Powertypetest

Video afspelen

Wat zegt jouw kleur over jou? Wist je dat kleuren veel zeggen over wie jij bent, wat je doet en ook waarom je het doet?

De Powertypetest is een persoonlijkheidsinstrument die je via mij afneemt, waarbij jouw kleuren je alles gaan vertellen over jouw persoonlijke kracht. Wat ik bedoel met persoonlijke kracht? Dat wat jij moeiteloos doet, dat waarvan jij denkt ‘dat kan toch iedereen’?

De Powertypetest meet, versterkt en maakt je persoonlijke kracht zichtbaar in verschillende onderdelen. Ik noem deze deel A, B en C. Hieronder volgt eerst de toelichting op deel A, want dat is de start.

Hoe gaat het in zijn werk?
Jij krijgt van mij de link en persoonlijke toegangscode om de test online in te vullen. Aan de hand van de ingevulde vragen komt daar een Powertyperapport over jouw Powertype uit van meer dan 20 pagina’s. Bij deel A hoort een telefoongesprek of een zoomgesprek (bellen met beeld). Ik geef in dit gesprek een korte toelichting (30 min) op wat erin staat én geef je vanuit mijn rol tips & tools die je direct praktisch kunt toepassen op zowel zakelijk als privévlak. Vervolgens stuur ik de uitslag, het Powertyperapport, naar je door en kun je alles nog eens op het gemakje terug lezen.

In dat rapport staat hoe je dingen het liefste doet en wat jouw diepste drijfveren zijn. Daarmee ook wat jouw valkuilen, allergieën en uitdagingen zijn en wat je nodig hebt om in balans te blijven.
Je krijgt dus direct inzichten, de zogenaamde “ahaaa” momenten én tools. Het focust op het positieve.

Het ontdekken van jouw Powertype begint dus met mijn online Powertypetest deel A. 

Wil je gelijk lezen wat deel B en deel C inhouden, scroll dan gelijk door naar onder.

 

Ik ben gecertificeerd Personal Power (PP) Professional en ook vindbaar op
 www.persoonlijkekracht.nl

Wat gaan we doen tijdens de Powertypetest

 1. Je vult de online Powertypetest zelf
  online in.
 2. Je ontvangt een digitaal rapport over jouw Powertype (20 A4’tjes).
 3. Je ontvangt waardevolle kennis over hoe jij zaken en taken in jouw leven van nature moeiteloos aanpakt. 
 4. Het bespreken van jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. 
 5. Je krijgt een korte toelichting vanuit mijn rol als coach op wat jij nodig hebt om in balans te blijven.
 6. Je ontvangt tips en tools die je direct kunt toepassen, zowel privé als zakelijk.
 7. It’s all about you, dus inzichten in jezelf.
 8. We slaan een brug tussen inspiratie, inzichten en in actie komen.

Voor wie is de Powertypetest (deel A) geschikt?

Voor als jij wilt weten wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Als je stappen wilt gaan maken in je leven vanuit jouw diepste kern naar nog meer authenticiteit, energie en balans zowel privé als zakelijk. 

 

Wat brengt de Powertypetest (A) jou?

 • Meer zelfvertrouwen, zelfinzicht en zelfwaardering
 • Meer inzicht in jouw unieke kracht
 • Inzicht in wat jij nodig hebt om in balans te blijven
 • Inzicht in jouw kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen
 • Enthousiasme, energie, rust en duidelijkheid
 • Meer kleur in je leven met eigen rapportage (20 A4’tjes)
 • Van inzicht en inspiratie naar in actie komen
 • Je ontvangt concrete tips & tools waar je gelijk mee aan de slag kunt

Powertypetest
deel A

Enthousiast geworden? Wil je ook de online Powertypetest afnemen en jouw unieke rapportage kort online met mij bespreken online (1-op-1)? Jouw Powertyperapport (20 A4’tjes) ontvang je digitaal na onze bespreking.

30 min. € 127,- btw vrij.

Powertypetest
deel A & B

Wil je gelijk de diepte in en kies je ervoor om deel A en deel B af te nemen? Dat kan!

30 min sessie deel A
60 min sessie deel B 

Nu samen niet €324,- maar  €247,- btw vrij.
-> Meest gekozen optie!

Waardemodel (Powertype deel B)

Wat is het Waardemodel (deel B van de Powertypetest)?

Met de bij deel A gemaakte Powertypetest en het bijbehorende digitale Powertyperapport (20 A4’tjes) gaan we de verdieping in met behulp van het waardemodel. In deel A kom je erachter wat jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën zijn en hoe je in balans kunt blijven. In deel B gaan we dit vertalen naar waarde leveren. Wie wil je zijn en welke waarde wil je leveren aan anderen en de wereld. Oftewel, jouw missie. Die je zowel privé als zakelijk kunt inzetten.

