Persoonlijke Kracht Test

Wil jij verdiepende, aanvullende informatie over jezelf?
Wil jij weten waar je voor mag gaan staan en wat jou te doen staat?
Wil jij weten hoe jij van waarde kunt zijn voor anderen en/of de wereld? 

De Pesoonlijke Kracht Test (PK-Test) is een persoonlijkheidsinstrument die je via mij afneemt, waarbij jouw kleuren je alles gaan vertellen over jouw persoonlijke kracht. Wat ik bedoel met persoonlijke kracht? Dat wat jij moeiteloos doet, dat waarvan jij denkt ‘dat kan toch iedereen’?

De PK-test meet, versterkt en maakt je persoonlijke kracht zichtbaar in verschillende onderdelen. 

In het volledige PK-rapport staan de volgende 4 delen:
1. Jouw Verlangen.
Wat is jouw stip op de horizon? Waar wil je naartoe?
2. Jouw Powertype.
Wat is jouw sterkste persoonlijke kracht? En wat heb je nodig om in balans te blijven?
3. Jouw Blauwdruk.
Het volledige beeld over jouw kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën.
4. Jouw Impact.
Hoe kun je wie je bent, verbaal en non-verbaal sterker  en zichtbaarder gaan uitdragen?

Hoe gaat het in zijn werk?
Jij krijgt van mij de link en persoonlijke toegangscode om de test online in te vullen. Aan de hand van de ingevulde vragen komt daar een PK-Rapport uit. Je krijgt dus direct inzichten, de zogenaamde “ahaaa” momenten én tools wanneer we de uitslag in meerdere live of zoom sessies bespreken. De PK-Test focust op het positieve en zorgt ervoor dat je nog krachtiger gaat staan voor wie je bent en wat je wilt en geeft je praktische handvaten hoe je dit in je leven kunt gaan inzetten.

De PK-Test Blauwdruk Bespreking:
Deel A. In zoom sessie A van 60-75 min bespreken we de uitslag van:
-Deel 1 PK-Rapport: Jouw Verlangen 
-Deel 2 PK-Rapport: Jouw Powertype (en jouw balanstype).
je ontvangt digitaal jouw PK-Rapportage deel 1 en 2 (27 blz).
Deel B. In zoom sessie B van 60-75 min bespreken we de uitslag van:
-Deel 3 PK-Rapport: Jouw Blauwdruk
-Deel 4 PK-Rapport: Jouw Impact
Je ontvangt digitaal jouw PK-Rapportage deel 3 en 4 (30 blz).
Deel C. In zoom sessie C van 60-75 min bespreken we:
-Het waardemodel. 
Als dit is wie jij bent, hoe kun je dit transformeren naar waarde leveren aan anderen en/of de wereld.
Hieruit volgt een top 3 aan concrete acties.
Deel D. Nagesprek via zoom van 30 min.
Heb je nog vragen? Hoe gaat het met het uitvoeren van je top 3 aan concrete acties? Loop je nog ergens tegenaan?

Ik ben gecertificeerd Persoonlijke Kracht Coach en ook vindbaar op
 www.persoonlijkekracht.nl

Wat gaan we doen tijdens de PK-Test?

 1. Je vult de online PK-Test zelf
  online in. het is geen standaard test en je vult de test volledig ‘op gevoel’ in. Huh? Ja echt!
 2. Je ontvangt een digitaal rapport over jouw Persoonlijke Kracht (57 pagina’s) zodat je alles na kan lezen en erbij kan pakken bijvoorbeeld bij een nieuw keuzemoment. 
 3. Je ontvangt waardevolle kennis over hoe jij zaken en taken in jouw leven van nature moeiteloos aanpakt. Je wordt je hier bewuster van hoe je deze op meerdere levensgebieden kunt in gaan zetten in je leven. 
 4. We bespreken in totaal in 4 online of zoom sessies op een heldere en positieve manier jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. 
 5. Je krijgt een korte toelichting vanuit mijn rol als gedragspecialist op wat jij nodig hebt om in balans te blijven.
 6. Je ontvangt concrete tips en tools hoe ik beter kan uitdragen wie ik ben en waar ik voor sta, die je direct kunt toepassen, zowel privé als zakelijk. 
 7.  
 8. It’s all about you, dus je ontvangt aanvullende inzichten in jezelf. Ik laat je voelen wat het betekent om je te verbinden met je persoonlijke kracht en kwetsbaarheid. 
 9.  
 10. We slaan een brug tussen inspiratie, inzichten en in actie komen. Ik wil dat je ook echt wat gaat doen. Je gaat met een top 3 aan acties zelf aan de slag en ook deze uitkomsten bespreken we in het nagesprek. 

