(Online) Workshop
Creëer je eigen energieke weekindeling

Video afspelen

Creëer je eigen energieke weekindeling.

Wil jij meer grip op je leven én agenda?

Ren jij van supermarkt naar verjaardag en van koken naar een (zakelijke) afspraak?
Zit je dan ook ’s avonds moe op de bank zonder energie? Ja?

Tijdens deze online workshop: “Creëer je eigen energieke weekindeling” leer ik je hoe jij controle terug kunt nemen over jouw leven en jouw agenda.

Hoe jij jouw dagen kunt indelen zodat jij jezelf elke dag meer energie gunt en niet langer het leven jou laat leiden. 

Met slechts een aantal praktische tools laat ik je zien dat ook jouw agenda voor je gaat werken en niet tegen je! 

Let op!
Op woensdag 24 september geef ik deze workshop live in INSIDE Middelburg voor max. 4 personen van 9.00-12.30 uur. Hier geldt dezelfde informatie voor als hieronder staat beschreven.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop

 1. Ik vertel je precies hoe jij meer grip krijgt op jouw leven en agenda.
 2. Ik geef je praktische tools die je direct kunt toepassen.
 3. Je krijgt veel inzichten in hoe jij jouw dagen het beste kunt indelen.
 4. Je krijgt inzicht in wat jij nodig hebt om jouw dag vol energie te leven.
 5. Je creëert jouw unieke dag- en weekindeling die vóór jou gaat werken en niet tegen je.
 6. Je krijgt een dosis energie omdat je het nu echt anders gaat doen.
 7. Al mijn kennis en inzichten in hoe je jouw energieke dag-en weekindeling daadwerkelijk gaat uitvoeren.
 8. Je gaat in één workshop van lijden naar leiden: jij neemt de controle over jouw agenda en krijgt instant meer rust en ruimte.

Voor wie is deze workshop geschikt

Voor iedereen die verdrinkt in de dagelijkse beslommeringen en rent van supermarkt naar verjaardag, van schoolplein naar een afspraak. Ik leer je dat het ook echt anders kan, zónder dat je je hele leven om hoeft te gooien.

Weet dat ook jij, met behulp van één simpele tool, na mijn online workshop, iedere week in staat bent om een persoonlijke weekindeling te creëren en te behouden.

Wat brengt deze workshop jou?

 • Meer rust
 • Meer energie
 • Jouw eigen unieke dag- en weekindeling
 • Praktische tools die je direct in kunt gaan zetten
 • Inzicht in wat je energie geeft en wat je energie kost
 • Inzicht in hoe jij jouw energievreters kunt laten werken voor je
 • Meer ruimte, ook in je agenda
 • Een volledig ingevulde agenda, afgestemd op jouw leven

(Online) workshop

Ga jij ook voor meer energie en overzicht in je leven en in je agenda? 

(Online) Workshop:
1-op-1 zoom sessie van 2 uur – €177,- btw vrij

Inclusief een implementatiegesprek van 30 min na 2 weken voor evt. vragen of knelpunten.

Vraag een gratis energiecall aan

Wil je meer informatie over mij of wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende energiecall aan met mij. 

Wat mensen zeggen

“Als leiderschapsspreker heb ik al veel tools ingezet en ik denk mezelf goed te kennen. De blauwdruk bespreking was dan ook een feest der herkenning voor mij! Maar wat de sessie voor mij extra waardevol maakte was Willemijn haar aandeel. Willemijn heeft als mens en dus ook als coach een eigen energieke en authentieke stijl, ze ‘klopt’ gewoon. Willemijn geeft oprechte aandacht, aanvullende informatie en luistert bijzonder empathisch. De tijd vloog voorbij, en dat is voor mijn concentratievermogen zeker niet vanzelfsprekend. Het blauwdrukrapport geeft je veel waardevolle kennis, Willemijn geeft vervolgens zelf die 25% extra verdieping. Ze helpt je met de reis naar binnen. Ik gun iedereen die ‘uit-de-shit’ wil of ‘lekker-stevig-door-wil-groeien’ een sessie met Willemijn. Het is niet voor niets dat ik haar inmiddels inzet bij mijn eigen klanten en relaties.”

.Remco Claassen
.Remco Claassen, Trainer, spreker en auteur

“Ik ben blij met de uitkomst van de Powertypetest en ‘mijn’ kleuren. Die ga ik met plezier inzetten voor de huisstijl en profilering van mijn bedrijf. De uitkomsten geven mij persoonlijke inzichten en hebben ook concrete acties opgeleverd. Daar ga ik zeker mee aan de slag. Wat mij betreft betekende de prettige bespreking van de uitkomst met Willemijn niet het einde van dit project. Ik verwacht dat de inhoud van het rapport van blijvende waarde zal zijn voor mij.” 

