Videotraining: Energieke Weekindeling

Creëer je eigen energieke weekindeling.

Wil jij meer grip op je leven én agenda?

Ren jij van supermarkt naar verjaardag en van koken naar een (zakelijke) afspraak?
Zit je dan ook ‘s avonds moe op de bank zonder energie? Ja?

Tijdens deze online videotraining: “Energieke Weekindeling” leer ik je hoe jij controle terug kunt nemen over jouw leven en jouw agenda.

Hoe jij jouw dagen kunt indelen zodat jij jezelf elke dag meer energie gunt en niet langer het leven jou laat leiden. 

Met slechts een 1 praktische tools laat ik je zien dat ook jouw agenda voor je gaat werken en niet tegen je! Daarnaast krijg je meerdere tips over hoe je dit week na week kunt blijven uitvoeren. 

Wat gaan we doen tijdens de videotraining?

 1. Ik vertel je precies hoe jij meer grip krijgt op jouw leven en agenda.
 2. Ik geef je praktische tools die je direct kunt toepassen.
 3. Je krijgt veel inzichten in hoe jij jouw dagen het beste kunt indelen.
 4. Je krijgt inzicht in wat jij nodig hebt om jouw dag en week vol energie te leven.
 5. Je creëert jouw unieke weekindeling die vóór jou gaat werken en niet tegen je.
 6. Je krijgt een dosis energie omdat je het nu echt anders gaat doen.
 7. Al mijn kennis en inzichten in hoe je jouw energieke dag-en weekindeling daadwerkelijk gaat uitvoeren.
 8. Je gaat in één workshop van lijden naar leiden: jij neemt de controle over jouw agenda en krijgt instant meer rust en ruimte.

Een energieke week na de videotraining?

De 5 modules met 5 video’s en het werkboek ‘Jouw Eigen Energieke Weekindeling’ zorgen ervoor dat je de theorie echt omzet in dagelijks handelen. 

Module 1: Waarom een Energieke Weekindeling?
Module 2: De basis van een Energieke Weekindeling.
Module 3: Aan de slag met een Energieke Weekindeling.
Module 4: Een Energieke Weekindeling in de praktijk.
Module 5: Extra tips en veel gestelde vragen.

Wat brengt de videotraining jou?

 • Meer rust
 • Meer energie
 • Jouw eigen unieke dag- en weekindeling
 • Praktische tools die je direct in kunt gaan zetten
 • Inzicht in wat je energie geeft en wat je energie kost
 • Inzicht in hoe jij jouw energievreters kunt laten werken voor je
 • Meer ruimte, ook in je agenda
 • Een volledig ingedeelde agenda, afgestemd op jouw leven

Ja ik doe mee!

Enthousiast geworden? Doe mee en koop de online videotraining ‘Energieke Weekindeling’ voor €47,- btw vrij. Je hebt een jaar toegang tot de online videotraining.,

Vraag een gratis energiecall aan

Wil je meer informatie over mij of wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende energiecall aan met mij. 

Wat mensen zeggen

“Als leiderschapsspreker heb ik al veel tools ingezet en ik denk mezelf goed te kennen. De blauwdruk bespreking was dan ook een feest der herkenning voor mij! Maar wat de sessie voor mij extra waardevol maakte was Willemijn haar aandeel. Willemijn heeft als mens en dus ook als coach een eigen energieke en authentieke stijl, ze ‘klopt’ gewoon. Willemijn geeft oprechte aandacht, aanvullende informatie en luistert bijzonder empathisch. De tijd vloog voorbij, en dat is voor mijn concentratievermogen zeker niet vanzelfsprekend. Het blauwdrukrapport geeft je veel waardevolle kennis, Willemijn geeft vervolgens zelf die 25% extra verdieping. Ze helpt je met de reis naar binnen. Ik gun iedereen die ‘uit-de-shit’ wil of ‘lekker-stevig-door-wil-groeien’ een sessie met Willemijn. Het is niet voor niets dat ik haar inmiddels inzet bij mijn eigen klanten en relaties.”

