Reflecteer in een ritme.

Zelf heb ik enorm goede ervaringen met reflecteren. Maar waarover reflecteer je? En wanneer doe je dat? En zorg je ervoor dat reflecteren echt onderdeel wordt van je leefstijl?

Er zijn veel verschillende definities van reflectie. Bij de meeste draait het om het terugkijken op eigen ervaringen om daarvan te kunnen leren. Het draait om jou.

Reflecteren betekent dat je jezelf een spiegel voorhoudt om zo stil te staan bij hoe je bijvoorbeeld werkt, welke keuzes je daarbinnen maakt, welke vaardigheden je inzet en hoe dat voelt.

Veel mensen reflecteren vanuit hun hoofd. Ze denken voornamelijk na over een situatie en hun eigen handelen. Wat in mijn ogen vaak vergeten wordt is het voelen. Daar begint het. Dus bij al mijn reflecties start je met een korte visualisatie om vanuit het voelen de brug te slaan naar het denken en doen. 

Dus wil jij leren reflecteren in een ritme vanuit voelen – denken – doen?

Wat ga je doen tijdens de online videotraining?

 1. Je legt de basis voor een reflectiecyclus die je de rest van je leven kunt blijven toepassen.
 2. Ik laat je van inzichten en inspiratie echt in actie komen. 
 3. Ik leer je reflecteren vanuit voelen – denken – doen inclusief korte visualisaties.
 4. Ik geef je concrete tips die je direct kunt toepassen.
 5. Ik beantwoord veel gestelde vragen.
 6. Je hebt een kwartaalboek ‘Reflecteer in een Ritme’ om het komende kwartaal te reflecteren in een ritme.
 7. Inclusief uitgebreide jaarreflectie waarbij je inzoomt op waar je nu staat en wat aandachtspunten zijn voor volgend jaar.
 8. Als deze online videotraining klaar is dan weet jij hoe jij kunt reflecteren in een ritme en dus hoe jij op koers blijft.

Reflecteren in een ritme na de online videotraining?

De 5 modules met 11 video’s, 6 visualisaties en het werkboek, het kwartaalboek ‘Reflecteer in een Ritme’ en het document ‘Jaarreflectie’ zorgen ervoor dat je de theorie echt omzet in dagelijks handelen. 

Module 1: Waarom reflecteren?
Module 2: Waarover reflecteer je?
Module 3: Reflecteer in een ritme.
Module 4: Hoe integreer je reflecteren in je leefstijl?
Module 5: Extra tips en veel gestelde vragen.

Wat brengt de online videotraining jou?

 • Een enorme groei in je zelfbewustzijn.
 • Alle documenten om 1 kwartaal te reflecteren in een ritme.
 • Visualisaties om te reflecteren vanuit voelen – denken – doen.
 • “Ahaaaa” momenten die zorgen dat jij jezelf nog beter leert kennen
 • Inspiratie en nieuwe inzichten.
 • Stap voor stap leer je reflecteren te integreren in je leefstijl.
 • De tools om het morgen echt anders aan te pakken.
 • Overzicht en rust, omdat je nu dagelijks/wekelijks bewust werkt aan jouw stip op de horizon.

Ja ik doe mee!

Enthousiast geworden? Doe mee en koop de online videotraining voor €47,- btw vrij. Je hebt een jaar toegang tot de online videotraining.,

Vraag een gratis energiecall aan

Heb je nog vragen over de online videotraining of wil je meer informatie over mij en hoe ik jou kan helpen? Plan dan een gratis energiecall in.

Wat mensen zeggen

Heerlijk thuis van achter mijn laptop een videotraining te volgen. De videotraining was echt een eye opener, ik kwam er achter dat ik 31 dagdelen in mijn week had zitten haha daar mocht echt wel geschrapt worden. Na het volgen van de videotraining hield ik ineens tijd over in mijn week en besloot op gevoel deze maar helemaal niet in te plannen. Die leegte in mijn agenda geeft rust. Ik kan nu ook veel beter invoelen waar ik behoefte aan heb en durft nog makkelijker nee te zeggen. Ik heb nu nog meer tijd om naar buiten te gaan, in de tuin te werken en uitgebreid te koken. Ook doe ik mijn werk nu efficiënter, juist omdat ik nog meer naar buiten ga. En ja, dit staat in mijn agenda.
Marjolein Ouwehand
Marjolein Ouwehand
Ik ben gelijk actief aan de slag gegaan met mijn persoonlijke weekindeling en het maakt in 1x zichtbaar hoe mijn week eruit ziet en hoe ik hier bij onverwachtse situaties flexibel mee om kan gaan en zo nog steeds overzicht behoud. Dit geeft enorm veel rust en overzicht. Ik ben echt blij met het resultaat!
Wendy Schepers
Na de videotraining lag mijn persoonlijke weekindeling netjes in het zicht. Nu staat mijn weekindeling ook echt in mijn agenda en pak ik steeds meer de regie om te leven en werken op mijn voorwaarden. Daar ben ik enorm blij mee en voelt als een mooie stap vooruit.
Suzanne Lievense, Co Host bij Enjoy Life
Mij heeft het meer inzicht gegeven in hoe je je week kan indelen en hoe het komt dat je soms achter de feiten aanloopt. Daar heeft afwisseling en me-time een belangrijke rol in. Nu zelf aan de slag. Bedankt voor de tips Willemijn!
Anita Smit
Anita Smit
Ze geeft op een hele professionele en eigen manier deze videotraining, waardoor je een goed inzicht krijgt van de dingen die je moet en wilt doen in een week. Hierdoor leer je betere focus te krijgen waardoor je meer rust krijgt en ziet wat belangrijk is voor jou. En je jezelf niet voorbij loopt. Bedankt Willemijn, ik ga hier zeker verder mee aan de slag.
Dennis
Dennis