Angelique Lapré
Angelique Lapré

Of je nu lekker in je vel zit of wellicht een beetje struggelt, dit is 100% een cadeautje aan jezelf. De Powertypetest is de eerste test waar ik mezelf volledig in herken. Op een verrassende wijze heeft Willemijn mij meer bewust gemaakt van mijn valkuilen en waar ik mijn krachten voor kan inzetten. De gesprekken met Willemijn hebben mij niet alleen erg mooie inzichten en handvaten geven maar ook een ontzettende boost aan energie. Haar positiviteit werkt aanstekelijk en zij weet zonder te oordelen precies de juiste punten aan te halen. Erg prettig. Ik ben Willemijn, en haar interpretatie van de Powertypetest, ontzettend dankbaar.

Annemijn Claassen
Annemijn Claassen

Door het gevolgde focustraject bij Willemijn heb ik mooie groeistappen kunnen zetten in mijn onderneming. Hierdoor is er een aangename balansin mijn leven ontstaan waar ik erg blij mee ben! De modules die ik heb gevolgd waren helder en compleet, en gaven me veel inzicht in mezelf. Daarnaast bevat de cursusinformatie ook nog eens veel handige tools waardoor ik mijn bedrijfsvoering nog efficiënter kon inrichten! De warme en kundige persoonlijkheid van Willemijn heeft het tot een mooi geheel gemaakt waardoor ik heb kunnen realiseren wat ik voor ogen had. Ik kan een ieder dit traject dan ook van harte aanbevelen!

Bianca Lobbezoo
Bianca Lobbezoo

De reden waarom ik me opgaf? Tekort aan energie! Super fijn is het om dan om te horen waar je kansen en opties hebt, om meer energie te creëren en die energienemers te elimineren. Willemijn geeft je op een hele persoonlijke en waardevolle manier inzicht hierin en geeft concrete tips om hiermee aan de slag te gaan. Ik merkte in de dagen na de webinar dat ik de energiegevers en energienemers bewust kon aanwijzen en er nu dus ook iets mee kan doen, een wijze les!

Daisy van Maasdam
Daisy van Maasdam

Wat werd ik blij van de Powertypetest. Ik liep even vast en heb hierdoor gelijk weer energie en inzichten gekregen. Bijzonder wat een test je kan brengen zeg. Ik heb door deel A en B meer inzicht in mezelf gekregen, maar ook over hoe ik mijn boodschap en werkwijze nog beter naar buiten kan brengen, zodat ik nog meer ideale klanten kan aantrekken. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Het terugbelmoment met Willemijn was ook fijn. Zo kon ik nog wat vragen stellen. Alles bij elkaar maakte dat ik alles als zeer prettig en heel persoonlijk heb ervaren. Fijn!

Desiree Moerenhout
Desiree Moerenhout, Rouwcoach voor kinderen en jongeren

De Powertypetest is een mooie werkwijze en geeft gelijk concrete handvaten in wie je bent en waar je voor staat. Dat had ik echt even nodig. Alle informatie omzetten in het ook echt gaan doen vind ik soms wat lastig. Het een en ander heb ik gelijk zelf toegepast. Door het terug bel moment met Willemijn na een week, had ik ook gelijk de helderheid en drive terug op de andere concrete stappen, die waar nog een drempel voor lag. De drempel is nu weg, ik ga het doen. Ik ga mezelf en mijn nieuwe bedrijf meer laten zien. Willemijn geeft de workshop op haar eigen luchtige en leuke manier. Haar energie is gewoon fijn en het voelt goed en vertrouwd. Dat in combinatie met de inhoud die klopt, maakt dat ik blij ben dat ik de stap heb gezet om me aan te melden voor de Powertypetest deel A en B.

Henriette de Vries, Eigenaresse kdv & kindercoach

In het najaar van 2019 heb ik zelf ook een powertype test gedaan. Ik was toen al verrast in alle bevestigen die ik kreeg en de handvatten om mee aan de slag te gaan. Toch was ik erg nieuwsgierig naar de aanvulling van de blauwdruk. Nog dieper ingaan op jezelf, je bedrijf, met wie je wil werken en op welke manier. Dit was een bijzondere bevestiging van de koers die ik aan het varen ben, maar ook een aanmoediging om door te zetten en nog meer te benadrukken wie ik ben, wat ik wil en met welke klanten ik dit wil. Deze mastermind was opnieuw goud waard. Willemijn geeft een heldere uitleg, vraagt door, en geeft je tips over de toepassing van je blauwdruk. Het toeval wil dat ik net ben gestart met het uitwerken van mijn marketing. Deze blauwdruk en het uitzetten van mijn marketingplannen kan ik nu naadloos in elkaar schuiven. Daarmee heeft de blauwdruk me nu al zoveel waarde gegeven, die onmisbaar is in het totale plaatje van mijn bedrijf en mij als ondernemer. 