Remco Claassen
Remco Claassen, Trainer, spreker en auteur

Mijzelf duidelijker profileren in de adviesmarkt. Het mag wel wat luchtiger en speelser. Maar hoe doe ik dat? De PK Test Blauwdrukbespreking biedt uitkomst! Ik heb nog nooit zo intens gevoeld wat er voor mij toe doet, wat ik te bieden heb. En dan al dat moois uitdragen met kleuren! Wie daar niet vrolijk en speels van wordt?! Willemijn heeft mij laten voelen wat het betekent om je te verbinden met je persoonlijke kracht en kwetsbaarheid. Ze brengt bezieling. Ik weet waar ik voor mag staan. Wat mij te doen staat als mens en ondernemer. Knap werk, Willemijn! Dank je wel.

Mira Sollie – Directeur adviesbureau Soldaad|Orde in Zaken
Mira Sollie – Directeur adviesbureau Soldaad|Orde in Zaken

Ik koos voor de Powertypetest omdat ik graag wilde weten hoe ik kleuren beter voor mezelf kan laten werken. Niet alleen persoonlijk qua kleding, inrichting en dat soort dingen, maar ook voor mijn praktijk wilde ik weten hoe ik uitdraag wie ik ben en hoe ik werk, bijv. op social media, in mijn logo, enz.

Door de Powertypetest heb ik de kleuren ‘gekregen’ die bij me passen en dat doen ze ook écht.  Maar het is veel meer dan dat: voor mij heeft het doen van de test en het bespreken van alles wat daar bij hoort met Willemijn me een enorme boost gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het is echt een vertrekpunt geweest in het kijken naar wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik op aan ga. Ik voel me nu zekerder in het delen van mijn gevoel en mijn visie, persoonlijk en zakelijk. Willemijn kan goed doorvragen op dingen die nog net onder het oppervlak van je gedachten liggen en ze heeft me echt aan het denken gezet en gemotiveerd om aan het werk met/voor mezelf te gaan.
Ik ben echt heel blij dat ik mezelf dit gegund heb en kan het absoluut aanraden om ook te doen. De Powertypetest, specifiek in combinatie met de begeleiding van Willemijn vind ik echt heel waardevol.

Lonny de Schrijver-Verbrugge
Lonny de Schrijver-Verbrugge

Ik had al gehoord over de Persoonlijke Kracht Test en dat het zo accuraat zou zijn. Daarom was ik benieuwd naar wat mijn blauwdruk zou zijn. Na de test zelfstandig te hebben ingevuld, werd ik door Willemijn op een duidelijke en persoonlijke manier door mijn blauwdruk heen geleid. En ik moet zeggen.. alles was zo herkenbaar. Zowel mijn sterke als zwakke punten die naar voren kwamen. Het gaf me een duidelijk beeld van waar ik nu sta, maar ook van waar ik nog in kan groeien om meer een balans te vinden. Dit in combinatie met de videotraining ‘Energieke Weekindeling’ maakte het dat ik concreet aan de slag kon gaan met de gebieden waar nog veel te winnen viel.

Martijn Willemse
Martijn Willemse

Recent heb ik  bij jou de PK test afgenomen, ik wilde dit al doen sinds je hiermee gestart was. Wat een feest dat het nu zover was.Je bent erg duidelijk in je uitleg en doordat je met zoveel enthousiasme vertelt is dat erg fijn om naar te luisteren. Ik ben erg blij met de uitslag van de test, voornamelijk dat alles zo positief gebracht wordt. Zelfs de elementen waar minder op gescoord word, worden niet gezien als slecht of minpunt. Het is fijn om zo’n blauwdruk van jezelf te mogen ontvangen, te leren hoe je hem in kunt zetten en wat je kunt bereiken als je je persoonlijke kracht zichtbaar maakt.
Bedankt voor het afnemen, je tijd, je enthousiasme en al je kennis. Ik hoop dat veel andere mensen net zo enthousiast worden van hun test als ik.

