1-op-1 Energie Boost Traject

Video afspelen

In mijn 1-op-1 Energie Boost Trajecten begeleid ik in 4 maanden ZZP’ers die gepassioneerd zijn over hun werk, maar merken dat hun volle agenda en verlangen naar balans en vrijheid soms voor uitdagingen zorgen.

Als gedragspecialist en ervaren ZZP coach begrijp ik de uitdagingen waarmee zelfstandige professionals te maken hebben. Ze hebben een overvolle agenda, zijn zelfbewust en streven naar kwaliteit. Ze hebben moeite met werk-privébalans en worstelen met schuldgevoelens en zelfkritiek. Ze voelen de druk om alles onder controle te houden, zijn bang voor ontevreden of minder klanten en vinden het moeilijk om om hulp te vragen.

Met een warme en oprechte benadering help ik jou, om vanuit overvolle dagen in kleine, haalbare stappen te bewegen richting meer regie, structuur en overzicht. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

Mijn unieke aanpak combineert praktische oplossingen met diepgaande inzichten. Als gedragspecialist, ben ik erop gericht om jou te laten ontdekken wat er in jouw gedrag kan veranderen om die broodnodige energie te vergroten. Samen creëren we een veilige setting waarin je jezelf beter leert kennen en van daaruit keuzes maakt die jouw leven en bedrijf transformeren. Let op: dit hoeven geen grote keuzes te zijn, zie het meer als aanpassingen op hoe je het nu doet.

Ik geloof in de kracht van een sterke verbinding, dus mijn begeleiding is niet alleen praktisch en resultaatgericht, maar ook persoonlijk en diepgaand. Of je nu kiest voor mijn 1-op-1 Energie Boost Traject, mijn videotrainingen, of de kracht van de Mastermind groep, ik sta naast je, bied ondersteuning en motiveer je om grenzen te stellen, te groeien en je eigen pad te volgen. Waarbij door de 24/7 whats-app support bij mijn 1-op-1 Energie Boost Traject dit gevoel enorm wordt versterkt en voor extra korte lijntjes zorgt.

De volgende thema’s staan centraal in het 1-op-1 Energie Boost Traject:
Balans & Structuur: Leer hoe je je agenda beheert en de balans tussen werk en privé herstelt.
Zelfzorg & Rust: Ontdek hoe je voor jezelf kunt zorgen zonder schuldgevoel en je energie weer kunt opladen.
Regie & Prioriteiten: Krijg grip op je bedrijf en leven door heldere prioriteiten en doelen te stellen.
Klantrelaties & Communicatie: Verbeter je klantrelaties en leer duidelijk te communiceren zonder stress.
Zelfvertrouwen & Zichtbaarheid: Bouw zelfvertrouwen op en ga staan voor wie jij bent en wat jij wilt.
Succes & Welzijn: Bereik meer succes zonder je eigen gezondheid op te offeren.

Het succesvolle 1-op-1 Energie Boost Traject duurt 4 maanden en de investering is €2500,- btw vrij. Maatwerktrajecten hier uit afgeleid zijn mogelijk vanaf 2 maanden en worden op jouw persoonlijke behoefte afgestemd en beginnen bij €997,- btw vrij. 

Laten we samen jouw energie, rust en kracht herontdekken. Laten we samen werken aan een leven waarin je straalt, zowel zakelijk als privé. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en jouw reis naar meer balans, vrijheid en energie te begeleiden.

Wat gaan wij doen tijdens dit traject

Een unieke energie nulmeting waarbij wij samen in kaart gaan brengen welk gedrag jij nog kan veranderen voor meer energie.

Krachtige tools zoals de energieke weekindeling, die je direct kunt toepassen in jouw leven en die je rust geven omdat je met deze tools weet hoe je ook na dit traject veranderingen kunt aanpakken en doorvoeren in je leven.

Een eerste stap voor het krijgen van meer energie is jezelf goed kennen, waar de Persoonlijke Kracht Test t.w.v. €547,- een enorm waardevol instrument voor is. Ik laat je voelen wat het betekent om je te verbinden met je persoonlijke kracht en hoe je deze bewust in kunt zetten voor een energiek leven.