Ilona Dieleman
Ilona Dieleman

Ik heb veel meer bewustzijn en leef meer in het hier en nu. Ik heb duidelijk meer lichtjes in mij en om mij heen dankzij dit traject. Ik heb nu helder wat ik wil en wat ik kan in mijn leven op meerdere vlakken en dat geeft enorm veel rust. Ik zou het anderen zeker aanraden. Bijvoorbeeld mensen die zelf moeite hebben met leiderschap nemen in gesprekken. Mensen die klaar staan voor anderen en te weinig denken aan zichzelf. Je leert in dit traject ook de manier waarop je iets brengt of bespreek maar maakt. Heel waardevol!

Joëlle
Joëlle

“Wat een duidelijk verhaal. Die tekeningen zijn naast leuk ook enorm verhelderend. Je houdt rust, wat ik zelf erg prettig vond. De gelukstypes die je gebruikte zijn heel herkenbaar. Ik ga er ook echt mee aan de slag. Hoe kan ik nog meer mijn leven zo inrichten dat ik er nog meer energie en voldoening uit haal.” 

John Jansen
John Jansen

Ik gaf me op omdat ik nieuwsgierig was naar mijn energiegevers en energievreters, Ik kreeg hier veel inzicht in en daarmee was voor mij stap 1 al een echte eye-opener. Ik ben er inmiddels iedere avond mee bezig. Wat een informatie haal je daar uit. Mooi! Het webinar zelf vond ik leuk, interactief en energiek!

Marije

“Door het traject te volgen bij Willemijn zie ik nu hoe ik verder kan, heb ik meer zelfvertrouwen en meer zelfkennis. Ik geef meer ruimte aan mezelf en geef meer taken uit handen. Ik ben meer mijn bedrijf geworden en ben me bewust dat het mag op mijn manier. Heel waardevol! Alles op papier maakt dat ik het echt stap voor stap kon doorlopen. Dat maakt het behapbaar. Nu na 3 maanden is het heel fijn om nog een nagesprek te hebben. Ik had veel oja momenten en het inzicht dat ik ook na het afronden van het traject, me nog steeds door heb ontwikkeld. De basis die we gelegd hebben in het traject helpen me nog steeds. Ik denk ook dat dit blijft. Zo kijk ik bijvoorbeeld naar mijn eigen grondwet en leefrichtlijnen als ik ergens moeite mee heb. Het helpt me om gemakkelijker bij mezelf te blijven. terug te gaan naar wie ik ben en hoe ik in het leven wil staan. En hoe ik met mezelf en met anderen om wil gaan. Er is meer rust en bewustwording. En is er even geen rust, dan weet ik nu wat ik actief kan doen om de rust weer terug te krijgen. Ik ben enorm blij dat ik jou heb leren kennen Willemijn. Dankjewel voor alles!”

Marjan
Marjan

Samen met een mooie groep ondernemers kregen wij een masterclass powertypetest deel A en B en het toepassen van de uitslagen binnen je bedrijf. Het invullen van de test was gemakkelijk, het gaat echt op gevoel en bij mij klopt de test 100% met wie ik ben en hoe ik zaken aanpak. Ook geeft het heel mooi weer wat mijn valkuilen zijn. Tijdens de masterclass kreeg ik onschatbare waarde: wie mijn ideale klanten zijn, waar ze tegen aan lopen en hoe ik ze het beste kan helpen. Gevolg? ik trek alleen nog maar leuke klanten aan. Absolute aanrader.

Marjolein Ouwehand
Marjolein Ouwehand

“Wat fijn om in jouw webinar ‘in 5 stappen naar meer energie’ reminders te horen en weer zelf te weten hoe ik aan de slag kan gaan. Ik heb nieuwe dingen gehoord en ook de welbekende oja-momenten waren daar. Ik ga zeker met je tips aan de slag, ik wil mezelf namelijk nóg beter leren kennen. Ook vond ik het een enorme meerwaarde dat je erbij tekent.”

Marloes

De Powertypetest deel A en B en met name de resultaten daarvan vond ik super inspirerend. Je leert o.a. wat je eigen kernwaarden zijn, maar ook welke kleuren bij je passen en waar ze voor staan. Reuze handig nu ik met mijn rebranding bezig ben! Maar ook de inzichten die ik heb opgedaan met mijn energiegevers en -vreters waren een eye-opener.

Masja Slootweg
Masja Slootweg