Project 'Superdocent'

De laatste jaren en nog steeds ben ik werkzaam als coach, daarvoor was ik leerkracht en stagebegeleider in het speciaal onderwijs. In de 14 jaar dat ik met veel passie werkte in het (speciaal) onderwijs ontstond met een oerknal de droom én noodzaak om de materie van Remco Claassen over persoonlijk leiderschap, sociale slagkracht en spreken met impact in het onderwijs in te brengen. De start van dit project ontstond in 2017 en inmiddels is Superdocent een project om trots op te zijn.

Vanaf het moment dat ik afscheid nam uit het onderwijs, coach ik anderen in deze materie: Waar krijg je energie van? Hoe kun je meer in je kracht gaan staan? Hoe kun je leven en werken op jouw voorwaarden? En hoe kun je dit op een passende en heldere manier communiceren naar anderen?

Bij Superdocent.nl komen deze twee expertises samen. Mijn ervaring als leerkracht en als coach. Lees hieronder meer over Superdocent.nl en mijn rol hierin.

Superdocent biedt masterclasses/trainingsdagen aan inclusief individuele coaching en een expertmiddag. 

Mijn rol? 
Ik verzorg de individuele coachsessies. De materie die je tijdens de live masterclass/trainingsdag krijgt zelf toepassen in de praktijk op een manier waarop het voor jou werkt. Dat is waar het uiteindelijk om gaat. Dus na iedere masterclass/trainingsdag krijg je bij mij 2 individuele coachsessies van 45 minuten waarin je je eigen vragen kunt stellen uit de praktijk, zodat je er echt het maximale uithaalt. Na deze individuele sessies is er nog een expertmiddag met elkaar om te leren van en delen met elkaar en zo de masterclass waardevol af te sluiten.

Wil je meer weten? 
Je mag mij uiteraard altijd benaderen voor meer info. 

Talks

Empathisch luisteren

    Wat mensen zeggen

    Benieuwd hoe ik jouw persoonlijke reis kan ondersteunen?

    Neem eens vrijblijvend contact met mij op. Ik geef je graag advies hoe jij in een volgende versnelling kunt komen.