Online workshop

Video afspelen

Creëer je eigen energieke weekindeling.

Wil jij meer grip op je leven én agenda?

Ren jij van supermarkt naar verjaardag en van koken naar een (zakelijke) afspraak?
Zit je dan ook ’s avonds moe op de bank zonder energie? Ja?

Tijdens deze online workshop: “Creëer je eigen energieke weekindeling” leer ik je hoe jij controle terug kunt nemen over jouw leven en jouw agenda.

Hoe jij jouw dagen kunt indelen zodat jij jezelf elke dag meer energie gunt en niet langer het leven jou laat leiden. 

Met slechts een aantal praktische tools laat ik je zien dat ook jouw agenda voor je gaat werken en niet tegen je! 

Wat gaan we doen tijdens deze online training

 1. Ik vertel je precies hoe jij meer grip krijgt op jouw leven en agenda.
 2. Ik geef je praktische tools die je direct kunt toepassen.
 3. Je krijgt veel inzichten in hoe jij jouw dagen het beste kunt indelen.
 4. Je krijgt inzicht in wat jij nodig hebt om jouw dag vol energie te leven.
 5. Je creëert jouw unieke dag- en weekindeling die vóór jou gaat werken en niet tegen je.
 6. Je krijgt een dosis energie omdat je het nu echt anders gaat doen.
 7. Al mijn kennis en inzichten in hoe je jouw energieke dag-en weekindeling daadwerkelijk gaat uitvoeren.
 8. Je gaat in één workshop van lijden naar leiden: jij neemt de controle over jouw agenda en krijgt instant meer rust en ruimte.

Voor wie is deze workshop geschikt

Voor iedereen die verdrinkt in de dagelijkse beslommeringen en rent van supermarkt naar verjaardag, van schoolplein naar een afspraak. Ik leer je dat het ook echt anders kan, zónder dat je je hele leven om hoeft te gooien.

Weet dat ook jij, met behulp van één simpele tool, na mijn online workshop, iedere week in staat bent om een persoonlijke weekindeling te creëren en te behouden.

Wat brengt deze workshop jou?

 • Meer rust
 • Meer energie
 • Jouw eigen unieke dag- en weekindeling
 • Praktische tools die je direct in kunt gaan zetten
 • Inzicht in wat je energie geeft en wat je energie kost
 • Inzicht in hoe jij jouw energievreters kunt laten werken voor je
 • Meer ruimte, ook in je agenda
 • Een volledig ingevulde agenda, afgestemd op jouw leven

Online workshop

Ga jij ook voor meer energie en overzicht in je leven en in je agenda? 

1-op-1 zoom sessie van 2 uur – €197,- ex. btw

Inclusief een implementatiegesprek van 30 min na 2 weken voor evt. vragen of knelpunten.

Vraag een gratis energiecall aan

Wil je meer informatie over mij of wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende energiecall aan met mij. 

Wat mensen zeggen

De online workshop ‘Creëer je eigen energieke weekindeling’ gevolgd bij Willemijn. Wat een relaxte vorm en interactief. Mij heeft het meer inzicht gegeven in hoe je je week kan indelen en hoe het komt dat je soms achter de feiten aanloopt. Daar heeft afwisseling en me-time een belangrijke rol in. Nu zelf aan de slag. Bedankt voor de tips Willemijn!

Anita Smit
Anita Smit

Ik heb vanavond de online workshop ‘Meer grip op je leven en agenda’ gevolgd van Willemijn. Ze geeft op een hele professionele en eigen manier deze workshop, waardoor je een goed inzicht krijgt van de dingen die je moet en wilt doen in een week. Hierdoor leer je betere focus te krijgen waardoor je meer rust krijgt en ziet wat belangrijk is voor jou. En je jezelf niet voorbij loopt. Bedankt Willemijn, ik ga hier zeker mee aan de slag.

Dennis
Dennis

Ik vond de Online Workshop ‘Meer grip op je leven en agenda’ heel fijn. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen over wat ik doe in een week en over mijn werk-privé balans. Je ziet de puzzel letterlijk voor je. Waardoor ik me ook echt realiseer dat ik dingen anders ga doen. Ik kijk er nu al gelijk heel anders naar en deze tool geeft me gelijk een rustig gevoel in mijn hoofd. De workshop zelf werd rustig en overzichtelijk gegeven, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Conclusie: heel waardevol!

Henriette de Vries, Eigenaresse KDV & kindercoach

Het inzicht wat je krijgt tijdens de Online Workshop ‘Meer grip op je leven en agenda’ vond ik heel fijn. Vooral doordat je het ‘pats boem’ voor je ziet. Door mijn weekindeling nu op papier te hebben, heb ik minder last van uitstelgedrag. En wat voor mij ook echt een eye-opener was, is de rust die ik nu voel om gewoon op voorstellen van anderen te kunnen zeggen: “Ik heb geen ruimte meer” zonder me daar schuldig over te voelen. Ik ben er erg blij mee. Het was super duidelijk en heel helder.

Mariëlla Suurmond

Heerlijk thuis van achter mijn laptop een workshop volgen. De workshop was echt een eye opener, ik kwam er achter dat ik 31 dagdelen in mijn week had zitten haha daar mocht echt wel geschrapt worden. Na het volgen van de workshop hield ik ineens tijd over in mijn week en besloot op gevoel deze maar helemaal niet in te plannen. Die leegte in mijn agenda geeft rust. Ik kan nu ook veel beter invoelen waar ik behoefte aan heb en durft nog makkelijker nee te zeggen. Ik heb nu nog meer tijd om naar buiten te gaan, in de tuin te werken en uitgebreid te koken. Ook doe ik mijn werk nu efficiënter, juist omdat ik nog meer naar buiten ga. En ja, dit staat in mijn agenda.

Marjolein Ouwehand
Marjolein Ouwehand

Ik ben ontzettend onder de indruk over hoe je je weekagenda zó invult, dat je voor elke rol in je leven voldoende tijd reserveert. Zo maak je tijd voor dingen die je belangrijk vindt. En Willemijn leert haar klanten met veel energie hoe ze dat moeten doen. Wil je ook meer tijd overhouden en je energie verhogen? Dan is Willemijn de vrouw bij wie je moet zijn!

Masja Slootweg
Masja Slootweg

Na de online workshop lag mijn persoonlijke weekindeling netjes in het zicht. Het hielp me, maar ik betrapte mezelf erop dat ik niet gelijk de tijd nam om het ook echt te implementeren. Hierdoor liet ik mijn klanten nog steeds mijn agenda invullen. Door het korte telefonische nagesprek met Willemijn had ik gelijk mijn motivatie terug om er echt mee aan de slag te gaan. Zo fijn! Want de meerwaarde zag ik, maar het daadwerkelijke doen was door de werkdruk even de uitdaging. Nu staat mijn weekindeling en pak ik steeds meer de regie om te leven en werken op mijn voorwaarden. Daar ben ik enorm blij mee en voelt als een mooie stap vooruit.

Suzanne Lievense, Co Host bij Enjoy Life

Het volgen van zo’n online workshop was nieuw voor mij en vond ik in eerste instantie best spannend. Toch viel het me alles mee en ben ik heel blij dat ik deze gevolgd heb. Ik ben gelijk actief aan de slag gegaan met mijn persoonlijke weekindeling en het maakt in 1x zichtbaar hoe mijn week eruit ziet en hoe ik hier bij onverwachtse situaties flexibel mee om kan gaan en zo nog steeds overzicht behoud. Dit geeft enorm veel rust en overzicht. Ik ben echt blij met het resultaat!

Wendy Schepers