(Online) Workshop
Creëer je eigen energieke weekindeling

Video afspelen

Creëer je eigen energieke weekindeling.

Wil jij meer grip op je leven én agenda?

Ren jij van supermarkt naar verjaardag en van koken naar een (zakelijke) afspraak?
Zit je dan ook ‘s avonds moe op de bank zonder energie? Ja?

Tijdens deze online workshop: “Creëer je eigen energieke weekindeling” leer ik je hoe jij controle terug kunt nemen over jouw leven en jouw agenda.

Hoe jij jouw dagen kunt indelen zodat jij jezelf elke dag meer energie gunt en niet langer het leven jou laat leiden. 

Met slechts een aantal praktische tools laat ik je zien dat ook jouw agenda voor je gaat werken en niet tegen je! 

Let op!
Op woensdag 24 september geef ik deze workshop live in INSIDE Middelburg voor max. 4 personen van 9.00-12.30 uur. Hier geldt dezelfde informatie voor als hieronder staat beschreven.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop

 1. Ik vertel je precies hoe jij meer grip krijgt op jouw leven en agenda.
 2. Ik geef je praktische tools die je direct kunt toepassen.
 3. Je krijgt veel inzichten in hoe jij jouw dagen het beste kunt indelen.
 4. Je krijgt inzicht in wat jij nodig hebt om jouw dag vol energie te leven.
 5. Je creëert jouw unieke dag- en weekindeling die vóór jou gaat werken en niet tegen je.
 6. Je krijgt een dosis energie omdat je het nu echt anders gaat doen.
 7. Al mijn kennis en inzichten in hoe je jouw energieke dag-en weekindeling daadwerkelijk gaat uitvoeren.
 8. Je gaat in één workshop van lijden naar leiden: jij neemt de controle over jouw agenda en krijgt instant meer rust en ruimte.

Voor wie is deze workshop geschikt

Voor iedereen die verdrinkt in de dagelijkse beslommeringen en rent van supermarkt naar verjaardag, van schoolplein naar een afspraak. Ik leer je dat het ook echt anders kan, zónder dat je je hele leven om hoeft te gooien.

Weet dat ook jij, met behulp van één simpele tool, na mijn online workshop, iedere week in staat bent om een persoonlijke weekindeling te creëren en te behouden.

Wat brengt deze workshop jou?

 • Meer rust
 • Meer energie
 • Jouw eigen unieke dag- en weekindeling
 • Praktische tools die je direct in kunt gaan zetten
 • Inzicht in wat je energie geeft en wat je energie kost
 • Inzicht in hoe jij jouw energievreters kunt laten werken voor je
 • Meer ruimte, ook in je agenda
 • Een volledig ingevulde agenda, afgestemd op jouw leven

(Online) workshop

Ga jij ook voor meer energie en overzicht in je leven en in je agenda? 

(Online) Workshop:
1-op-1 zoom sessie van 2 uur – €177,- btw vrij

Inclusief een implementatiegesprek van 30 min na 2 weken voor evt. vragen of knelpunten.

Vraag een gratis energiecall aan

Wil je meer informatie over mij of wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende energiecall aan met mij. 

Wat mensen zeggen

“Als leiderschapsspreker heb ik al veel tools ingezet en ik denk mezelf goed te kennen. De blauwdruk bespreking was dan ook een feest der herkenning voor mij! Maar wat de sessie voor mij extra waardevol maakte was Willemijn haar aandeel. Willemijn heeft als mens en dus ook als coach een eigen energieke en authentieke stijl, ze ‘klopt’ gewoon. Willemijn geeft oprechte aandacht, aanvullende informatie en luistert bijzonder empathisch. De tijd vloog voorbij, en dat is voor mijn concentratievermogen zeker niet vanzelfsprekend. Het blauwdrukrapport geeft je veel waardevolle kennis, Willemijn geeft vervolgens zelf die 25% extra verdieping. Ze helpt je met de reis naar binnen. Ik gun iedereen die ‘uit-de-shit’ wil of ‘lekker-stevig-door-wil-groeien’ een sessie met Willemijn. Het is niet voor niets dat ik haar inmiddels inzet bij mijn eigen klanten en relaties.”

.Remco Claassen
.Remco Claassen, Trainer, spreker en auteur

Ik ben zo dankbaar voor de inzichten, rust en tegelijk ook energie die ik heb gekregen door het energie boost traject.  Het heeft mij nog veel meer gebracht dan ik van te voren durfde te hopen.

Van op het randje van een burn out zitten en op werkgebied niet weten welke richting op te willen, naar een energiek leven waarin ik weet welke stappen ik moet zetten om mijn dromen waar te maken.

Ik raad iedereen die twijfelt te starten aan het traject! Het is de investering meer dan waard! Willemijn is een topper!

