1-op-1 Energie Boost Traject

Video afspelen

Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen en kantelpunten in mijn leven realiseerde ik me dat ik het geluk in mijn leven niet hoefde te koppelen aan spullen of bepaalde voorwaarden.

Als ik wilde dat ik blij en vol energie door het leven zou gaan dan was ik echt zelf aan zet. Nu is mijn vraag aan jou: ben jìj nu aan zet?

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw groei? Tijdens dit intensieve coachingstraject gaan wij 4 maanden samen aan de slag, zodat jij vanuit de juiste mindset toewerkt naar jouw levensdoelen.

Wat gaan wij doen tijdens dit traject

 1. Intensieve 1-op-1 coaching van mij
 2. De Powertypetest die je volledig 1-op-1 met mij gaat doen
 3. 1-op-1 dagen waarbij jij écht aan jezelf gaat werken
 4. Krachtige tools die je direct kunt toepassen in jouw leven
 5. Een unieke energiemeting waarbij wij samen in kaart gaan brengen hoe jij meer energie krijgt
 6. Meer focus, balans en energie in je leven (en werkende leven)
 7. Een luisterend oor wanneer je daar behoefte aan hebt
 8. Mijn onvoorwaardelijke steun en begeleiding tijdens de stappen die je gaat zetten

Wat anderen zeggen over dit traject

“Van 80 uur in de week werken, naar focus en meer energie. Een verschil van dag en nacht!

Na dit traject heb ik 200% meer focus, meer energie. méér rust én overzicht.

Nu is het tijd voor the next level. Nog meer groeien met mijn bedrijf.

Want..
Nu is er ruimte
Nu is er rust
Nu is er focus
Nu is er meer energie

Dit traject is waardevol voor ondernemers die in de spiegel durven te kijken en gaan voor groei en meer focus. Maar ook voor niet-ondernemers, want als mens ben ik wellicht nog wel meer gegroeid.”

Rachelle Verhage
www.zeeuwze.nl

 

Wat brengt dit traject jou?

 • Zelfinzicht, zelfwaardering en zelfvertrouwen
 • Meer energie, balans en focus
 • Je wordt zichtbaar de beste versie van jezelf
 • Je krijgt antwoorden op jouw specifieke lifestylevragen
 • Je rekent af met belemmerende gedachten en overtuigingen
 • Je verbetert de kwaliteit van je leven
 • Een persoonlijke rapportage vanuit de Powertypetest 
 • Gezondere gewoontes die jouw nieuwe standaard worden
 • Rust, ruimte en (meer) levensvreugde

Meld je aan

Enthousiast geworden? Wil je meer informatie over dit unieke traject? Laat me dit gelijk weten, zodat we gelijk telefonisch kunnen kijken of er een juiste klik is voor een intensieve samenwerking van 4 maanden. 

Vraag een energiecall aan

Wil je meer informatie over dit traject of twijfel je of dit het geschikte programma is?
Vraag een gratis energiecall aan.

Wat mensen zeggen

Ik ben zo dankbaar voor de inzichten, rust en tegelijk ook energie die ik heb gekregen door het energie boost traject.  Het heeft mij nog veel meer gebracht dan ik van te voren durfde te hopen.

Van op het randje van een burn out zitten en op werkgebied niet weten welke richting op te willen, naar een energiek leven waarin ik weet welke stappen ik moet zetten om mijn dromen waar te maken.

Ik raad iedereen die twijfelt te starten aan het traject! Het is de investering meer dan waard! Willemijn is een topper!

Marit van Gorsel
Marit van Gorsel

Willemijn helpt je echt om puur vanuit jezelf met de juiste focus aan de slag te gaan. Met haar aanpak lukt het echt om je huidige gewoonten te veranderen en met een goed gevoel te doen wat bij je past. Een aanrader voor iedereen die vanuit zijn kracht wil leven én voor ondernemers die deze kracht willen doorzetten in hun business. 

Eveline – JOIN Teamontwikkeling
Eveline – JOIN Teamontwikkeling

De stap om het Energie Boost traject van Willemijn te gaan volgen, was echt de beste stap. Ik liep altijd vast in wat ik nog moest doen, wat ik wilde doen en wat anderen verwachtten van mij. Ik had het zo druk en was de hele dag bezig, maar er kwam toch niets uit mijn handen.

Door dit traject en de directe, liefdevolle aanpak van Willemijn ben ik met reuzenstappen vooruit gegaan! Ik heb geleerd om een weekindeling te maken die bij mij past. Mijn werk, sporten en huishouden staan in mijn agenda. Maar ook hobby’s, tijd met mijn partner en tijd voor mezelf. Zo fijn!

Ik verzet bergen op een dag, heb ik duidelijk doel voor ogen en voel me energiek en fit. Heerlijk.

Wanneer je worstelt met wat je allemaal moet doen, het gevoel hebt dat je door los zand strompelt… volg dit traject. DOE HET! Het verandert je leven.

Suzan – Suzan Plantaardig
Suzan – Suzan Plantaardig

“Het heeft mij veel gebracht. Ik ben bewust geworden van mijn gedrag en ben met mijn neus op de feiten gedrukt. Als ik wil dat de ander verandert, zal ik mijn eigen gedrag moeten veranderen. De steutel ligt bij mij. Door de theorie om te zetten in de praktijk en hier concreet mee aan de slag te gaan en dit langere tijd toe te passen en te evalueren ben ik hier enorm in gegroeid. Bedankt voor de spiegel én praktische tools. Ik ga dit nu met ons opgestelde plan van aanpak verder uitrollen de organisatie in.” 

