ZZP Mastermind

Wil je meer balans tussen werk en privé, extra energie en rust in je leven, of eindelijk die zakelijke stappen zetten die je al zo lang hebt uitgesteld? Houd je niet van 1-op-1 sessie maar wil je de kracht van een kleine groep ervaren? Dan is de ZZP Mastermind precies wat je zoekt.

Wat is een ZZP Mastermind?
Een ZZP Mastermind-groep bestaat uit gelijkgestemde zelfstandige ondernemers met vergelijkbare doelen en ambities. Samen vormen we een krachtige groep van 4-6 personen die elkaar ondersteunt en stimuleert om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien. De ZZP Mastermind is de plek om te sparren over persoonlijke en zakelijke vraagstukken en om vol focus in actie te komen voor je eigen persoonlijke en zakelijke speerpunten.

Hoe werkt het?
In een ZZP Mastermind-groep komen 4 tot 6 gemotiveerde ZZP’ers maandelijks live samen om elkaar 2 uur lang te inspireren en uit te dagen. Als gedragspecialist breng ik de juiste mensen bij elkaar en begeleid ik de bijeenkomsten met enthousiasme. Ik zorg als gespreksleider voor de veilige setting, de kaders en de structuur. Hierdoor kan iedere deelnemer zich volledig focussen op zijn eigen proces en op het proces van de andere deelnemers. 

Voor wie is het?
De ZZP Mastermind is voor zelfstandige ondernemers die bereid zijn om kritisch én empathisch naar zichzelf en anderen te kijken om hun zakelijke én persoonlijke leven naar een hoger niveau te tillen.

Hoe meld je je aan?
Na aanmelding via het formulier onderaan deze pagina volgt per mail een online vragenlijst en maken we een afspraak voor een vrijblijvend online intakegesprek van 30 minuten om je beter te leren kennen om de juiste match te kunnen maken. 

De investering is €100,- per maand (btw-vrij) voor een 6-maanden durende ZZP Mastermind in Middelburg. Bij voldoende interesse zal er voor €135,- per maand ook een Mastermind groep starten in omgeving Utrecht.

In januari 2024 starten er weer nieuwe Mastermind groepen. Als je interesse hebt, meld je dan hieronder aan.

Vorige slide
Volgende slide

Wat ga je doen tijdens een mastermind?

 1. Een Mastermind is bedoeld om jouw (werkende) leven naar een (nog) hoger niveau te tillen. 
 2. Je gaat een lange termijn (6 maanden) verbinding aan met elkaar waarbij je openstaat voor eerlijke feedback van elkaar. 
 3. Doordat ik de juiste matches maak, heb je in jouw Mastermind ZZP’ers om je heen die op dezelfde golflengte zitten, soortgelijke vraagstukken hebben, waar je je aan op kunt trekken en door kunt laten inspireren. 
 4. Door iedere maand live bij elkaar te komen, onder leiding van mij, zal de veiligheid, het respect en vertrouwen binnen de groep in korte tijd enorm groeien. 
 1. Als facilitator zal ik de structuur en opbouw waarborgen, waardoor jij je als deelnemer kunt focussen op de inhoud en iedereen evenveel spreektijd krijgt. 
 2. Doordat je mede-Masterminders niet in jouw privé cirkel zitten, kunnen zij objectiever naar je luisteren en je bevragen, waardoor groei altijd gegarandeerd is.
 3. Door successen te delen, maar ook te delen waar je vastloopt blijf je met behulp van de kritische vragen of aanmoedigingen van de anderen wordt je gestimuleerd om stappen te blijven zetten en buiten je comfortzone te gaan. 
 4. Door maandelijks concrete stappen af te spreken met elkaar, die de volgende maand geëvalueerd worden, blijf je in actie komen en jezelf ontwikkelen.

Vol focus en energie door de ZZP Mastermind

Na iedere sessie ga je met veel inzichten, inspiratie en energie naar huis en heb je helder voor ogen waar je de komende maand aan kunt werken. Zo heb en behoud je focus. Zowel zakelijk als privé.

En juist dat.

Dat je bewust ervoor kiest om de komende periode de focus te leggen op dat ene vraagstuk.

Dat geeft weer richting.
Dat geeft weer het gevoel dat je de regie hebt in je leven. Dat je er alles uit aan het halen bent.

En dat geeft zoveel zelfvertrouwen, energie en rust.

Wat brengt een mastermind jou?

 • Frisse Perspectieven: Sta open voor nieuwe inzichten en ontdek verrassende oplossingen voor jouw zakelijke uitdagingen.
 • Leren van Elkaar: Deel je successen, valkuilen en vraagstukken en leer van de ervaringen van andere gedreven ZZP’ers in de groep.
 • Ondersteunend Netwerk: Bouw waardevolle relaties op met gelijkgestemde professionals die jouw visie en doelen begrijpen en/of delen.
 • Toegang tot Kennis: Maak gebruik van gedeelde kennis, ervaring en waardevolle bronnen om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Inclusief een online leeromgeving vol tips op meer uit deze Mastermind te halen.
 • Boost voor je Bedrijf: Laat je inspireren en ontdek nieuwe ideeën die je bedrijf omhoog tillen.
 • Versnelde Groei: Dankzij de collectieve energie en focus bereik je sneller je doelen, zowel persoonlijk als zakelijk.
 • Ondernemen met Vertrouwen: Vergroot je zelfvertrouwen en neem weloverwogen beslissingen met de steun van gelijkgestemde experts.
 • Een Levenslange Connectie: Na de Mastermind blijf je vaak in waardevol en functioneel contact met deze andere ZZP’ers die jouw groei en succes zullen blijven ondersteunen.

Ja ik wil deelnemen!

Meld je nu aan voor de inspirerende ZZP Mastermind en ontdek hoe samenwerking, frisse perspectieven en ondersteunende netwerken jouw succes kunnen versnellen.

Om de juiste match te kunnen maken werk ik altijd met een vragenlijst en een online kennismakingsgesprek van 30 min. Je kunt je hiervoor via onderstaande knop aanmelden. 

Vraag een gratis orientatiegesprek aan

Heb je nog vragen over de ZZP Mastermind die ik als gedragsspecialist verzorg of wil je meer informatie over mij en hoe ik jou kan helpen? Ik ga graag telefonisch of via zoom met je in gesprek. Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan, dan neem ik contact met je op.

Meld je hieronder aan bij interesse in deelname aan de ZZP Mastermind

Mastermind wachtlijst