Marit van Gorsel
Marit van Gorsel

De stap om het Energie Boost traject van Willemijn te gaan volgen, was echt de beste stap. Ik liep altijd vast in wat ik nog moest doen, wat ik wilde doen en wat anderen verwachtten van mij. Ik had het zo druk en was de hele dag bezig, maar er kwam toch niets uit mijn handen.

Door dit traject en de directe, liefdevolle aanpak van Willemijn ben ik met reuzenstappen vooruit gegaan! Ik heb geleerd om een weekindeling te maken die bij mij past. Mijn werk, sporten en huishouden staan in mijn agenda. Maar ook hobby’s, tijd met mijn partner en tijd voor mezelf. Zo fijn!

Ik verzet bergen op een dag, heb ik duidelijk doel voor ogen en voel me energiek en fit. Heerlijk.

Wanneer je worstelt met wat je allemaal moet doen, het gevoel hebt dat je door los zand strompelt… volg dit traject. DOE HET! Het verandert je leven.

Suzan – Suzan Plantaardig
Suzan – Suzan Plantaardig

Willemijn helpt je echt om puur vanuit jezelf met de juiste focus aan de slag te gaan. Met haar aanpak lukt het echt om je huidige gewoonten te veranderen en met een goed gevoel te doen wat bij je past. Een aanrader voor iedereen die vanuit zijn kracht wil leven én voor ondernemers die deze kracht willen doorzetten in hun business. 

Eveline – JOIN Teamontwikkeling
Eveline – JOIN Teamontwikkeling

“Het heeft mij veel gebracht. Ik ben bewust geworden van mijn gedrag en ben met mijn neus op de feiten gedrukt. Als ik wil dat de ander verandert, zal ik mijn eigen gedrag moeten veranderen. De steutel ligt bij mij. Door de theorie om te zetten in de praktijk en hier concreet mee aan de slag te gaan en dit langere tijd toe te passen en te evalueren ben ik hier enorm in gegroeid. Bedankt voor de spiegel én praktische tools. Ik ga dit nu met ons opgestelde plan van aanpak verder uitrollen de organisatie in.” 

Jordy Walraven – Operationeel Manager
Jordy Walraven – Operationeel Manager

Door het Energie Boost Traject heb ik mijn leven veel meer passend bij wie ik ben ingevuld. Ik heb veel geleerd over mezelf en durf nu mijn gevoel uit te spreken en hier keuzes in te maken. Ik heb echt de regie teruggepakt over mijn leven en vind mezelf nu waardevol genoeg om trouw te zijn aan mezelf. Ik heb daarnaast geleerd om mijn communicatie veel meer af te stemmen op de ontvanger. Dus krachtig, snel en direct waar kan en liefdevol en in verbinding waar nodig. Nu na een aantal maanden volg ik nog steeds de aangeleerde methodiek op, waardoor ik steeds op een nieuw onderdeel de focus leg. Zeg maar als een nieuw project. Ik ben veel meer in balans op alle levensgebieden, heb helder waar ik naartoe wil en voel rust over hoe ik daar kom. Ik ga met een glimlach op mijn gezicht verder op pad.

Moniek Veenendaal
Moniek Veenendaal

Of je nu lekker in je vel zit of wellicht een beetje struggelt, dit is 100% een cadeautje aan jezelf. De Powertypetest is de eerste test waar ik mezelf volledig in herken. Op een verrassende wijze heeft Willemijn mij meer bewust gemaakt van mijn valkuilen en waar ik mijn krachten voor kan inzetten. De gesprekken met Willemijn hebben mij niet alleen erg mooie inzichten en handvaten geven maar ook een ontzettende boost aan energie. Haar positiviteit werkt aanstekelijk en zij weet zonder te oordelen precies de juiste punten aan te halen. Erg prettig. Ik ben Willemijn, en haar interpretatie van de Powertypetest, ontzettend dankbaar.

Annemijn Claassen
Annemijn Claassen

“Ik ben blij met de uitkomst van de Powertypetest en ‘mijn’ kleuren. Die ga ik met plezier inzetten voor de huisstijl en profilering van mijn bedrijf. De uitkomsten geven mij persoonlijke inzichten en hebben ook concrete acties opgeleverd. Daar ga ik zeker mee aan de slag. Wat mij betreft betekende de prettige bespreking van de uitkomst met Willemijn niet het einde van dit project. Ik verwacht dat de inhoud van het rapport van blijvende waarde zal zijn voor mij.” 