Jordy Walraven – Operationeel Manager
Jordy Walraven – Operationeel Manager

Door het Energie Boost Traject heb ik mijn leven veel meer passend bij wie ik ben ingevuld. Ik heb veel geleerd over mezelf en durf nu mijn gevoel uit te spreken en hier keuzes in te maken. Ik heb echt de regie teruggepakt over mijn leven en vind mezelf nu waardevol genoeg om trouw te zijn aan mezelf. Ik heb daarnaast geleerd om mijn communicatie veel meer af te stemmen op de ontvanger. Dus krachtig, snel en direct waar kan en liefdevol en in verbinding waar nodig. Nu na een aantal maanden volg ik nog steeds de aangeleerde methodiek op, waardoor ik steeds op een nieuw onderdeel de focus leg. Zeg maar als een nieuw project. Ik ben veel meer in balans op alle levensgebieden, heb helder waar ik naartoe wil en voel rust over hoe ik daar kom. Ik ga met een glimlach op mijn gezicht verder op pad.

Moniek Veenendaal
Moniek Veenendaal

Ik heb veel meer bewustzijn en leef meer in het hier en nu. Ik heb duidelijk meer lichtjes in mij en om mij heen dankzij dit traject. Ik heb nu helder wat ik wil en wat ik kan in mijn leven op meerdere vlakken en dat geeft enorm veel rust. Ik zou het anderen zeker aanraden. Bijvoorbeeld mensen die zelf moeite hebben met leiderschap nemen in gesprekken. Mensen die klaar staan voor anderen en te weinig denken aan zichzelf. Je leert in dit traject ook de manier waarop je iets brengt of bespreek maar maakt. Heel waardevol!

Joëlle
Joëlle

“Het traject heeft me meer rust opgeleverd. Het heeft mijn leven verbeterd, in meerdere opzichten. Het is lastig uit te leggen, het is alsof ik completer ben geworden. Ik overzie dingen. Ik voel meer berusting. Ik weet beter wie ik ben. Ik ben sociaal rustiger en weet hoe ik de focus kan leggen op de onderdelen in mijn leven die ik wil verbeteren. Daarnaast ben ik ook fitter en slaap ik langer.”

X

Ik vond het 4 maanden traject heel fijn.  Ik heb zoveel meer rust en balans gevonden. Daar waar erin mijn leven  eerst hoge golven waren, zijn het nu rustigere en minder hoge golfbewegingen. Het powertyperapport aan het begin van het traject gaf gelijk zoveel verheldering over wie ik ben en wat ik doe. Ik heb hier heel veel aan gehad. Ook de blauwdruk aan het einde was een mooie verdieping hierop, waardoor ik vooral zakelijk gezien ook veel duidelijker voor ogen heb wat bij mij past. De modules en de opdrachten hierin vond ik heel fijn om mee aan de slag te gaan. Het daadwerkelijke in actie komen is voor mij een aandachtspunt. Ik heb geleerd dat deze er mag zijn en dat ik minder streng voor mezelf hoef te zijn. Mijn dankbaarheid, rust, emphatisch luisteren en tactvol communiceren vanuit verbinding heeft enorme sprongen vooruit gemaakt. Het was een mooi en waardevol traject en ik ga deze lijn nu zelf verder doortrekken.

Patricia Ligthart
Patricia Ligthart

Door het traject te volgen bij Willemijn zie ik nu hoe ik verder kan, heb ik meer zelfvertrouwen en meer zelfkennis. Ik geef meer ruimte aan mezelf en geef meer taken uit handen. Ik ben meer mijn bedrijf geworden en ben me bewust dat het mag op mijn manier. Heel waardevol! Alles op papier maakt dat ik het echt stap voor stap kon doorlopen. Dat maakt het behapbaar. Nu na 3 maanden is het heel fijn om nog een nagesprek te hebben. Ik had veel oja momenten en het inzicht dat ik ook na het afronden van het traject, me nog steeds door heb ontwikkeld. De basis die we gelegd hebben in het traject helpen me nog steeds. Ik denk ook dat dit blijft. Zo kijk ik bijvoorbeeld naar mijn eigen grondwet en leefrichtlijnen als ik ergens moeite mee heb. Het helpt me om gemakkelijker bij mezelf te blijven. terug te gaan naar wie ik ben en hoe ik in het leven wil staan. En hoe ik met mezelf en met anderen om wil gaan. Er is meer rust en bewustwording. En is er even geen rust, dan weet ik nu wat ik actief kan doen om de rust weer terug te krijgen. Ik ben enorm blij dat ik jou heb leren kennen Willemijn. Dankjewel voor alles!

Marjan
Marjan

Door het gevolgde focustraject bij Willemijn heb ik mooie groeistappen kunnen zetten in mijn onderneming. Hierdoor is er een aangename balansin mijn leven ontstaan waar ik erg blij mee ben! De modules die ik heb gevolgd waren helder en compleet, en gaven me veel inzicht in mezelf. Daarnaast bevat de cursusinformatie ook nog eens veel handige tools waardoor ik mijn bedrijfsvoering nog efficiënter kon inrichten! De warme en kundige persoonlijkheid van Willemijn heeft het tot een mooi geheel gemaakt waardoor ik heb kunnen realiseren wat ik voor ogen had. Ik kan een ieder dit traject dan ook van harte aanbevelen!

Bianca Lobbezoo
Bianca Lobbezoo