Mariëlla Suurmond, Eigenaar Mariella Suurmand administratie en events

Willemijn is een hele fijne, vriendelijke en inspirerende kleurencoach. Als creatieveling weet ik dat kleuren bepaalde invloeden hebben maar een kleuren analyse over mijzelf was heel inspirerend en hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven. Sommige eigenschappen die ik voorheen vervelend vond, of waarvan ik mij afvroeg waarom ik zo deed zoals ik deed, vielen op zijn plek.
Ik vind de manier waarop Willemijn coacht heel prettig. Ze is open en geïnteresseerd en neemt rustig de tijd om de kleuren analyse uit te leggen. Daarnaast gaf ze mij praktische tips en dacht mee. Ik heb de sessies als zeer waardevol ervaren. Ook zo fijn om het uitgebreide verslag zo af en toe na te lezen. De gesprekken deden mij heel goed! Dankjewel Willemijn!

Bada Tan
Bada Tan, StudioBada - Grafisch Ontwerper

Na zelf een keer de Powertype test gedaan te hebben viel er voor mij zoveel op z’n plek. Ik snap veel beter waarom ik in sommige aspecten van mijn bedrijf steengoed ben, andere dingen beter kan uitbesteden of juist extra aandacht moet geven. Daarnaast heb ik door mijn powertype nog scherper wie mijn ideale klant is en hoe ik haar bereik. Super waardevolle informatie. Ik vind Willemijns begeleiding hierin heel prettig. Ze legt duidelijk uit, denkt goed mee, inspireert en geeft fijne suggesties. Omdat ik zelf zo enthousiast ben, bied ik de Powertypetest aan klanten die mijn PEPER programma volgen. Zij krijgen dit als bonus erbij van mij en zijn er super enthousiast over.

Stefanie van der Maas
Stefanie van der Maas, Little Spoon & Peper in je Zaak 

Ik ben zo dankbaar voor de inzichten, rust en tegelijk ook energie die ik heb gekregen door het energie boost traject.  Het heeft mij nog veel meer gebracht dan ik van te voren durfde te hopen.

Van op het randje van een burn out zitten en op werkgebied niet weten welke richting op te willen, naar een energiek leven waarin ik weet welke stappen ik moet zetten om mijn dromen waar te maken.

Ik raad iedereen die twijfelt te starten aan het traject! Het is de investering meer dan waard! Willemijn is een topper!

Marit van Gorsel
Marit van Gorsel

Willemijn helpt je echt om puur vanuit jezelf met de juiste focus aan de slag te gaan. Met haar aanpak lukt het echt om je huidige gewoonten te veranderen en met een goed gevoel te doen wat bij je past. Een aanrader voor iedereen die vanuit zijn kracht wil leven én voor ondernemers die deze kracht willen doorzetten in hun business. 

Eveline – JOIN Teamontwikkeling
Eveline – JOIN Teamontwikkeling

De stap om het Energie Boost traject van Willemijn te gaan volgen, was echt de beste stap. Ik liep altijd vast in wat ik nog moest doen, wat ik wilde doen en wat anderen verwachtten van mij. Ik had het zo druk en was de hele dag bezig, maar er kwam toch niets uit mijn handen.

Door dit traject en de directe, liefdevolle aanpak van Willemijn ben ik met reuzenstappen vooruit gegaan! Ik heb geleerd om een weekindeling te maken die bij mij past. Mijn werk, sporten en huishouden staan in mijn agenda. Maar ook hobby’s, tijd met mijn partner en tijd voor mezelf. Zo fijn!

Ik verzet bergen op een dag, heb ik duidelijk doel voor ogen en voel me energiek en fit. Heerlijk.

Wanneer je worstelt met wat je allemaal moet doen, het gevoel hebt dat je door los zand strompelt… volg dit traject. DOE HET! Het verandert je leven.

Suzan – Suzan Plantaardig
Suzan – Suzan Plantaardig

“Het heeft mij veel gebracht. Ik ben bewust geworden van mijn gedrag en ben met mijn neus op de feiten gedrukt. Als ik wil dat de ander verandert, zal ik mijn eigen gedrag moeten veranderen. De steutel ligt bij mij. Door de theorie om te zetten in de praktijk en hier concreet mee aan de slag te gaan en dit langere tijd toe te passen en te evalueren ben ik hier enorm in gegroeid. Bedankt voor de spiegel én praktische tools. Ik ga dit nu met ons opgestelde plan van aanpak verder uitrollen de organisatie in.” 

