levensgebieden waar jouw gedrag nog kan veranderen voor meer energie. En gaan hier praktisch en concreet mee aan de slag.  

Het originele 1-op-1 Energie Boost Traject duurt 4 maanden en de investering is €2500,- btw vrij.
Maatwerktrajecten hier uit afgeleid zijn mogelijk en worden op jouw persoonlijke behoefte afgestemd en beginnen bij €997,- btw vrij. 

Wat gaan wij doen tijdens dit traject

 1. Een unieke energie nulmeting waarbij wij samen in kaart gaan brengen welk gedrag jij nog kan veranderen voor meer energie.
 2. Een eerste stap voor het krijgen van meer energie is jezelf goed kennen, waar de Persoonlijke Kracht Test t.w.v. €447,- een enorm waardevol instrument voor is. Ik laat je voelen wat het betekent om je te verbinden met je persoonlijke kracht en hoe je deze bewust in kunt zetten voor een energiek leven. 

 3. Je krijgt intensieve 1-op-1 coaching van mij, zowel live als online spreken wij elkaar iedere 2 weken. Daarnaast mag je mij tussendoor contacten per app of mail. 
 4. Door de 4 live dagdelen  gaan we bij de meest essentiële onderdelen samen aan de slag met de uitwerking. Hierdoor weet je zeker dat je overzicht creëert en in actie komt en resultaten behaald. 

 5. Krachtige tools zoals de energieke weekindeling, die je direct kunt toepassen in jouw leven en die je rust geven omdat je met deze tools weet hoe je ook na dit traject veranderingen kunt aanpakken en doorvoeren in je leven. 

 6. Je leert bruggen slaan tussen voelen – denken – doen. Voelen is altijd het vertrekpunt, vervolgens leer ik je het denken inzetten om het praktisch te gaan maken. Aan inspiratie en inzichten heb je niks zonder het in actie te komen. Doen.

 7. Alles is terug te lezen in de online leeromgeving en videotrainingen. Stap voor stap doorlopen we alles, passen we de stappen indien nodig aan, zodat het behapbaar blijft. 

 8. Mijn onvoorwaardelijke steun en begeleiding tijdens de stappen die je gaat zetten.

Wat anderen zeggen over dit traject

“Met haar aanpak lukt het echt om je huidige gewoonten te veranderen en met een goed gevoel te doen wat bij je past. Een aanrader voor iedereen die vanuit zijn kracht wil leven én voor ondernemers die deze kracht willen doorzetten in hun business.”

Ik heb veel geleerd over mezelf en durf nu mijn gevoel uit te spreken en hier keuzes in te maken. Ik heb echt de regie teruggepakt over mijn leven en vind mezelf nu waardevol genoeg om trouw te zijn aan mezelf.”

“Ik ben veel meer in balans op alle levensgebieden, heb helder waar ik naartoe wil en voel rust over hoe ik daar kom.”

“Zo kijk ik bijvoorbeeld naar mijn eigen grondwet en leefrichtlijnen als ik ergens moeite mee heb. Het helpt me om gemakkelijker bij mezelf te blijven. terug te gaan naar wie ik ben en hoe ik in het leven wil staan. En hoe ik met mezelf en met anderen om wil gaan. Er is meer rust en bewustwording. En is er even geen rust, dan weet ik nu wat ik actief kan doen om de rust weer terug te krijgen.”

Wat brengt dit traject jou?

 • Een energiek leven waarbij je met een goed gevoel gaat doen wat bij jouw past. Je weet welke richting je op wilt en hoe daar te komen, je pakt de regie terug over je leven en vind je zelf waardevol genoeg om hier trouw aan te zijn.

 • Door de live dagdelen gaan we bij de meest essentiële onderdelen samen aan de slag met de uitwerking. Hierdoor weet je 100% zeker dat je overzicht creëert en in actie komt en resultaten behaald. De daadwerkelijke uitvoering in de praktijk blijft aan jullie, maar wordt zo makkelijker. 

 • Door de theorie uit de 10 modules en de 4 videotrainingen krijg je de onderbouwing aangereikt om de noodzaak van bepaalde opdrachten te begrijpen. De theorie en opdrachten zijn zorgvuldig opgebouwd om gedragsverandering en focus aan te brengen. Als het doel zichtbaar is en je de juiste mindset hebt, dan volgt de motivatie en het daadwerkelijk in actie komen.