Angelique Lapré
Angelique Lapré

Ik heb veel meer bewustzijn en leef meer in het hier en nu. Ik heb duidelijk meer lichtjes in mij en om mij heen dankzij dit traject. Ik heb nu helder wat ik wil en wat ik kan in mijn leven op meerdere vlakken en dat geeft enorm veel rust. Ik zou het anderen zeker aanraden. Bijvoorbeeld mensen die zelf moeite hebben met leiderschap nemen in gesprekken. Mensen die klaar staan voor anderen en te weinig denken aan zichzelf. Je leert in dit traject ook de manier waarop je iets brengt of bespreek maar maakt. Heel waardevol!

Joëlle
Joëlle

“Het traject heeft me meer rust opgeleverd. Het heeft mijn leven verbeterd, in meerdere opzichten. Het is lastig uit te leggen, het is alsof ik completer ben geworden. Ik overzie dingen. Ik voel meer berusting. Ik weet beter wie ik ben. Ik ben sociaal rustiger en weet hoe ik de focus kan leggen op de onderdelen in mijn leven die ik wil verbeteren. Daarnaast ben ik ook fitter en slaap ik langer.”

X

“Wat fijn om in jouw webinar ‘in 5 stappen naar meer energie’ reminders te horen en weer zelf te weten hoe ik aan de slag kan gaan. Ik heb nieuwe dingen gehoord en ook de welbekende oja-momenten waren daar. Ik ga zeker met je tips aan de slag, ik wil mezelf namelijk nóg beter leren kennen. Ook vond ik het een enorme meerwaarde dat je erbij tekent.”

Marloes

Ik vond het 4 maanden traject heel fijn.  Ik heb zoveel meer rust en balans gevonden. Daar waar erin mijn leven  eerst hoge golven waren, zijn het nu rustigere en minder hoge golfbewegingen. Het powertyperapport aan het begin van het traject gaf gelijk zoveel verheldering over wie ik ben en wat ik doe. Ik heb hier heel veel aan gehad. Ook de blauwdruk aan het einde was een mooie verdieping hierop, waardoor ik vooral zakelijk gezien ook veel duidelijker voor ogen heb wat bij mij past. De modules en de opdrachten hierin vond ik heel fijn om mee aan de slag te gaan. Het daadwerkelijke in actie komen is voor mij een aandachtspunt. Ik heb geleerd dat deze er mag zijn en dat ik minder streng voor mezelf hoef te zijn. Mijn dankbaarheid, rust, emphatisch luisteren en tactvol communiceren vanuit verbinding heeft enorme sprongen vooruit gemaakt. Het was een mooi en waardevol traject en ik ga deze lijn nu zelf verder doortrekken.

Patricia Ligthart
Patricia Ligthart

“Wat een duidelijk verhaal. Die tekeningen zijn naast leuk ook enorm verhelderend. Je houdt rust, wat ik zelf erg prettig vond. De gelukstypes die je gebruikte zijn heel herkenbaar. Ik ga er ook echt mee aan de slag. Hoe kan ik nog meer mijn leven zo inrichten dat ik er nog meer energie en voldoening uit haal.” 

John Jansen
John Jansen

Door het traject te volgen bij Willemijn zie ik nu hoe ik verder kan, heb ik meer zelfvertrouwen en meer zelfkennis. Ik geef meer ruimte aan mezelf en geef meer taken uit handen. Ik ben meer mijn bedrijf geworden en ben me bewust dat het mag op mijn manier. Heel waardevol! Alles op papier maakt dat ik het echt stap voor stap kon doorlopen. Dat maakt het behapbaar. Nu na 3 maanden is het heel fijn om nog een nagesprek te hebben. Ik had veel oja momenten en het inzicht dat ik ook na het afronden van het traject, me nog steeds door heb ontwikkeld. De basis die we gelegd hebben in het traject helpen me nog steeds. Ik denk ook dat dit blijft. Zo kijk ik bijvoorbeeld naar mijn eigen grondwet en leefrichtlijnen als ik ergens moeite mee heb. Het helpt me om gemakkelijker bij mezelf te blijven. terug te gaan naar wie ik ben en hoe ik in het leven wil staan. En hoe ik met mezelf en met anderen om wil gaan. Er is meer rust en bewustwording. En is er even geen rust, dan weet ik nu wat ik actief kan doen om de rust weer terug te krijgen. Ik ben enorm blij dat ik jou heb leren kennen Willemijn. Dankjewel voor alles!

Marjan
Marjan

De reden waarom ik me opgaf? Tekort aan energie! Super fijn is het om dan om te horen waar je kansen en opties hebt, om meer energie te creëren en die energienemers te elimineren. Willemijn geeft je op een hele persoonlijke en waardevolle manier inzicht hierin en geeft concrete tips om hiermee aan de slag te gaan. Ik merkte in de dagen na de webinar dat ik de energiegevers en energienemers bewust kon aanwijzen en er nu dus ook iets mee kan doen, een wijze les!

Daisy van Maasdam
Daisy van Maasdam