Voor wie is de PK-Test geschikt?

Voor als jij wilt weten wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Als je stappen wilt gaan maken in je leven vanuit jouw diepste kern naar nog meer authenticiteit, energie en balans zowel privé als zakelijk. 

“Ik voel me nu zekerder in het delen van mijn gevoel en mijn visie, persoonlijk en zakelijk.”

“Willemijn haar positiviteit werkt aanstekelijk en zij weet zonder te oordelen precies de juiste punten aan te halen.”

“Ik heb nog nooit zo intens gevoeld wat er voor mij toe doet en wat ik te bieden heb.”

“Sommige eigenschappen die ik voorheen vervelend vond of waarom ik me afvroeg waarom ik zo deed als ik deed, vielen op zijn plek. Acceptatie.”

“Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen, maar ook over hoe ik mijn boodschap en werkwijze nog meer naar buiten kan brengen, zodat ik nog meer ideale klanten kan aantrekken.”

 

Wat brengt de PK-Test jou?

 • Meer zelfvertrouwen, zelfinzicht en zelfwaardering. Klaar om met vertrouwen uit te stralen wie je bent en waar je voor staat.
 • Meer inzicht in jouw verlangen en wat jouw diepste drijfveren zijn. Essentieel om jouw stip op de horizon te kunnen gaan plaatsen en richting te krijgen in je leven.
 • Inzicht in wat jij nodig hebt om in balans te blijven en tips hoe je dit daadwerkelijk kunt gaan toepassen. 
 • Inzicht in jouw kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen en je hebt scherp voor ogen hoe je deze zowel privé als zakelijk kunt gaan inzetten.
 • Je weet hoe je van waarde kunt zijn voor anderen en/of de wereld. 
 • Enthousiasme, positiviteit, energie, rust en duidelijkheid.
 • Een persoonlijke rapportage (57 A4’tjes) zodat je alles altijd terug kunt lezen.
 • Van inzicht en inspiratie naar in actie komen. Je gaat ook echt met een top 3 acties aan de slag en we bespreken de uitkomsten in de laatste sessie. 

Vraag een energiecall aan

Wil je meer informatie over de PK-Test met Blauwdrukbespreking of even overleggen of dit bij je past? 

Vraag een gratis energiecall aan.

PK-Test met Blauwdruk Bespreking

Wil je meer over jezelf weten en gelijk de diepte in? Kies dan voor de Blauwdruk Bespreking. De sessies zijn online via zoom of live mogelijk.

60-75 min sessie 1: uitslag PK deel 1 en 2
60-75 min sessie 2: uitslag PK deel 3 en 4
60-75 min sessie 3: waardemodel
30 min sessie 4: nagesprek

Investering = €447,- btw vrij.