 • Tijdens het doorlopen van de modules en de theorie aan de hand van de bijbehorende opdrachten toe te passen in jouw dagelijkse praktijk, ontstaan er vragen die op jouw/jullie situatie betrekking hebben. Tijdens de 1-op-1 zoom sessies kunnen we inzoomen op jouw situatie en begeleid ik je richting bewustwording, daadkracht en oplossingen. Ik ben positief en blijf je stimuleren, maar soms ben ik ook je stok die ervoor zorgt dat je nu echt het verschil gaat maken en gaat doen. 

 • Door 4 maanden uit te trekken voor dit traject doorloop je stap voor stap alle onderdelen van het gewenste resultaat om te leven en werken op jouw en jullie voorwaarden. Er gebeurt veel tijdens dit traject, zo ervaren mijn deelnemers. Verwerkingstijd en uitwerktijd is nodig om het overzicht te behouden gedurende het traject. Er is in deze 4 maanden uitwerk- en implementatietijd, waardoor je een fundamentele basis legt voor de rest van je leven.

Meld je aan

Enthousiast geworden? Wil je meer informatie over dit unieke traject? Laat me dit gelijk weten, zodat we gelijk telefonisch kunnen kijken of er een juiste klik is voor een intensieve samenwerking van 4 maanden. 

Vraag een energiecall aan

Wil je meer informatie over dit traject of twijfel je of dit het geschikte programma is?
Vraag een gratis energiecall aan.

Wat mensen zeggen

Ik ben zo dankbaar voor de inzichten, rust en tegelijk ook energie die ik heb gekregen door het energie boost traject.  Het heeft mij nog veel meer gebracht dan ik van te voren durfde te hopen.

Van op het randje van een burn out zitten en op werkgebied niet weten welke richting op te willen, naar een energiek leven waarin ik weet welke stappen ik moet zetten om mijn dromen waar te maken.

Ik raad iedereen die twijfelt te starten aan het traject! Het is de investering meer dan waard! Willemijn is een topper!

Marit van Gorsel
Marit van Gorsel

Willemijn helpt je echt om puur vanuit jezelf met de juiste focus aan de slag te gaan. Met haar aanpak lukt het echt om je huidige gewoonten te veranderen en met een goed gevoel te doen wat bij je past. Een aanrader voor iedereen die vanuit zijn kracht wil leven én voor ondernemers die deze kracht willen doorzetten in hun business. 

Eveline - JOIN Teamontwikkeling
Eveline - JOIN Teamontwikkeling

De stap om het Energie Boost traject van Willemijn te gaan volgen, was echt de beste stap. Ik liep altijd vast in wat ik nog moest doen, wat ik wilde doen en wat anderen verwachtten van mij. Ik had het zo druk en was de hele dag bezig, maar er kwam toch niets uit mijn handen.

Door dit traject en de directe, liefdevolle aanpak van Willemijn ben ik met reuzenstappen vooruit gegaan! Ik heb geleerd om een weekindeling te maken die bij mij past. Mijn werk, sporten en huishouden staan in mijn agenda. Maar ook hobby’s, tijd met mijn partner en tijd voor mezelf. Zo fijn!

Ik verzet bergen op een dag, heb ik duidelijk doel voor ogen en voel me energiek en fit. Heerlijk.

Wanneer je worstelt met wat je allemaal moet doen, het gevoel hebt dat je door los zand strompelt… volg dit traject. DOE HET! Het verandert je leven.

Suzan - Suzan Plantaardig
Suzan - Suzan Plantaardig

“Het heeft mij veel gebracht. Ik ben bewust geworden van mijn gedrag en ben met mijn neus op de feiten gedrukt. Als ik wil dat de ander verandert, zal ik mijn eigen gedrag moeten veranderen. De steutel ligt bij mij. Door de theorie om te zetten in de praktijk en hier concreet mee aan de slag te gaan en dit langere tijd toe te passen en te evalueren ben ik hier enorm in gegroeid. Bedankt voor de spiegel én praktische tools. Ik ga dit nu met ons opgestelde plan van aanpak verder uitrollen de organisatie in.” 

Jordy Walraven - Operationeel Manager
Jordy Walraven - Operationeel Manager
Door het Energie Boost Traject heb ik mijn leven veel meer passend bij wie ik ben ingevuld. Ik heb veel geleerd over mezelf en durf nu mijn gevoel uit te spreken en hier keuzes in te maken. Ik heb echt de regie teruggepakt over mijn leven en vind mezelf nu waardevol genoeg om trouw te zijn aan mezelf. Ik heb daarnaast geleerd om mijn communicatie veel meer af te stemmen op de ontvanger. Dus krachtig, snel en direct waar kan en liefdevol en in verbinding waar nodig. Nu na een aantal maanden volg ik nog steeds de aangeleerde methodiek op, waardoor ik steeds op een nieuw onderdeel de focus leg. Zeg maar als een nieuw project. Ik ben veel meer in balans op alle levensgebieden, heb helder waar ik naartoe wil en voel rust over hoe ik daar kom. Ik ga met een glimlach op mijn gezicht verder op pad.
Moniek Veenendaal
Moniek Veenendaal