Via de zoom krijg je dit in 60 minuten inzichtelijk in een overzichtelijk schema. Uiteraard eindigen we deze sessie met een plan van aanpak met 3 concrete acties die nu het grootste verschil gaan maken voor jou.

Onderdeel B is zeer waardevol voor iedereen die zijn missie nog niet helder heeft en/of deze helder wilt vertalen naar een krachtige profilering, communicatie en zichtbaarheid.

Klanten waarbij ik voor 15 maart 2020 de Powertypetest heb besproken hebben deel A en deel B gehad. Voor hen adviseur ik deel C (blauwdruk).

1-op-1 via zoom – 60 min – €197,- btw vrij

Wil je gaan voor deel A en deel B?
Dat kan! Deel A & B samen is i.p.v. €324,- nu €247,- btw vrij.

Blauwdrukbespreking (Powertype deel C)

Wat is de Blauwdrukbespreking (deel C van de Powertype)?

Het gaat nog steeds om dezelfde gemaakte Powertypetest. In deel A en B krijg je inzichten en inspiratie naar aanleiding van het digitale Powertyperapport (20 A4’tjes). In de Blauwdrukbespreking (deel C) krijg je extra aanvullende informatie hierover. Extra kennis over jouw pad en potentieel. In jouw Blauwdrukrapport staat wat naast jouw sterkste kracht (Powertype), je nog meer aan kwaliteiten in je hebt en welke richting daar bij past. Je krijgt nu dus het complete beeld van jou. Vanuit deze basis, jouw blauwdruk, kun jij de meest stevige en heldere richting bepalen, die jou antwoord geeft op jouw missie en jouw talenten. Ook kun je hier onder andere uithalen welke baan en bedrijfscultuur bij je past of het doorvertalen naar je eigen bedrijf.

Via de zoom krijg je dit in 90 minuten inzichtelijk. Uiteraard eindigen we deze sessie met een plan van aanpak met 3 concrete acties die nu het grootste verschil gaan maken voor jou.

Onderdeel C is zeer waardevol voor iedereen die toe is aan het meest volledige zelfbeeld, jouw blauwdruk, zodat je een stevige en heldere richting kunt bepalen en ook inzichtelijk wilt hebben welke baan en bedrijfscultuur bij je past.

Klanten waarbij ik voor 15 maart 2020 de Powertypetest heb besproken hebben deel A en deel B gehad. Voor hen adviseer ik deel C (blauwdruk).

Spreekt deel C je het meeste aan, maar heb je nog geen Powertypetest afgenomen, er zijn zeker mogelijkheden, maar dit is maatwerk en stem ik graag persoonlijk met je af.

1-op-1 via zoom – 90 min – €247,- btw vrij.

Wat mensen zeggen

“Als leiderschapsspreker heb ik al veel tools ingezet en ik denk mezelf goed te kennen. De blauwdruk bespreking was dan ook een feest der herkenning voor mij! Maar wat de sessie voor mij extra waardevol maakte was Willemijn haar aandeel. Willemijn heeft als mens en dus ook als coach een eigen energieke en authentieke stijl, ze ‘klopt’ gewoon. Willemijn geeft oprechte aandacht, aanvullende informatie en luistert bijzonder empathisch. De tijd vloog voorbij, en dat is voor mijn concentratievermogen zeker niet vanzelfsprekend. Het blauwdrukrapport geeft je veel waardevolle kennis, Willemijn geeft vervolgens zelf die 25% extra verdieping. Ze helpt je met de reis naar binnen. Ik gun iedereen die ‘uit-de-shit’ wil of ‘lekker-stevig-door-wil-groeien’ een sessie met Willemijn. Het is niet voor niets dat ik haar inmiddels inzet bij mijn eigen klanten en relaties.”

.Remco Claassen
.Remco Claassen, Trainer, spreker en auteur

“Ik ben blij met de uitkomst van de Powertypetest en ‘mijn’ kleuren. Die ga ik met plezier inzetten voor de huisstijl en profilering van mijn bedrijf. De uitkomsten geven mij persoonlijke inzichten en hebben ook concrete acties opgeleverd. Daar ga ik zeker mee aan de slag. Wat mij betreft betekende de prettige bespreking van de uitkomst met Willemijn niet het einde van dit project. Ik verwacht dat de inhoud van het rapport van blijvende waarde zal zijn voor mij.” 

