Webinar

“In 5 stappen naar meer energie”
In mijn vernieuwde webinar ga ik je mijn Energie Boost methode uitleggen, want aan de hand van deze 5 stappen krijg jij meer energie (geloof me).

Je krijgt tijdens mijn webinar concrete tips die je direct kunt toepassen, én ik vertel je waar je nu staat en welke stap voor jou de meeste aandacht vraagt.

Wat ik zelf heel erg leuk vind, mijn webinar is écht anders!
Géén standaard sheets, géén verkoop: maar puur een talk over 100% meer energie, zoals je van mij gewend bent.

Doe je ook mee?
Opgeven kan je via onderstaande link.

Wat gaan we doen tijdens het webinar?

 1. Ik neem je mee op reis waarbij ik de reis die we maken teken tijdens mijn webinar.
 2. Ik leg je mijn Energie Boost methode uit.
 3. Ik leer je de 5 stappen naar meer energie.
 4. Ik geef je concrete tips die je direct kunt toepassen
 5. Ik vertel je wat de formule van energie is.
 6. Ik vertel je welke stap voor jou de meeste aandacht vraagt.
 7. Ik bezorg je diverse glimlach-momenten.
 8. Als de webinar klaar is dan weet jij hoe jij meer energie krijgt in jouw leven. 

Meer energie na de webinar?

Inzicht hebben in waar jij energie verliest en waar jij energie van krijgt: dat is al een flinke stap. Mocht je na de webinar nog vragen hebben, plan dan een gratis energiecall in met mij en ik help je graag verder.

Wat brengt het webinar jou?

 • Energie!
 • Inzicht in hoe ik werk en hoe jij mijn methode voor jou kan laten werken
 • Een moment van bewustwording
 • “Ahaaaa” momenten die zorgen dat jij jezelf nog beter leert kennen
 • Inspiratie 
 • Fun, want natuurlijk wordt er gelachen
 • De tools om het morgen echt anders aan te pakken
 • Het inzicht dat jij het verdient met tomeloze energie door het leven te gaan en voor jezelf te kiezen

Meld je aan

Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor mijn volgende webinar: ‘In 5 stappen naar meer energie.” 

Vraag een gratis energiecall aan

Heb je nog vragen over het webinar of wil je meer informatie over mij en hoe ik jou kan helpen? Plan dan een gratis energiecall in.

Wat mensen zeggen

De reden waarom ik me opgaf? Tekort aan energie! Super fijn is het om dan om te horen waar je kansen en opties hebt, om meer energie te creëren en die energienemers te elimineren. Willemijn geeft je op een hele persoonlijke en waardevolle manier inzicht hierin en geeft concrete tips om hiermee aan de slag te gaan. Ik merkte in de dagen na de webinar dat ik de energiegevers en energienemers bewust kon aanwijzen en er nu dus ook iets mee kan doen, een wijze les!

Daisy van Maasdam
Daisy van Maasdam

“Wat een duidelijk verhaal. Die tekeningen zijn naast leuk ook enorm verhelderend. Je houdt rust, wat ik zelf erg prettig vond. De gelukstypes die je gebruikte zijn heel herkenbaar. Ik ga er ook echt mee aan de slag. Hoe kan ik nog meer mijn leven zo inrichten dat ik er nog meer energie en voldoening uit haal.” 

John Jansen
John Jansen

Ik gaf me op omdat ik nieuwsgierig was naar mijn energiegevers en energievreters, Ik kreeg hier veel inzicht in en daarmee was voor mij stap 1 al een echte eye-opener. Ik ben er inmiddels iedere avond mee bezig. Wat een informatie haal je daar uit. Mooi! Het webinar zelf vond ik leuk, interactief en energiek!

Marije

“Wat fijn om in jouw webinar ‘in 5 stappen naar meer energie’ reminders te horen en weer zelf te weten hoe ik aan de slag kan gaan. Ik heb nieuwe dingen gehoord en ook de welbekende oja-momenten waren daar. Ik ga zeker met je tips aan de slag, ik wil mezelf namelijk nóg beter leren kennen. Ook vond ik het een enorme meerwaarde dat je erbij tekent.”

Marloes

Ik vond het webinar ‘In 5 stappen naar meer energie’ leuk en goed te volgen. Willemijn haar stijl is informeel maar professioneel. Ik was best moe die avond, maar bleef geboeid tot het eind. Ik ben van nature een energiek mens, maar kan soms ook ineens leeglopen. Dit webinar heeft me een eye-opener gegeven waar ik op kan letten en hier ben ik gelijk actief mee aan de slag gegaan. Ik ga ook bewuster met mijn tijd om, waardoor ik bezig kan zijn met wat me energie geeft. Fijn!

Rianne
Rianne