Welkom!

Om gelijk goed van start te gaan, adviseer ik om eerst het werkboek ‘Jouw Energie Journal te downloaden en eventueel uit te printen. Klik hiervoor op de knop hieronder. 

En bekijk hierna de 3 video’s hieronder ter introductie.

Video afspelen

Een korte introductie over de videotraining ‘In 5 stappen naar meer energie’.

Deze training bestaat uit:

  • 5 modules
  • 19 video’s
  • 7 opdrachten in ‘Jouw Energie Journal’

Mijn advies is om steeds eerst de video te bekijken. Een samenvatting staat in tekst onder iedere video.

Maak vervolgens de bijbehorende opdracht indien van toepassing.

En werk zo op je eigen tempo deze online videotraining door.

Op naar meer energie!

Video afspelen

Laat ik mezelf eerst even voorstellen.

Ik ben Willemijn Lijnse en eigenaar van 2 bedrijven. Zo heb ik een sfeervolle vergaderlocatie, INSIDE Middelburg en deze cursus geef ik vanuit mijn coachingstak op persoonlijke titel.

Ik leer je liefdevol en bewust leven vanuit rust, focus en energie.

Er is zoveel winst te behalen als je gaat leven en werken op jouw eigen voor-waarden. Weten wie je bent en wat je wilt. De basis voor leiderschap vanuit je hart.

Ik ben vaak vrolijk, open en een leven voor de dag type. Soms leg ik de lat voor mezelf te hoog en ik heb regelmatig een ‘hagelslag-over-de-keukenvloer-momentje’ 😉

Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jou. Laat gerust per mail of dm weten wie je bent en waarom je mee doet aan deze online videotraining.

Video afspelen

Deze online videotraining is gebouwd aan de hand van mijn Energie Boost Methode.

Dit zijn de 5 stappen die voor mij enorm veel hebben betekent. Daarom heb ik deze stappen uitgewerkt in een eigen methodiek. De volgorde van deze stappen is eenvoudig, maar uniek. Wanneer je deze stappen rustig doorloopt heb je gegarandeerd een fundament gebouwd om te leven en werken op jouw voorwaarden, met meer energie.

Deze 5 stappen staan als een huis, daarbinnen is het altijd maatwerk.

Stap 1: Ken jezelf

Ken jezelf, zodat je weet waar je energiegevers en energievreters liggen. Voel zelf waar je blij van wordt. Alleen dan ben je in staat om een energiek leven te creëren en te behouden.

Stap 2 – Mindset & leiderschap

Wie moet je zijn om verantwoordelijkheid te pakken en keuzes te maken zodat je kunt gaan leven en te werken op jouw voorwaarden.

Stap 3 – Doelen verhelderen & in actie komen

Helderheid zorgt voor focus en met focus bereik je gemakkelijker en sneller resultaten.

Stap 4 – Strategie – wat werkt voor jou?

Welke strategie sluit aan bij wie jij bent, waardoor je daadwerkelijk in actie komt en stappen zet. Kleine stappen richting je doel is waar het om gaat. Op een manier die bij jou past.

Stap 5 – Optimaliseren en automatiseren

Jezelf iets aanleren is niet genoeg. Leven vanuit je diepste kern moet volledig geïntegreerd worden met je leefstijl. Hoe blijf je op koers, tussen anderen die niet als primaire behoefte hebben jouw geluk, hoe behoud je je energie?

Zo, ben je klaar voor Module 1?