Jordy Walraven – Operationeel Manager
Jordy Walraven – Operationeel Manager

Door het Energie Boost Traject heb ik mijn leven veel meer passend bij wie ik ben ingevuld. Ik heb veel geleerd over mezelf en durf nu mijn gevoel uit te spreken en hier keuzes in te maken. Ik heb echt de regie teruggepakt over mijn leven en vind mezelf nu waardevol genoeg om trouw te zijn aan mezelf. Ik heb daarnaast geleerd om mijn communicatie veel meer af te stemmen op de ontvanger. Dus krachtig, snel en direct waar kan en liefdevol en in verbinding waar nodig. Nu na een aantal maanden volg ik nog steeds de aangeleerde methodiek op, waardoor ik steeds op een nieuw onderdeel de focus leg. Zeg maar als een nieuw project. Ik ben veel meer in balans op alle levensgebieden, heb helder waar ik naartoe wil en voel rust over hoe ik daar kom. Ik ga met een glimlach op mijn gezicht verder op pad.

Moniek Veenendaal
Moniek Veenendaal

Zelf heb ik eind 2019 een Powertype test gedaan en besproken met Willemijn. Dit gaf mij zoveel inzichten en handvaten in het vormgeven van mijn bedrijf, dat ik dit de fotografen die ik coach ook gun. Dus toen mijn langdurig coachingstraject vorm kreeg wist ik zeker dat deze test daar een prominente plek in moest krijgen. Inmiddels hebben mijn eerste coachees gebruik gemaakt van de test en zie ik prachtige dingen gebeuren, inzichten in hoe ze zelf zijn en dit optimaal kunnen inzetten in hun bedrijf maar ook hoe ze dit kunnen vertalen naar hun marketing materialen. Enorm waardevol dus! Ik kan niet wachten om mijn eigen test nogmaals te doen en dan deze keer met een verdieping naar de blauwdruk erbij.

Gwendolyn – Gwendolyn Pieters (afscheids)fotografie
Gwendolyn – Gwendolyn Pieters (afscheids)fotografie

De Powertypetest bij Willemijn doen was een soort nieuwe kennismaking met mezelf: eigenlijk kun je het niet zien als een test, maar meer als een kleuren rapport waarin al jouw mooie eigenschappen, jouw kracht, die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander vaak bijzonder zijn, staan. Ik kreeg handvatten hoe ik deze natuurlijke, mooie eigenschappen in kunt zetten in mijn leven en/of werk, maar ook wat daarin de valkuilen en m’n allergieën zijn. Hoe ik mijn kracht en balanskleur letterlijk in kan zetten in mijn leven.
Het was spot-on en niet alleen ik, maar ook mijn omgeving herkende mijn erg in het rapport.

Omdat ik het zo waardevol voor mezelf vond, besloot ik een samenwerking met Willemijn aan te gaan; wanneer cliënten in een traject stappen bij mij zit de powertypetest standaard in het traject en de reacties zijn echt, zonder uitzondering, altijd positief, ongeacht of het mannen of vrouwen zijn. Mijn cliënten hebben al heel vaak gezegd; ‘deze test heeft me zoveel extra inzichten gegeven’.

Eline Dominicus – Praktijk Feeling Fine
Eline Dominicus – Praktijk Feeling Fine

Of je nu lekker in je vel zit of wellicht een beetje struggelt, dit is 100% een cadeautje aan jezelf. De PK-Test is de eerste test waar ik mezelf volledig in herken. Op een verrassende wijze heeft Willemijn mij meer bewust gemaakt van mijn valkuilen en waar ik mijn krachten voor kan inzetten. De gesprekken met Willemijn hebben mij niet alleen erg mooie inzichten en handvaten geven maar ook een ontzettende boost aan energie. Haar positiviteit werkt aanstekelijk en zij weet zonder te oordelen precies de juiste punten aan te halen. Erg prettig. Ik ben Willemijn, en haar interpretatie van de PK-Test, ontzettend dankbaar.

Annemijn Claassen
Annemijn Claassen