Je leert bruggen slaan tussen voelen – denken – doen. Voelen is altijd het vertrekpunt, vervolgens leer ik je het denken inzetten om het praktisch te gaan maken. Aan inspiratie en inzichten heb je niks zonder het in actie te komen. Doen. In kleine haalbare stappen.

Je krijgt intensieve 1-op-1 coaching van mij, zowel live als online spreken wij elkaar iedere 2 weken. Daarnaast zit er 24/7 whatsapp support bij en mag je mij tussendoor contacten per app of mail.

Alles is terug te lezen en kijken in de online leeromgeving en videotrainingen. Stap voor stap doorlopen we alles, passen we de stappen indien nodig aan, zodat het behapbaar blijft.

Door de 4 live dagdelen gaan we bij de meest essentiële onderdelen samen aan de slag met de uitwerking. Hierdoor weet je zeker dat je overzicht creëert en in actie komt en resultaten behaald.

Mijn onvoorwaardelijke steun en begeleiding tijdens de stappen die je gaat zetten.

Wat anderen zeggen over dit traject

“Met haar aanpak lukt het echt om je huidige gewoonten te veranderen en met een goed gevoel te doen wat bij je past. Een aanrader voor iedereen die vanuit zijn kracht wil leven én voor ondernemers die deze kracht willen doorzetten in hun business.”

Ik heb veel geleerd over mezelf en durf nu mijn gevoel uit te spreken en hier keuzes in te maken. Ik heb echt de regie teruggepakt over mijn leven en vind mezelf nu waardevol genoeg om trouw te zijn aan mezelf.”

“Ik ben veel meer in balans op alle levensgebieden, heb helder waar ik naartoe wil en voel rust over hoe ik daar kom.”

“Zo kijk ik bijvoorbeeld naar mijn eigen grondwet en leefrichtlijnen als ik ergens moeite mee heb. Het helpt me om gemakkelijker bij mezelf te blijven. terug te gaan naar wie ik ben en hoe ik in het leven wil staan. En hoe ik met mezelf en met anderen om wil gaan. Er is meer rust en bewustwording. En is er even geen rust, dan weet ik nu wat ik actief kan doen om de rust weer terug te krijgen.”

Wat brengt dit traject jou?

  • Een rustigere start en einde van de dag: ‘s Ochtends word je wakker met een gevoel van rust en balans. Je hebt overzicht over hoe je dag en week eruit ziet. Je weet wanneer je quality time hebt met je dierbaren. Je hebt voldoende ruimte in je agenda om je klanten de kwalitatieve aandacht te geven die ze verdienen. Je sluit bewust en rustig de (werk)dag af en hebt overzicht in alle projecten, trajecten, werkzaamheden, bestellingen en facturatie.

  • Meer tijd voor dierbaren: Je hebt tijd en energie om aandacht te schenken aan je partner en kinderen zonder dat je nog met je hoofd bij je werk zit. Je kunt weer zonder schuldgevoel genieten van waardevolle momenten samen en hebt ruimte om betrokken te zijn bij hun leven.

  • Jouw agenda, Jouw regels: De dagen van een overvolle agenda zijn voorbij. Je hebt weer controle over je agenda. Jouw agenda is nu overzichtelijk en ingericht op wat op dit moment voor jou het beste werkt, zowel zakelijk als persoonlijk. Die eigen regie geeft zoveel rust en kracht.

  • Zelfvertrouwen en Sterke klantrelaties: Je straalt zelfvertrouwen uit in je zakelijke relaties doordat je helder hebt wie je bent en waar je voor staat. Communicatie verloopt soepel en zonder stress. Door deze positieve uitstraling versterk je huidige klantrelaties en trek je nieuwe klanten aan die bij je passen en je energie geven.

  • Lichamelijk en mentale lekker in je vel: Het is niet langer een kwestie van overleven van weekend naar weekend of van vakantie naar vakantie. Je geniet van het ondernemerschap en bereikt meer succes zonder je welzijn op te offeren. Je voelt je goed, zowel lichamelijk als mentaal. Je hebt tijd om voor jezelf te zorgen, zonder dat dit als een strijd voelt. Dit resulteert in meer energie, een positieve mindset en een betere gezondheid.

  • Duidelijke richting en Groei: Je hebt een duidelijke visie voor jezelf en je bedrijf. Je laat los wat niet bijdraagt aan je groei en je weet precies waar je wilt zijn. Je hebt de moed om hulp te vragen wanneer dat nodig is. Dit leidt tot gerichte groei en succes in plaats van gefrustreerd rond te dwalen.