Wat mensen zeggen

“Als leiderschapsspreker heb ik al veel tools ingezet en ik denk mezelf goed te kennen. De blauwdruk bespreking was dan ook een feest der herkenning voor mij! Maar wat de sessie voor mij extra waardevol maakte was Willemijn haar aandeel. Willemijn heeft als mens en dus ook als coach een eigen energieke en authentieke stijl, ze ‘klopt' gewoon. Willemijn geeft oprechte aandacht, aanvullende informatie en luistert bijzonder empathisch. De tijd vloog voorbij, en dat is voor mijn concentratievermogen zeker niet vanzelfsprekend. Het blauwdrukrapport geeft je veel waardevolle kennis, Willemijn geeft vervolgens zelf die 25% extra verdieping. Ze helpt je met de reis naar binnen. Ik gun iedereen die ‘uit-de-shit’ wil of ‘lekker-stevig-door-wil-groeien’ een sessie met Willemijn. Het is niet voor niets dat ik haar inmiddels inzet bij mijn eigen klanten en relaties."
Remco Claassen
Remco Claassen, Trainer, spreker en auteur
Mijzelf duidelijker profileren in de adviesmarkt. Het mag wel wat luchtiger en speelser. Maar hoe doe ik dat? De PK Test Blauwdrukbespreking biedt uitkomst! Ik heb nog nooit zo intens gevoeld wat er voor mij toe doet, wat ik te bieden heb. En dan al dat moois uitdragen met kleuren! Wie daar niet vrolijk en speels van wordt?! Willemijn heeft mij laten voelen wat het betekent om je te verbinden met je persoonlijke kracht en kwetsbaarheid. Ze brengt bezieling. Ik weet waar ik voor mag staan. Wat mij te doen staat als mens en ondernemer. Knap werk, Willemijn! Dank je wel.
Mira Sollie - Directeur adviesbureau Soldaad|Orde in Zaken
Mira Sollie - Directeur adviesbureau Soldaad|Orde in Zaken
Ik koos voor de Powertypetest omdat ik graag wilde weten hoe ik kleuren beter voor mezelf kan laten werken. Niet alleen persoonlijk qua kleding, inrichting en dat soort dingen, maar ook voor mijn praktijk wilde ik weten hoe ik uitdraag wie ik ben en hoe ik werk, bijv. op social media, in mijn logo, enz.

Door de Powertypetest heb ik de kleuren ‘gekregen’ die bij me passen en dat doen ze ook écht.  Maar het is veel meer dan dat: voor mij heeft het doen van de test en het bespreken van alles wat daar bij hoort met Willemijn me een enorme boost gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het is echt een vertrekpunt geweest in het kijken naar wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik op aan ga. Ik voel me nu zekerder in het delen van mijn gevoel en mijn visie, persoonlijk en zakelijk. Willemijn kan goed doorvragen op dingen die nog net onder het oppervlak van je gedachten liggen en ze heeft me echt aan het denken gezet en gemotiveerd om aan het werk met/voor mezelf te gaan. Ik ben echt heel blij dat ik mezelf dit gegund heb en kan het absoluut aanraden om ook te doen. De Powertypetest, specifiek in combinatie met de begeleiding van Willemijn vind ik echt heel waardevol.

Lonny de Schrijver-Verbrugge
Lonny de Schrijver-Verbrugge
Ik had al gehoord over de Persoonlijke Kracht Test en dat het zo accuraat zou zijn. Daarom was ik benieuwd naar wat mijn blauwdruk zou zijn. Na de test zelfstandig te hebben ingevuld, werd ik door Willemijn op een duidelijke en persoonlijke manier door mijn blauwdruk heen geleid. En ik moet zeggen.. alles was zo herkenbaar. Zowel mijn sterke als zwakke punten die naar voren kwamen. Het gaf me een duidelijk beeld van waar ik nu sta, maar ook van waar ik nog in kan groeien om meer een balans te vinden. Dit in combinatie met de videotraining 'Energieke Weekindeling' maakte het dat ik concreet aan de slag kon gaan met de gebieden waar nog veel te winnen viel.
Martijn Willemse
Martijn Willemse

Recent heb ik  bij jou de PK test afgenomen, ik wilde dit al doen sinds je hiermee gestart was. Wat een feest dat het nu zover was.Je bent erg duidelijk in je uitleg en doordat je met zoveel enthousiasme vertelt is dat erg fijn om naar te luisteren. Ik ben erg blij met de uitslag van de test, voornamelijk dat alles zo positief gebracht wordt. Zelfs de elementen waar minder op gescoord word, worden niet gezien als slecht of minpunt. Het is fijn om zo’n blauwdruk van jezelf te mogen ontvangen, te leren hoe je hem in kunt zetten en wat je kunt bereiken als je je persoonlijke kracht zichtbaar maakt. Bedankt voor het afnemen, je tijd, je enthousiasme en al je kennis. Ik hoop dat veel andere mensen net zo enthousiast worden van hun test als ik.