Angelique Lapré
Angelique Lapré

Of je nu lekker in je vel zit of wellicht een beetje struggelt, dit is 100% een cadeautje aan jezelf. De Powertypetest is de eerste test waar ik mezelf volledig in herken. Op een verrassende wijze heeft Willemijn mij meer bewust gemaakt van mijn valkuilen en waar ik mijn krachten voor kan inzetten. De gesprekken met Willemijn hebben mij niet alleen erg mooie inzichten en handvaten geven maar ook een ontzettende boost aan energie. Haar positiviteit werkt aanstekelijk en zij weet zonder te oordelen precies de juiste punten aan te halen. Erg prettig. Ik ben Willemijn, en haar interpretatie van de Powertypetest, ontzettend dankbaar.

Annemijn Claassen
Annemijn Claassen

Wat werd ik blij van de Powertypetest. Ik liep even vast en heb hierdoor gelijk weer energie en inzichten gekregen. Bijzonder wat een test je kan brengen zeg. Ik heb door deel A en B meer inzicht in mezelf gekregen, maar ook over hoe ik mijn boodschap en werkwijze nog beter naar buiten kan brengen, zodat ik nog meer ideale klanten kan aantrekken. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Het terugbelmoment met Willemijn was ook fijn. Zo kon ik nog wat vragen stellen. Alles bij elkaar maakte dat ik alles als zeer prettig en heel persoonlijk heb ervaren. Fijn!

Desiree Moerenhout
Desiree Moerenhout, Rouwcoach voor kinderen en jongeren

De Powertypetest is een mooie werkwijze en geeft gelijk concrete handvaten in wie je bent en waar je voor staat. Dat had ik echt even nodig. Alle informatie omzetten in het ook echt gaan doen vind ik soms wat lastig. Het een en ander heb ik gelijk zelf toegepast. Door het terug bel moment met Willemijn na een week, had ik ook gelijk de helderheid en drive terug op de andere concrete stappen, die waar nog een drempel voor lag. De drempel is nu weg, ik ga het doen. Ik ga mezelf en mijn nieuwe bedrijf meer laten zien. Willemijn geeft de workshop op haar eigen luchtige en leuke manier. Haar energie is gewoon fijn en het voelt goed en vertrouwd. Dat in combinatie met de inhoud die klopt, maakt dat ik blij ben dat ik de stap heb gezet om me aan te melden voor de Powertypetest deel A en B.

Henriette de Vries, Eigenaresse kdv & kindercoach

In het najaar van 2019 heb ik zelf ook een powertype test gedaan. Ik was toen al verrast in alle bevestigen die ik kreeg en de handvatten om mee aan de slag te gaan. Toch was ik erg nieuwsgierig naar de aanvulling van de blauwdruk. Nog dieper ingaan op jezelf, je bedrijf, met wie je wil werken en op welke manier. Dit was een bijzondere bevestiging van de koers die ik aan het varen ben, maar ook een aanmoediging om door te zetten en nog meer te benadrukken wie ik ben, wat ik wil en met welke klanten ik dit wil. Deze mastermind was opnieuw goud waard. Willemijn geeft een heldere uitleg, vraagt door, en geeft je tips over de toepassing van je blauwdruk. Het toeval wil dat ik net ben gestart met het uitwerken van mijn marketing. Deze blauwdruk en het uitzetten van mijn marketingplannen kan ik nu naadloos in elkaar schuiven. Daarmee heeft de blauwdruk me nu al zoveel waarde gegeven, die onmisbaar is in het totale plaatje van mijn bedrijf en mij als ondernemer. 

Ilona Dieleman
Ilona Dieleman

Samen met een mooie groep ondernemers kregen wij een masterclass powertypetest deel A en B en het toepassen van de uitslagen binnen je bedrijf. Het invullen van de test was gemakkelijk, het gaat echt op gevoel en bij mij klopt de test 100% met wie ik ben en hoe ik zaken aanpak. Ook geeft het heel mooi weer wat mijn valkuilen zijn. Tijdens de masterclass kreeg ik onschatbare waarde: wie mijn ideale klanten zijn, waar ze tegen aan lopen en hoe ik ze het beste kan helpen. Gevolg? ik trek alleen nog maar leuke klanten aan. Absolute aanrader.

Marjolein Ouwehand
Marjolein Ouwehand

De Powertypetest deel A en B en met name de resultaten daarvan vond ik super inspirerend. Je leert o.a. wat je eigen kernwaarden zijn, maar ook welke kleuren bij je passen en waar ze voor staan. Reuze handig nu ik met mijn rebranding bezig ben! Maar ook de inzichten die ik heb opgedaan met mijn energiegevers en -vreters waren een eye-opener.

Masja Slootweg
Masja Slootweg