Meld je aan

Enthousiast geworden? Wil je meer informatie over het Energie Boost Traject? Laat me dit weten, zodat we gelijk telefonisch of via zoom kunnen kijken of er een juiste klik is voor een intensieve samenwerking van 4 maanden. 

Vraag een oriëntatiegesprek aan

Wil je meer informatie over het Energie Boost Traject of twijfel je of welk aanbod het meest geschikt is voor jou?
Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wat mensen zeggen

Ik ben zo dankbaar voor de inzichten, rust en tegelijk ook energie die ik heb gekregen door het energie boost traject.  Het heeft mij nog veel meer gebracht dan ik van te voren durfde te hopen.

Van op het randje van een burn out zitten en op werkgebied niet weten welke richting op te willen, naar een energiek leven waarin ik weet welke stappen ik moet zetten om mijn dromen waar te maken.

Ik raad iedereen die twijfelt te starten aan het traject! Het is de investering meer dan waard! Willemijn is een topper!

Marit van Gorsel
Marit van Gorsel

Willemijn helpt je echt om puur vanuit jezelf met de juiste focus aan de slag te gaan. Met haar aanpak lukt het echt om je huidige gewoonten te veranderen en met een goed gevoel te doen wat bij je past. Een aanrader voor iedereen die vanuit zijn kracht wil leven én voor ondernemers die deze kracht willen doorzetten in hun business. 

Eveline
Eveline

De stap om het Energie Boost traject van Willemijn te gaan volgen, was echt de beste stap. Ik liep altijd vast in wat ik nog moest doen, wat ik wilde doen en wat anderen verwachtten van mij. Ik had het zo druk en was de hele dag bezig, maar er kwam toch niets uit mijn handen.

Door dit traject en de directe, liefdevolle aanpak van Willemijn ben ik met reuzenstappen vooruit gegaan! Ik heb geleerd om een weekindeling te maken die bij mij past. Mijn werk, sporten en huishouden staan in mijn agenda. Maar ook hobby’s, tijd met mijn partner en tijd voor mezelf. Zo fijn!

Ik verzet bergen op een dag, heb ik duidelijk doel voor ogen en voel me energiek en fit. Heerlijk.

Wanneer je worstelt met wat je allemaal moet doen, het gevoel hebt dat je door los zand strompelt… volg dit traject. DOE HET! Het verandert je leven.

Suzan - Suzan Plantaardig
Suzan - Suzan Plantaardig

“Het Energie Boost Traject mij veel gebracht. Ik ben bewust geworden van mijn gedrag en ben met mijn neus op de feiten gedrukt. Als ik wil dat de ander verandert, zal ik mijn eigen gedrag moeten veranderen. De steutel ligt bij mij. Door de theorie om te zetten in de praktijk en hier concreet mee aan de slag te gaan en dit langere tijd toe te passen en te evalueren ben ik hier enorm in gegroeid. Bedankt voor de spiegel én praktische tools. Ik ga dit nu met ons opgestelde plan van aanpak verder uitrollen de organisatie in.” 

Jordy Walraven - Operationeel Manager
Jordy Walraven - Operationeel Manager
Door het Energie Boost Traject heb ik mijn leven veel meer passend bij wie ik ben ingevuld. Ik heb veel geleerd over mezelf en durf nu mijn gevoel uit te spreken en hier keuzes in te maken. Ik heb echt de regie teruggepakt over mijn leven en vind mezelf nu waardevol genoeg om trouw te zijn aan mezelf. Ik heb daarnaast geleerd om mijn communicatie veel meer af te stemmen op de ontvanger. Dus krachtig, snel en direct waar kan en liefdevol en in verbinding waar nodig. Nu na een aantal maanden volg ik nog steeds de aangeleerde methodiek op, waardoor ik steeds op een nieuw onderdeel de focus leg. Zeg maar als een nieuw project. Ik ben veel meer in balans op alle levensgebieden, heb helder waar ik naartoe wil en voel rust over hoe ik daar kom. Ik ga met een glimlach op mijn gezicht verder op pad.
Moniek Veenendaal
Moniek Veenendaal

Ik heb veel meer bewustzijn en leef meer in het hier en nu. Ik heb duidelijk meer lichtjes in mij en om mij heen dankzij dit traject. Ik heb nu helder wat ik wil en wat ik kan in mijn leven op meerdere vlakken en dat geeft enorm veel rust. Ik zou het anderen zeker aanraden. Bijvoorbeeld mensen die zelf moeite hebben met leiderschap nemen in gesprekken. Mensen die klaar staan voor anderen en te weinig denken aan zichzelf. Je leert in dit traject ook de manier waarop je iets brengt of bespreek maar maakt. Heel waardevol!

