Videotraining: Energieke Weekindeling

Creëer je eigen energieke weekindeling.

Wil jij meer grip op je leven én agenda?

Ren jij van supermarkt naar verjaardag en van koken naar een (zakelijke) afspraak?
Zit je dan ook ‘s avonds moe op de bank zonder energie? Ja?

Tijdens deze online videotraining: “Energieke Weekindeling” leer ik je hoe jij controle terug kunt nemen over jouw leven en jouw agenda.

Hoe jij jouw dagen kunt indelen zodat jij jezelf elke dag meer energie gunt en niet langer het leven jou laat leiden. 

Met slechts een 1 praktische tools laat ik je zien dat ook jouw agenda voor je gaat werken en niet tegen je! Daarnaast krijg je meerdere tips over hoe je dit week na week kunt blijven uitvoeren. 

Wat gaan we doen tijdens de videotraining?

 1. Ik vertel je precies hoe jij meer grip krijgt op jouw leven en agenda.
 2. Ik geef je praktische tools die je direct kunt toepassen.
 3. Je krijgt veel inzichten in hoe jij jouw dagen het beste kunt indelen.
 4. Je krijgt inzicht in wat jij nodig hebt om jouw dag en week vol energie te leven.
 5. Je creëert jouw unieke weekindeling die vóór jou gaat werken en niet tegen je.
 6. Je krijgt een dosis energie omdat je het nu echt anders gaat doen.
 7. Al mijn kennis en inzichten in hoe je jouw energieke dag-en weekindeling daadwerkelijk gaat uitvoeren.
 8. Je gaat in één workshop van lijden naar leiden: jij neemt de controle over jouw agenda en krijgt instant meer rust en ruimte.

Een energieke week na de videotraining?

De 5 modules met 5 video’s en het werkboek ‘Jouw Eigen Energieke Weekindeling’ zorgen ervoor dat je de theorie echt omzet in dagelijks handelen. 

Module 1: Waarom een Energieke Weekindeling?
Module 2: De basis van een Energieke Weekindeling.
Module 3: Aan de slag met een Energieke Weekindeling.
Module 4: Een Energieke Weekindeling in de praktijk.
Module 5: Extra tips en veel gestelde vragen.

Wat brengt de videotraining jou?

 • Meer rust
 • Meer energie
 • Jouw eigen unieke dag- en weekindeling
 • Praktische tools die je direct in kunt gaan zetten
 • Inzicht in wat je energie geeft en wat je energie kost
 • Inzicht in hoe jij jouw energievreters kunt laten werken voor je
 • Meer ruimte, ook in je agenda
 • Een volledig ingedeelde agenda, afgestemd op jouw leven

Ja ik doe mee!

Enthousiast geworden? Doe mee en koop de online videotraining ‘Energieke Weekindeling’ voor €47,- btw vrij. Je hebt een jaar toegang tot de online videotraining.,

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Wil je meer informatie over mij of wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan met mij. 

Wat mensen zeggen

Na een pittige burn out en terugval daarin wilde ik heel graag het thema plannen terug bij de kop pakken. Ik loop nog te makkelijk leeg op een dag. Welke manier past bij mij? Wel plannen zonder beklemmend gevoel, met flexibiliteit, iets met kleur en met een positief gevoel zodat ik het vol houd. 

Ik ga na de live 1-op-1 workshop weg met een met kleur ingevulde agenda in mijn telefoon. Ik weet waarom ik welke keuzes heb gemaakt. Het geeft me rust te weten dat het in mijn week past. Het blijft flexibel, ik dingen omruilen of tijdelijk aanpassen. Het helpt mij makkelijker keuzes en afwegingen te maken. Ik zit veel minder in mn hoofd en kan beter mn gevoel laten spreken. 

Thuis doorloop ik nog de online modules ter aanvulling. Daar kan ik altijd op terugvallen, prettig! Na een paar weken is er een terugkom moment. Dat is fijn. Ik kan er met een gerust gevoel mee verder en weet Willemijn te vinden als ik vastloop. 

Wat het me heeft opgeleverd:

 • Het heeft me inzichten gebracht die ik nodig had. 
 • Je geeft goede tools om inzicht en overzicht te krijgen.
 • Je aanpak is stimulerend, kundig, begripvol, creatief, positief en persoonlijk gericht.
 • Geschikt voor iedereen en zeker voor mensen met burn out echt een aanrader. Met vrij korte interventies veel resultaat waar ik lang iets mee kan.
Marja Bakker
Marja Bakker
Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen over wat ik doe in een week en over mijn werk-privé balans. Je ziet de puzzel letterlijk voor je. Waardoor ik me ook echt realiseer dat ik dingen anders ga doen. Ik kijk er nu al gelijk heel anders naar en deze tool geeft me gelijk een rustig gevoel in mijn hoofd. Conclusie: heel waardevol!
Henriette de Vries, Eigenaresse KDV & kindercoach
Ik ben gelijk actief aan de slag gegaan met mijn persoonlijke weekindeling en het maakt in 1x zichtbaar hoe mijn week eruit ziet en hoe ik hier bij onverwachtse situaties flexibel mee om kan gaan en zo nog steeds overzicht behoud. Dit geeft enorm veel rust en overzicht. Ik ben echt blij met het resultaat!
Wendy Schepers
Na de videotraining lag mijn persoonlijke weekindeling netjes in het zicht. Nu staat mijn weekindeling ook echt in mijn agenda en pak ik steeds meer de regie om te leven en werken op mijn voorwaarden. Daar ben ik enorm blij mee en voelt als een mooie stap vooruit.
Suzanne Lievense, Co Host bij Enjoy Life
Mij heeft het meer inzicht gegeven in hoe je je week kan indelen en hoe het komt dat je soms achter de feiten aanloopt. Daar heeft afwisseling en me-time een belangrijke rol in. Nu zelf aan de slag. Bedankt voor de tips Willemijn!
Anita Smit
Anita Smit
Ze geeft op een hele professionele en eigen manier deze videotraining, waardoor je een goed inzicht krijgt van de dingen die je moet en wilt doen in een week. Hierdoor leer je betere focus te krijgen waardoor je meer rust krijgt en ziet wat belangrijk is voor jou. En je jezelf niet voorbij loopt. Bedankt Willemijn, ik ga hier zeker verder mee aan de slag.
Dennis
Dennis