Powertypetest

Video afspelen

Wat zegt jouw kleur over jou? Wist je dat kleuren veel zeggen over wie jij bent, wat je doet en ook waarom je het doet?

De Powertypetest is een persoonlijkheidsinstrument die je via mij afneemt, waarbij jouw kleuren je alles gaan vertellen over jouw persoonlijke kracht. Wat ik bedoel met persoonlijke kracht? Dat wat jij moeiteloos doet, dat waarvan jij denkt ‘dat kan toch iedereen’?

De Powertypetest meet, versterkt en maakt je persoonlijke kracht zichtbaar in verschillende onderdelen. Ik noem deze deel A, B en C. Hieronder volgt eerst de toelichting op deel A, want dat is de start.

Hoe gaat het in zijn werk?
Jij krijgt van mij de link en persoonlijke toegangscode om de test online in te vullen. Aan de hand van de ingevulde vragen komt daar een Powertyperapport over jouw Powertype uit van meer dan 20 pagina’s. Bij deel A hoort een telefoongesprek of een zoomgesprek (bellen met beeld). Ik geef in dit gesprek een korte toelichting (30 min) op wat erin staat én geef je vanuit mijn rol tips & tools die je direct praktisch kunt toepassen op zowel zakelijk als privévlak. Vervolgens stuur ik de uitslag, het Powertyperapport, naar je door en kun je alles nog eens op het gemakje terug lezen.

In dat rapport staat hoe je dingen het liefste doet en wat jouw diepste drijfveren zijn. Daarmee ook wat jouw valkuilen, allergieën en uitdagingen zijn en wat je nodig hebt om in balans te blijven.
Je krijgt dus direct inzichten, de zogenaamde “ahaaa” momenten én tools. Het focust op het positieve.

Het ontdekken van jouw Powertype begint dus met mijn online Powertypetest deel A. 

Wil je gelijk lezen wat deel B en deel C inhouden, scroll dan gelijk door naar onder.

 

Ik ben gecertificeerd Personal Power (PP) Professional en ook vindbaar op
 www.persoonlijkekracht.nl

Wat gaan we doen tijdens de Powertypetest

 1. Je vult de online Powertypetest zelf
  online in.
 2. Je ontvangt een digitaal rapport over jouw Powertype (20 A4’tjes).
 3. Je ontvangt waardevolle kennis over hoe jij zaken en taken in jouw leven van nature moeiteloos aanpakt. 
 4. Het bespreken van jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. 
 5. Je krijgt een korte toelichting vanuit mijn rol als coach op wat jij nodig hebt om in balans te blijven.
 6. Je ontvangt tips en tools die je direct kunt toepassen, zowel privé als zakelijk.
 7. It’s all about you, dus inzichten in jezelf.
 8. We slaan een brug tussen inspiratie, inzichten en in actie komen.

Voor wie is de Powertypetest (deel A) geschikt?

Voor als jij wilt weten wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Als je stappen wilt gaan maken in je leven vanuit jouw diepste kern naar nog meer authenticiteit, energie en balans zowel privé als zakelijk. 

 

Wat brengt de Powertypetest (A) jou?

 • Meer zelfvertrouwen, zelfinzicht en zelfwaardering
 • Meer inzicht in jouw unieke kracht
 • Inzicht in wat jij nodig hebt om in balans te blijven
 • Inzicht in jouw kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen
 • Enthousiasme, energie, rust en duidelijkheid
 • Meer kleur in je leven met eigen rapportage (20 A4’tjes)
 • Van inzicht en inspiratie naar in actie komen
 • Je ontvangt concrete tips & tools waar je gelijk mee aan de slag kunt

Powertypetest
deel A

Enthousiast geworden? Wil je ook de online Powertypetest afnemen en jouw unieke rapportage kort online met mij bespreken online (1-op-1)? Jouw Powertyperapport (20 A4’tjes) ontvang je digitaal na onze bespreking.

30 min. € 97,- excl. btw

Powertypetest
deel A & B

Wil je gelijk de diepte in en kies je ervoor om deel A en deel B af te nemen? Dat kan!

30 min sessie deel A
60 min sessie deel B 

Nu samen niet €243,- maar  €197,- excl btw.
-> Meest gekozen optie!

Waardemodel (Powertype deel B)

Wat is het Waardemodel (deel B van de Powertypetest)?

Met de bij deel A gemaakte Powertypetest en het bijbehorende digitale Powertyperapport (20 A4’tjes) gaan we de verdieping in met behulp van het waardemodel. In deel A kom je erachter wat jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën zijn en hoe je in balans kunt blijven. In deel B gaan we dit vertalen naar waarde leveren. Wie wil je zijn en welke waarde wil je leveren aan anderen en de wereld. Oftewel, jouw missie. Die je zowel privé als zakelijk kunt inzetten.

Via de zoom krijg je dit in 60 minuten inzichtelijk in een overzichtelijk schema. Uiteraard eindigen we deze sessie met een plan van aanpak met 3 concrete acties die nu het grootste verschil gaan maken voor jou.

Onderdeel B is zeer waardevol voor iedereen die zijn missie nog niet helder heeft en/of deze helder wilt vertalen naar een krachtige profilering, communicatie en zichtbaarheid.

Klanten waarbij ik voor 15 maart 2020 de Powertypetest heb besproken hebben deel A en deel B gehad. Voor hen adviseur ik deel C (blauwdruk).

1-op-1 via zoom – 60 min – €147,- excl. btw

Wil je gaan voor deel A en deel B?
Dat kan! Deel A & B samen is i.p.v. €247,- nu €197,- 

Blauwdrukbespreking (Powertype deel C)

Wat is de Blauwdrukbespreking (deel C van de Powertype)?

Het gaat nog steeds om dezelfde gemaakte Powertypetest. In deel A en B krijg je inzichten en inspiratie naar aanleiding van het digitale Powertyperapport (20 A4’tjes). In de Blauwdrukbespreking (deel C) krijg je extra aanvullende informatie hierover. Extra kennis over jouw pad en potentieel. In jouw Blauwdrukrapport staat wat naast jouw sterkste kracht (Powertype), je nog meer aan kwaliteiten in je hebt en welke richting daar bij past. Je krijgt nu dus het complete beeld van jou. Vanuit deze basis, jouw blauwdruk, kun jij de meest stevige en heldere richting bepalen, die jou antwoord geeft op jouw missie en jouw talenten. Ook kun je hier onder andere uithalen welke baan en bedrijfscultuur bij je past of het doorvertalen naar je eigen bedrijf.

Via de zoom krijg je dit in 90 minuten inzichtelijk. Uiteraard eindigen we deze sessie met een plan van aanpak met 3 concrete acties die nu het grootste verschil gaan maken voor jou.

Onderdeel C is zeer waardevol voor iedereen die toe is aan het meest volledige zelfbeeld, jouw blauwdruk, zodat je een stevige en heldere richting kunt bepalen en ook inzichtelijk wilt hebben welke baan en bedrijfscultuur bij je past.

Klanten waarbij ik voor 15 maart 2020 de Powertypetest heb besproken hebben deel A en deel B gehad. Voor hen adviseer ik deel C (blauwdruk).

Spreekt deel C je het meeste aan, maar heb je nog geen Powertypetest afgenomen, er zijn zeker mogelijkheden, maar dit is maatwerk en stem ik graag persoonlijk met je af.

1-op-1 via zoom – 90 min – €197,- excl. btw

Wat mensen zeggen