Joëlle
Joëlle

“Het traject heeft me meer rust opgeleverd. Het heeft mijn leven verbeterd, in meerdere opzichten. Het is lastig uit te leggen, het is alsof ik completer ben geworden. Ik overzie dingen. Ik voel meer berusting. Ik weet beter wie ik ben. Ik ben sociaal rustiger en weet hoe ik de focus kan leggen op de onderdelen in mijn leven die ik wil verbeteren. Daarnaast ben ik ook fitter en slaap ik langer."

X

Ik vond het 4 maanden traject heel fijn.  Ik heb zoveel meer rust en balans gevonden. Daar waar erin mijn leven  eerst hoge golven waren, zijn het nu rustigere en minder hoge golfbewegingen. Het powertyperapport aan het begin van het traject gaf gelijk zoveel verheldering over wie ik ben en wat ik doe. Ik heb hier heel veel aan gehad. Ook de blauwdruk aan het einde was een mooie verdieping hierop, waardoor ik vooral zakelijk gezien ook veel duidelijker voor ogen heb wat bij mij past. De modules en de opdrachten hierin vond ik heel fijn om mee aan de slag te gaan. Het daadwerkelijke in actie komen is voor mij een aandachtspunt. Ik heb geleerd dat deze er mag zijn en dat ik minder streng voor mezelf hoef te zijn. Mijn dankbaarheid, rust, emphatisch luisteren en tactvol communiceren vanuit verbinding heeft enorme sprongen vooruit gemaakt. Het was een mooi en waardevol traject en ik ga deze lijn nu zelf verder doortrekken.

Patricia Ligthart
Patricia Ligthart
Door het traject te volgen bij Willemijn zie ik nu hoe ik verder kan, heb ik meer zelfvertrouwen en meer zelfkennis. Ik geef meer ruimte aan mezelf en geef meer taken uit handen. Ik ben meer mijn bedrijf geworden en ben me bewust dat het mag op mijn manier. Heel waardevol! Alles op papier maakt dat ik het echt stap voor stap kon doorlopen. Dat maakt het behapbaar. Nu na 3 maanden is het heel fijn om nog een nagesprek te hebben. Ik had veel oja momenten en het inzicht dat ik ook na het afronden van het traject, me nog steeds door heb ontwikkeld. De basis die we gelegd hebben in het traject helpen me nog steeds. Ik denk ook dat dit blijft. Zo kijk ik bijvoorbeeld naar mijn eigen grondwet en leefrichtlijnen als ik ergens moeite mee heb. Het helpt me om gemakkelijker bij mezelf te blijven. terug te gaan naar wie ik ben en hoe ik in het leven wil staan. En hoe ik met mezelf en met anderen om wil gaan. Er is meer rust en bewustwording. En is er even geen rust, dan weet ik nu wat ik actief kan doen om de rust weer terug te krijgen. Ik ben enorm blij dat ik jou heb leren kennen Willemijn. Dankjewel voor alles!
Marjan
Marjan
Door het gevolgde focustraject bij Willemijn heb ik mooie groeistappen kunnen zetten in mijn onderneming. Hierdoor is er een aangename balansin mijn leven ontstaan waar ik erg blij mee ben! De modules die ik heb gevolgd waren helder en compleet, en gaven me veel inzicht in mezelf. Daarnaast bevat de cursusinformatie ook nog eens veel handige tools waardoor ik mijn bedrijfsvoering nog efficiënter kon inrichten! De warme en kundige persoonlijkheid van Willemijn heeft het tot een mooi geheel gemaakt waardoor ik heb kunnen realiseren wat ik voor ogen had. Ik kan een ieder dit traject dan ook van harte aanbevelen!
Bianca Lobbezoo
Bianca Lobbezoo