LINH20191012Willemijn0310

Wat kan er veranderd worden in jouw gedrag om meer energie te krijgen?

De hoeveelheid energie die je per dag hebt, bepaalt de kwaliteit van je leven.

Hoe meer energie, hoe meer je uit het leven kunt halen.

Uit ervaring weet ik dat het heerlijk is om eindeloos veel energie te hebben, maar zeker niet iets vanzelfsprekends is. Wat nu als je het gevoel hebt dat je wel iets meer energie kunt gebruiken?

Dan help ik je!

Bekijk mijn gratis tips
op Omroep Zeeland!

Tips over mindset, over energie, over werk-privebalans, over leiderschap en over liefdevolle communicatie.

Gratis energiescan

Hoe sta jij in je energie? Doe de online scan!

Door deze gratis energiescan te doen, kun je direct zien hoe jij zit qua energie en waar er eventueel nog stappen te zetten zijn. Je krijgt gelijk concrete tips over hoe je dit gedrag kunt aanpassen. 

Plan je persoonlijke reis

Ken jezelf

Ken jezelf, zodat je weet waar je energiegevers en energievreters liggen. Alleen dan ben je in staat om een energiek leven te creëren en te behouden.

Strategie

Als je weet wat jouw ideale leven is en wat de doelen zijn die daarbij horen, hoe ga je dit dan aanpakken? Welke strategie sluit aan bij wie jij bent, waardoor je daadwerkelijk je doelen in je agenda krijgt en uitvoert?

Mindset & Leiderschap

Wie moet je zijn om verantwoordelijkheid te pakken en keuzes te maken zodat je kunt gaan leven en werken op jouw voorwaarden.

Optimaliseren & Automatiseren

Jezelf iets aanleren is niet genoeg. Leven vanuit je diepste kern moet volledig geïntegreerd worden met je leefstijl. Hoe blijf je op koers, tussen anderen die niet jouw geluk als primaire behoefte hebben? Hoe behoud je je energie?

Doelen stellen & Doelen verhelderen

Doelen geven een richtlijn en helderheid. Helderheid zorgt voor focus en met focus bereik je gemakkelijker en sneller resultaten zoals meer omzet EN meer tijd met je partner of gezin.

Energie

Als je leeft en werkt op jouw voorwaarden, creëer je energie voor jezelf en iedereen om je heen.

Plan je persoonlijke reis

Ken jezelf

Ken jezelf, zodat je weet waar je energiegevers en energievreters liggen. Alleen dan ben je in staat om een energiek leven te creëren en te behouden.

Mindset & Leiderschap

Wie moet je zijn om verantwoordelijkheid te pakken en keuzes te maken zodat je kunt gaan leven en te werken op jouw voorwaarden.

Doelen stellen & doelen verhelderen

Doelen geven een richtlij en helderheid. Helderheid zorgt voor focus en met focus bereik je gemakkelijker en sneller resultaten zoals meer omzet EN meer tijd met je partner of gezin.

Strategie

Als je weet wat jouw ideale leven is en wat de doelen zijn die daarbij horen. Hoe ga je dit dan aanpakken? Welke strategie sluit aan bij wie jij bent, waardoor je daadwerkelijk je doelen in je agenda krijgt en uitvoert.

Optimaliseren en Automatiseren

Jezelf iets aanleren is niet genoeg. Leven vanuit je diepste kern moet volledig geïntegreerd worden met je leefstijl. Hoe blijf je op koers, tussen anderen die niet als primaire behoefte hebben jouw geluk, hoe behoud je je energie?

Energie

Als je leeft en werkt op jouw voorwaarden heb, geef en creëer je energie voor jezelf en iedereen om je heen.

Energie zegt alles

Ken jezelf, zodat je weet waar je energiegevers en energievreters liggen. Waar liggen jouw kwaliteiten, jouw valkuilen en dus jouw groeimogelijkheden?

Het gaat niet om het bedenken waar je energie van krijgt, want dat heeft geen zin. Het gaat erom dat je het voelt. Echt, je lijf geeft loepzuiver aan of je er energie van krijgt.

Leer te luisteren, maar belangrijker nog, leer er naar te handelen.

Online videotraining

In 5 stappen naar meer energie

In mijn online videotraining ga ik je mijn Energie Boost methode uitleggen, want aan de hand van deze 5 stappen krijg jij meer energie (geloof me), waardoor je weer meer uit het leven haalt, je uitgerust aan de dag begint en je weer de persoon kunt zijn die je wilt zijn, ook voor de mensen om je heen.

Wat levert het je op?

Meer energie zodat de kwaliteit van je leven omhoog gaat en daarnaast alle tools die jij nodig hebt om dat zo te houden. Je weet wie je bent en dus ook waar je valkuilen (energievreters) liggen én je weet hoe je daarmee om moet gaan om niet in je eigen valkuil te stappen.

Voor wie?

Iedereen die trouw wil zijn aan zichzelf en wil leven vanuit richtingsbesef. Iedereen die de moed wil hebben om keuzes te maken. Iedereen die het leven wil leiden met eindeloos veel energie! 

Dit ben ik ook...

Inside Middelburg

INSIDE Middelburg is een vergaderlocatie gelegen aan een inspirerende plek aan de haven van historisch Middelburg. In een oud pakhuis kijk je vanaf de vergadertafel naar de bootjes voor de deur.

Willemijnlijnse.nl

Voor iedereen die meer energie wilt en zich niet meer wilt laten leiden door de waan van de dag, zodat hij/zij met richtingsbesef, moed en energie zelf de regie weer pakt over zijn/haar leven.

Endless Freedom

Mijn persoonlijke reisblog over mijn avonturen, ervaringen, belevenissen in het buitenland. Vol met tips en leuke weetjes. Daarnaast ook persoonlijke verhalen over mijn eigen gelopen weg.

“Niet gebrek aan tijd maar gebrek aan richting is het grote probleem. We hebben allemaal maar 24 uur in één dag”

Benieuwd hoe ik jou als ZZP-er kan ondersteunen?

Neem eens vrijblijvend contact met mij op. Ik geef je graag advies hoe je in kleine stappen aanpassingen kan doen.