Mastermind

Til je leven naar een hoger plan

 

Een Mastermind groep bestaat uit mensen die gelijkwaardige doelen en ambities hebben. Het is een groep van mensen die elkaar helpen en die toegewijd zijn om zichzelf persoonlijk- en zakelijk verder te ontwikkelen. Daarnaast ben je vastberaden om je doelen te gaan verwezenlijken! Doelen zoals: meer balans tussen werk en privé, meer energie en rust (dus niet doodmoe wakker worden en aan je dag starten of zakelijk (zowel ondernemers als in loondienst) de stappen zetten die je al zo lang uitstelt.

Een Mastermind bestaat dus uit 4 tot 6 mensen die samenkomen met als doel hun leven op een hoger plan te tillen en sneller hun dromen en doelen te bereiken. De kracht hiervan komt voort uit de groep.

Als gedragspecialist koppel ik de juiste mensen aan elkaar en begeleid de Mastermind bijeenkomsten (1x per maand) vanuit positieve energie, enthousiasme, maar ook zeker met structuur en helderheid.

Voor wie? 

 • Voor iedereen die bereid is om vanuit respect, kritisch naar zichzelf en de ander te kijken om zijn leven zowel privé als zakelijk naar een hoger plan te tillen. 
 • Voor iedereen die bereid is om zich voor 6 maanden 100% te commiteren aan de aanwezigheid tijdens de live sessie 1x per maand van 1,5 uur in Middelburg (bij genoeg aanvragen ook mogelijk in het midden van NL).

Ik zal diverse Masterminds samenstellen voor mensen in loondienst, ambitieuze ZZP’er, (eigenaren bv), startende ondernemers enz. 

Om de juiste matches te kunnen maken volgt er na aanmelding altijd eerst een vragenlijst en een online intakegesprek van 30 minuten. 

Investering:
€100,- btw vrij per maand, waarbij je een commitment aangaat voor 6 maanden. 

Ik start in september 2023 met de eerste groep(en) Mastermind. 
Meld je hieronder vrijblijvend aan voor de wachtlijst.

Wat ga je doen tijdens een mastermind?

 1. Een Mastermind is bedoeld om jouw (werkende) leven naar een (nog) hoger niveau te tillen. 
 2. Je gaat een lange termijn (6 maanden) verbinding aan met elkaar waarbij je openstaat voor eerlijke feedback van elkaar. 
 3. Doordat ik de juiste matches maak, heb je in jouw Mastermind gelijkgestemden om je heen waar je je aan op kunt trekken en daar kunt laten inspireren. 
 4. Door iedere maand live bij elkaar te komen, onder leiding van mij, zal de veiligheid, het respect en vertrouwen binnen de groep in korte tijd enorm groeien. 
 1. Als facilitator zal ik de structuur en opbouw waarborgen, waardoor jij je als deelnemer kunt focussen op de inhoud en iedereen evenveel spreektijd krijgt. 
 2. Doordat je mede-Masterminders niet in jouw privé cirkel zitten, kunnen zij objectiever naar je luisteren en je bevragen, waardoor groei altijd gegarandeerd is.
 3. Door successen te delen, maar ook te delen waar je vastloopt blijf je met behulp van de kritische vragen of aanmoedigingen van de anderen wordt je gestimuleerd om stappen te blijven zetten en buiten je comfortzone te gaan. 
 4. Door maandelijks concrete stappen af te spreken met elkaar, die de volgende maand geëvalueerd worden, blijf je in actie komen en jezelf ontwikkelen.hebt

Meer energie na de mastermind?

Door je voor 6 maanden te committeren aan een Mastermind weet je dat je 6 maanden je inzet voor jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Door eerlijk en open in te zoomen op waar je nu staat en waar je naartoe wilt vergroot je je richtingsbesef. Vervolgens wordt de moed gestimuleerd door de juiste stappen te zetten en keuzes te maken in die richting. 100% zeker dat dit je energie, overzicht en structuur geeft. Jij hebt de regie om de puntje sop de i te zetten op persoonlijk en zakelijk vlak. Dus meld jij je aan? 

Om de juiste matches te kunnen maken volgt er na aanmelding altijd eerst een vragenlijst en een online intakegesprek van 30 min. 

Wat brengt een mastermind jou?

 • Je brengt je leven (privé en zakelijk) naar een hoger niveau. 
 • Je krijgt 3 tot 5 ‘critical friends’ erbij die je objectief kunnen bevragen. 
 • Door de aanwezigheid van mij als host die de randvoorwaarden en structuur borgt, kun je je zelf blijven focussen op de inhoud en je eigen processen. 
 • Je blijft concreet in actie komen in de juiste richting. Zowel zakelijk als privé.
 • Je hebt mensen om je heen waar je je aan op kunt trekken en die je inspireren.
 • Je wordt gestimuleerd om buiten je comfortzone te gaan. Daar zit immers jouw grootste groei. 
 • Het geeft energie om te kunnen delen in een veilige setting waar respect is voor elkaar. 
 • De reis van en naar Middelburg kun je inzetten als mijmer- of verwerktijd. Bij genoeg aanvragen host ik ook vanuit het midden van het land. 

Ja ik wil deelnemen!

Enthousiast geworden? Ik ontmoet je graag. Om de juiste match te kunnen maken werk ik altijd met een vragenlijst en een online kennismakingsgesprek van 30 min. Je kunt je hiervoor via onderstaande knop aanmelden. 

Vraag een energiecall aan

Heb je nog vragen over de mastermind die ik als gedragsspecialist verzorg of wil je meer informatie over mij en hoe ik jou team kan helpen? Ik ga graag telefonisch of via zoom met je in gesprek. Plan dan een gratis energiecall in. 

Meld je hieronder aan voor de Mastermind wachtlijst.

Mastermind wachtlijst