Ik heb veel meer bewustzijn en leef meer in het hier en nu. Ik heb duidelijk meer lichtjes in mij en om mij heen dankzij dit traject. Ik heb nu helder wat ik wil en wat ik kan in mijn leven op meerdere vlakken en dat geeft enorm veel rust. Ik zou het anderen zeker aanraden. Bijvoorbeeld mensen die zelf moeite hebben met leiderschap nemen in gesprekken. Mensen die klaar staan voor anderen en te weinig denken aan zichzelf. Je leert in dit traject ook de manier waarop je iets brengt of bespreek maar maakt. Heel waardevol!

Joëlle
Joëlle

“Het traject heeft me meer rust opgeleverd. Het heeft mijn leven verbeterd, in meerdere opzichten. Het is lastig uit te leggen, het is alsof ik completer ben geworden. Ik overzie dingen. Ik voel meer berusting. Ik weet beter wie ik ben. Ik ben sociaal rustiger en weet hoe ik de focus kan leggen op de onderdelen in mijn leven die ik wil verbeteren. Daarnaast ben ik ook fitter en slaap ik langer."

X

Ik vond het 4 maanden traject heel fijn.  Ik heb zoveel meer rust en balans gevonden. Daar waar erin mijn leven  eerst hoge golven waren, zijn het nu rustigere en minder hoge golfbewegingen. Het powertyperapport aan het begin van het traject gaf gelijk zoveel verheldering over wie ik ben en wat ik doe. Ik heb hier heel veel aan gehad. Ook de blauwdruk aan het einde was een mooie verdieping hierop, waardoor ik vooral zakelijk gezien ook veel duidelijker voor ogen heb wat bij mij past. De modules en de opdrachten hierin vond ik heel fijn om mee aan de slag te gaan. Het daadwerkelijke in actie komen is voor mij een aandachtspunt. Ik heb geleerd dat deze er mag zijn en dat ik minder streng voor mezelf hoef te zijn. Mijn dankbaarheid, rust, emphatisch luisteren en tactvol communiceren vanuit verbinding heeft enorme sprongen vooruit gemaakt. Het was een mooi en waardevol traject en ik ga deze lijn nu zelf verder doortrekken.

Patricia Ligthart
Patricia Ligthart
Door het traject te volgen bij Willemijn zie ik nu hoe ik verder kan, heb ik meer zelfvertrouwen en meer zelfkennis. Ik geef meer ruimte aan mezelf en geef meer taken uit handen. Ik ben meer mijn bedrijf geworden en ben me bewust dat het mag op mijn manier. Heel waardevol! Alles op papier maakt dat ik het echt stap voor stap kon doorlopen. Dat maakt het behapbaar. Nu na 3 maanden is het heel fijn om nog een nagesprek te hebben. Ik had veel oja momenten en het inzicht dat ik ook na het afronden van het traject, me nog steeds door heb ontwikkeld. De basis die we gelegd hebben in het traject helpen me nog steeds. Ik denk ook dat dit blijft. Zo kijk ik bijvoorbeeld naar mijn eigen grondwet en leefrichtlijnen als ik ergens moeite mee heb. Het helpt me om gemakkelijker bij mezelf te blijven. terug te gaan naar wie ik ben en hoe ik in het leven wil staan. En hoe ik met mezelf en met anderen om wil gaan. Er is meer rust en bewustwording. En is er even geen rust, dan weet ik nu wat ik actief kan doen om de rust weer terug te krijgen. Ik ben enorm blij dat ik jou heb leren kennen Willemijn. Dankjewel voor alles!
Marjan
Marjan
Door het gevolgde focustraject bij Willemijn heb ik mooie groeistappen kunnen zetten in mijn onderneming. Hierdoor is er een aangename balansin mijn leven ontstaan waar ik erg blij mee ben! De modules die ik heb gevolgd waren helder en compleet, en gaven me veel inzicht in mezelf. Daarnaast bevat de cursusinformatie ook nog eens veel handige tools waardoor ik mijn bedrijfsvoering nog efficiënter kon inrichten! De warme en kundige persoonlijkheid van Willemijn heeft het tot een mooi geheel gemaakt waardoor ik heb kunnen realiseren wat ik voor ogen had. Ik kan een ieder dit traject dan ook van harte aanbevelen!
Bianca Lobbezoo
Bianca Lobbezoo