Mariëlla Suurmond, Eigenaar Mariella Suurmand administratie en events

Willemijn is een hele fijne, vriendelijke en inspirerende kleurencoach. Als creatieveling weet ik dat kleuren bepaalde invloeden hebben maar een kleuren analyse over mijzelf was heel inspirerend en hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven. Sommige eigenschappen die ik voorheen vervelend vond, of waarvan ik mij afvroeg waarom ik zo deed zoals ik deed, vielen op zijn plek. Ik vind de manier waarop Willemijn coacht heel prettig. Ze is open en geïnteresseerd en neemt rustig de tijd om de kleuren analyse uit te leggen. Daarnaast gaf ze mij praktische tips en dacht mee. Ik heb de sessies als zeer waardevol ervaren. Ook zo fijn om het uitgebreide verslag zo af en toe na te lezen. De gesprekken deden mij heel goed! Dankjewel Willemijn!

Bada Tan
Bada Tan, StudioBada - Grafisch Ontwerper

Na zelf een keer de Powertype test gedaan te hebben viel er voor mij zoveel op z’n plek. Ik snap veel beter waarom ik in sommige aspecten van mijn bedrijf steengoed ben, andere dingen beter kan uitbesteden of juist extra aandacht moet geven. Daarnaast heb ik door mijn powertype nog scherper wie mijn ideale klant is en hoe ik haar bereik. Super waardevolle informatie. Ik vind Willemijns begeleiding hierin heel prettig. Ze legt duidelijk uit, denkt goed mee, inspireert en geeft fijne suggesties. Omdat ik zelf zo enthousiast ben, bied ik de Powertypetest aan klanten die mijn PEPER programma volgen. Zij krijgen dit als bonus erbij van mij en zijn er super enthousiast over.

Stefanie van der Maas
Stefanie van der Maas, Little Spoon & Peper in je Zaak 

Ik ben zo dankbaar voor de inzichten, rust en tegelijk ook energie die ik heb gekregen door het energie boost traject.  Het heeft mij nog veel meer gebracht dan ik van te voren durfde te hopen.

Van op het randje van een burn out zitten en op werkgebied niet weten welke richting op te willen, naar een energiek leven waarin ik weet welke stappen ik moet zetten om mijn dromen waar te maken.

Ik raad iedereen die twijfelt te starten aan het traject! Het is de investering meer dan waard! Willemijn is een topper!

Marit van Gorsel
Marit van Gorsel

Willemijn helpt je echt om puur vanuit jezelf met de juiste focus aan de slag te gaan. Met haar aanpak lukt het echt om je huidige gewoonten te veranderen en met een goed gevoel te doen wat bij je past. Een aanrader voor iedereen die vanuit zijn kracht wil leven én voor ondernemers die deze kracht willen doorzetten in hun business. 

Eveline - JOIN Teamontwikkeling
Eveline - JOIN Teamontwikkeling

De stap om het Energie Boost traject van Willemijn te gaan volgen, was echt de beste stap. Ik liep altijd vast in wat ik nog moest doen, wat ik wilde doen en wat anderen verwachtten van mij. Ik had het zo druk en was de hele dag bezig, maar er kwam toch niets uit mijn handen.

Door dit traject en de directe, liefdevolle aanpak van Willemijn ben ik met reuzenstappen vooruit gegaan! Ik heb geleerd om een weekindeling te maken die bij mij past. Mijn werk, sporten en huishouden staan in mijn agenda. Maar ook hobby’s, tijd met mijn partner en tijd voor mezelf. Zo fijn!

Ik verzet bergen op een dag, heb ik duidelijk doel voor ogen en voel me energiek en fit. Heerlijk.

Wanneer je worstelt met wat je allemaal moet doen, het gevoel hebt dat je door los zand strompelt… volg dit traject. DOE HET! Het verandert je leven.

Suzan - Suzan Plantaardig
Suzan - Suzan Plantaardig